Şimdi Ara

witcher 3 aldim 1 saat oynamadan iade ettim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
1
Favori
5.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Wilter

Witcher 3'ün hikayesi boş mu DGHKJLSŞKGDHKJLŞ

Alıntıları Göster
    Bir RPG oyuna gore baya bos. Bugune kadar oynadigi tek rol yapma oyunu GTA olanlara hikayesinin guzel gelmesi normal ama.
  • Şu an 4. veya 5. kez başladım TW3'e. Tamamen zevk meselesi. Bir arkadaş Gwent'in çok zaman harcadığından bahsetmiş. Nexus'dan bir mod indiriyorsun hocam ve tek bir tuşla kazanıyorsun oyunu. Bende sevmiyorum mini oyunları. Hikayesine boş diyenlere de şaşırıyorum cidden. Kitapları ülkemizde bile iyi satış yapmış bir serinin oyununa boş demek.
    Hani tarzım değil dersin anlarım ama boş demek cidden garip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: made off hit her

Bir RPG oyuna gore baya bos. Bugune kadar oynadigi tek rol yapma oyunu GTA olanlara hikayesinin guzel gelmesi normal ama.

Alıntıları Göster
    Oyunu inceleyen yerli yabancı dergilerin neredeyse tamamı 100'e yakın puan verdi, hepsi hikayeye harika diyor. Belli ki yıllardır bu işi yapan eleştirmenler hiç rpg oynamamış daha önce, ne diyelim ki yazık

• minecraft

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun kendini dunya capinda kanitlamis sen begenmesende olur, oynamazsin olur biter ne var bu kadar anlamadim. troll konu
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Direk Witcher 3'e kafa atmışsın muhtemelen, 1 ve 2'yi oynamadıysan en azından hikayesine bakmadıysan ayrıca yine Witcher'la alakalı temel bazı bilgileri okumadıysan hikayeyi anlayamazsın zaten. Veya yarım yamalak anlarsın.
    Anlamamak veya sevmemek kabul edilebilir ama oyunun kendini kanıtlamış ciddi bir kitap serisi var, hikayeye boş demek bayağı akıl dışı olur.

Basitlik konusunda ise kendine güvenen bir oyuncuysan oyunu zor moda alırsan düşük level Kurtları bile keserken uğraşırsın hiçbir görev basit olmaz.

• Bence hikayesi ile gelmiş geçmiş en iyi 5 oyundan birisi . Nesini beğenemediniz anlayamadım ?
  • Skyrim oynamayı severim mesela ama witcher benide pek sarmamıştı zevkler diyelim yinede aldığı puanlara bakarsak sağlam kitlesi var
  • Bandersnatch da hikaye seçimlerimize göre şekilleniyor bu onu en iyi film yapar mı?

Kötü bir oyun değil ama insanın oynaması için kendini zorlaması lazım oyun başta sıkıcı

Bende oyniyamadim gerçi single player oyunları zaten sevmiyorun
    xboxda 5 saat kadar oynadım oyunu ilgi çekici gelmedi kapattım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mugetsuga

1 saat içinde ne yapabilirsiniz ki zaten oyunun yarım saati "rüya" ve animasyonla geçiyor.

Devam edip hikayenin içerisine girmeye cesaret bile edememişsiniz belli ki.

Ayrıca witcher aşırı övülecek bir oyun değil. Sürekli witcher öveni ben de sevmiyorum.

Ama oyun güzel mi kesinlikle güzel.

Sizinki bu çok öven tayfanın yarattığı ters tepkiden kaynaklı bence. Bir oyunu almışsam en az 2-3 saat oynarım ki bir fikrim oluşsun.

Öyle 1 saat oynayıp da yok bu olmamış diyemem, vicdanım elvermez.

Alıntıları Göster
    3 saat oynasa iade edemez ki

• Zodion Z kullanıcısına yanıt
    Tebrikler sonunda anlayan biri

3 saat oynamasına gerek yok 2 saatlik sınırda bırakabilir beğenmezse. 2-3 saat dedim ama 3'ü söyleyip 2'yi söylememek saçma değil mi sizce de?

Zaten o 1 saatlik kısımda oyun sinematik ve rüyadan daha doğrusu tutorialdan ibaret olduğu için 1 saat daha oynayıp oyun nereye gidiyor diye bakmak lazımdı.

1 saat oynadığım bir oyuna çöp diyemem ben.

Ekleme: Pubg'yi ilk aldığımda 3 saat oynayıp iade etmiştim. Hiçbir sorun çıkarmamışlardı.

1 yıl sonra yeniden aldım tabi çok daha ucuza denk getirince orası ayrı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mugetsuga -- 7 Şubat 2019; 17:46:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mugetsuga

3 saat oynamasına gerek yok 2 saatlik sınırda bırakabilir beğenmezse. 2-3 saat dedim ama 3'ü söyleyip 2'yi söylememek saçma değil mi sizce de?

Zaten o 1 saatlik kısımda oyun sinematik ve rüyadan daha doğrusu tutorialdan ibaret olduğu için 1 saat daha oynayıp oyun nereye gidiyor diye bakmak lazımdı.

1 saat oynadığım bir oyuna çöp diyemem ben.

Ekleme: Pubg'yi ilk aldığımda 3 saat oynayıp iade etmiştim. Hiçbir sorun çıkarmamışlardı.

1 yıl sonra yeniden aldım tabi çok daha ucuza denk getirince orası ayrı.
    2 saat olabilirdi tabi

Ama 2 saat oynamasa bile oyunun mekaniklerini anlayabileceğine inanıyorum(daha sonraki süreçte mekaniklerde çeşitlenme olabilir,olsa da kingdom heart gibisini yapan oyun yok denecek kadar az)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 7 Şubat 2019; 17:55:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Wilter

Oyunu inceleyen yerli yabancı dergilerin neredeyse tamamı 100'e yakın puan verdi, hepsi hikayeye harika diyor. Belli ki yıllardır bu işi yapan eleştirmenler hiç rpg oynamamış daha önce, ne diyelim ki yazık

Alıntıları Göster
    Ne dedikleri beni ilgilendirmez, benim gorusum bu. Sen begeniyorsun diye cikip sana bir sey soylemiyorsam sen de soyleyemezsin.
    Eger karsit fikirliysen oyunun neden guzel oldugunu anlatirsin istersen olur biter. Zorla sevdiremezsin kimseye sevmedigi bir seyi.

Bilemiyorum artık oyunun mekaniklerini mi beğenmemiş hikayesini mi orası muamma.

Konu sahibinin ortalığı karıştırmak için açtığını düşünüyorum bu konuyu.

1 saat hangi oyunu oynarsanız oynayın hiçbir şey anlamazsınız. Alışmanız için daha fazla süre gerekir.

4-5 saatte biten oyunlar için bile geçerlidir bu bana kalırsa.

Ortalığı karıştırmak için açmamışsa bile witcherın çok övülmesi ters tepki vermiş, eğer beğenmezsem ve 2 saat dolarsa da iade edemem psikolojisiyle 1 saat deneyip (muhtemelen o da iade etmesi garanti olsun diye 1 saat oynanmış) iade etmiş.
  • Eşşek hoşaftan ne anlar. Bloklayın geçin.

• Ben de oyunu 1 ay önce falan aldım ilk başlarda ben de öyle diyordum cidden oyuna alışmak gerekiyor ve bu level 10'a kadar kolay kolay olmuyor.Dövüşmeyi yetenekleri vs öğrenince sarmaya başlıyor şu an 50.saatteyim

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    "ocak söndüren tepesinin yamacında dedemin taşakları kayboldu, eğer onları bulup getirirsen sana 100 altın vereceğim"

-TES serisinin yan görev özeti.

not:severek oynuyorum
  • Konu sahibi bende blokluymuş ahahhaha keyfim yerine geldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kadar çok bloklu adam konuma yazıyor iyiki önceden bloklamışım ne olduklarını anlayıp :ddd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-225FEBD6D -- 8 Şubat 2019; 0:28:1 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.