Şimdi Ara

witcher 3 aldim 1 saat oynamadan iade ettim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
1
Favori
5.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu sevmemek onun balon olduğu anlamına gelmez. Ben de fortnite pubg dota aklına ne geldiyse oynamıyorum ama bu oyunlara sövmüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • oynuyom zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spartan hoplite

pubg, minecraft, zula, agario gibi oyunlar oynuyorsan beğenmemen normal. Witcher gibi oyunları oyun kültürüne sahip, oyunu hikayesiyle oynayan bilgili oyuncular beğenir.
    100 saate yakın pubg 50 saate yakın minecraft 300 saate yakın terraria oynadım, çocuk muyum şimdi boş boş muhabbet

• Farklı oyun türlerinin olmasının sebebi bu. Herkes aynı şeyden zevk alsaydı başka türden oyunlara gerek kalmazdı. Yani "sıkıcı" çok sığ bir yorum, o senin düşüncen. Mesela bende sıra tabanlı strateji oyunlarını hiç sevmem, çok sıkıcı bulurum, ama hiç "yha bir sen vuruyosun, bir düşman vuruyo, çok sıkıcı, böyle strateji oyunu mu olur, çöp oyun bunlar" diye sığ bir yorumda bulunmadım, çünkü o türün kendi içinde taktiksel bir strateji barındırdığının ve bazı insanların bunu oldukça sevdiğinin farkındayım.
  • Kişisel yorumdur tabi diyeceğim de 1 saat oynadığın oyunu kötülüyorsan bu kişisel yorum olmaktan çıkar.

1 saatte ne gördün de yorumlayabiliyorsun iyi veya kötü bir şekilde diye sorarlar adama.
  • bende bu withcer'ın orasını burasını öpen tayfayı yıllardır merak ediyorum. sanki daha önce başka hiçbir oyun oynamamışlar gibi öve öve bitiremiyorlar.

ne zaman witcher ile ilgili konu görsem aklıma '' geldi yine tipini s '' karikatürü geliyor.
  • Merak ettim yazarın derdi neymiş bi bakayım dedim fakat bakamadım bloklamışım zamanında. Yılanın başını küçükken ezmişim.

• quote:

Orijinalden alıntı: spartan hoplite

pubg, minecraft, zula, agario gibi oyunlar oynuyorsan beğenmemen normal. Witcher gibi oyunları oyun kültürüne sahip, oyunu hikayesiyle oynayan bilgili oyuncular beğenir.
    Oha;
    Monkey island, grim fandango, full throttle, fallout 1-2, icewinddale, arcanum, baldurs gate, broken sword, dragon age origins, neverwinter nights serisi ve aklıma gelmeyen birçok RPG ve adventure oyunu birçok kez bitirdim ama witcher 3'ü sadece 1 saat oynayabildim.
    Genellemeler genel olarak yanlıştır.

• quote:

Orijinalden alıntı: tablopikasso1

nasıl bir çevren var senin. kim witcher oynuyorum çok coolum diye dolaşıyor. oyunun hikayesini, atmosferini, oynanışının kalitesini övüp geçiyorlar.

Alıntıları Göster
    Çevremi değil internetteki herşeyi eleştirenleri kastettim.

• seks var diye indirdin kesin sen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mugetsuga

Kişisel yorumdur tabi diyeceğim de 1 saat oynadığın oyunu kötülüyorsan bu kişisel yorum olmaktan çıkar.

1 saatte ne gördün de yorumlayabiliyorsun iyi veya kötü bir şekilde diye sorarlar adama.
    yav 1 saat oynadıktan sonra ağzın esnemekten kırılıyor o derece bir oyun benim ilk defa başıma geldi bu olay sadece witcher 3 oynarken direk delete çektim çok feci uykumu getiriyordu bence şişirilmiş bir oyun witcher serisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vain

Herkes cadıcı olamaz.
    cadıcı değil efsunger bey diyeceksiniz !
  • quote:

Orijinalden alıntı: made off hit her

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Witcher 3'ün hikayesi boş mu DGHKJLSŞKGDHKJLŞ
  • quote:

Orijinalden alıntı: forsaken54

yav 1 saat oynadıktan sonra ağzın esnemekten kırılıyor o derece bir oyun benim ilk defa başıma geldi bu olay sadece witcher 3 oynarken direk delete çektim çok feci uykumu getiriyordu bence şişirilmiş bir oyun witcher serisi

Alıntıları Göster
    1 saat içinde ne yapabilirsiniz ki zaten oyunun yarım saati "rüya" ve animasyonla geçiyor.

Devam edip hikayenin içerisine girmeye cesaret bile edememişsiniz belli ki.

Ayrıca witcher aşırı övülecek bir oyun değil. Sürekli witcher öveni ben de sevmiyorum.

Ama oyun güzel mi kesinlikle güzel.

Sizinki bu çok öven tayfanın yarattığı ters tepkiden kaynaklı bence. Bir oyunu almışsam en az 2-3 saat oynarım ki bir fikrim oluşsun.

Öyle 1 saat oynayıp da yok bu olmamış diyemem, vicdanım elvermez.

• Çok samimi söylüyorum 50 lira bakiye yuklemistim BKM kampanyasıyla, oyunu oynadım hatta 2 kere bitirdim ancak gittim bugün bariz indirime girdiğini de görünce 23 lira verdim aldım. Muhtemelen indirmeyecegim bile lakin böyle güzel oyun yapan adamları desteklemek lazım (oyun ilk çıktığında ön sipariş ile alan arkadaşın CD sinden kurmustum gene illegal yazılım kullanmadım ilk anda dahi)

Sen böyle oyun yap, sonra her ülkenin kendi para birimine göre sat ben seni yerim CDPJRed yeni oyun çıksın durumum olursa i5 4460 ve GTX 970 ile güzel performans verirse gene alirim. Witcher3 benim adıma Skyrim ile birlikte en doyurucu oyundur. (Witcher 2 den de keyif aldım ancak kurduğum bir mod(realistic combat mod) sebebiyle oyun fark soulsa donusmus haberim yok. Onun da hikayesi gayet güzeldi gene de)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.serisini oynamıştım. Tamam hikaye koymaya çalışmışsınız ama bulmacayıda kilotonmetrelerce karelik yerede koymanız saçma olmuş(bunu sandbıx ve açık dünya özelliklede bf serisi gibi koca alanda savaşmayı seven, The Division'da düşmanın her yerde bulunmasını avantaj olarak kabul eden birisi olarak söylüyorum!)

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En güzelini yapmışsın boşver oynama.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fus Ro Dah

Tum oyunlari cop. 1.oyuna zaten diyecek bir sey yok. 2. Oyun cok agir. 3.oyun cok sikici.
    Millet sirf cok ovuldu diye oynuyor. Hatta oynamayan insan bile ovuyor.
    Bu aralar mesela anthem ve apex legends diye 2 gereksiz oyun cikti. Millet delirdi oyun iyi kotu umurlarinda degil sadece oynuyorlar.
    Witcher 3 ü dahi beğenmeyen biri olarak senin önerdiğin oyunu duymak isterim

• quote:

Orijinalden alıntı: BeautifulSwitzerland

Dünyanın en iyi oyunu zaten hadi pubg mobile filan oynamaya devam siz
    en iyilerden ama basitçe en iyi diyemeyiz bence
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.