Şimdi Ara

witcher 3 aldim 1 saat oynamadan iade ettim (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
1
Favori
5.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben de aynen senin gibi düşünüyodum ta ki divinity orginal sin 2 oynayana kadar tavsiye ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • genısletme paketlerınıde aldınmı 2 paket var. onları al kesınlıkle.
    hayatımda oynadığım en ıyı oyun dıyebılırım.
    bıtyırdım 40 bın kusrde param var su an. hala bos bos dolaşıyorum oynuyorum bıtırdıgım oyunu.
    nasıl sarmadı senıya orasına hıc anlam veremedim.
    Boşuna yaşıyorsunuz siz maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞokBıçaklıZed

100 saate yakın pubg 50 saate yakın minecraft 300 saate yakın terraria oynadım, çocuk muyum şimdi boş boş muhabbet

Alıntıları Göster
    EVET çocuksun.

bu oyun 2 genısletme paketı ıle en dusuk zorlukmk sevıyesındede oynasan 300 saate bılen kışı ancak bıtırebılıyore mısal ben.

BEn 2000 saat bf3 ,2400 saat bf 4 , 2200 saat bf 1, 280 saat bf5 oynamış bır kışı olarak.

senı esefle kınıyorum.
    çocuk degıl sızler cocugun varaşun onde gıdenısınız.
    bu oyunu beğenmeyen maldır hatta ötesidir.
    kaldıkı ben FPS oyuncusuyum.
    beta 6.02 den beri cs yaklaşık 10 sene. 8 sene usko k.o. manes . bf1942 çıktığından berı bf vıetnam dahıl bf2 yı esgectım.
    daha ne dıyebılırımkı sen ve senın gıbılere.
    boşa hava soluyorsunuz sızler.

• Aşağılama içeren yorumlar gördüm büyük ihtimal troll konu zaten ama witcher 3 ü beğenmemek bir yetenek ister

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enoelroc kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam, daha önce hiç oynamadığım oyun türlerine de yavaş yavaş bulaşmak istiyorum zaten. İstek listeme attım, bir ara mutlaka oynayıp göreceğim.
  • Bir oyunu herkes beğenecek diye bir şey yok neyin mücadelesine giriyorsunuz

• Kids kids ..
    İlerde bu yazdıklarınıza hem gülecek hemde utanç duyacaksınız.
    Azıcık sanat ve oyun kültürünüzün oturmasını bekleyin eleştirel yorumlarınızı o zaman yaparsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe_V

EVET çocuksun.

bu oyun 2 genısletme paketı ıle en dusuk zorlukmk sevıyesındede oynasan 300 saate bılen kışı ancak bıtırebılıyore mısal ben.

BEn 2000 saat bf3 ,2400 saat bf 4 , 2200 saat bf 1, 280 saat bf5 oynamış bır kışı olarak.

senı esefle kınıyorum.
    çocuk degıl sızler cocugun varaşun onde gıdenısınız.
    bu oyunu beğenmeyen maldır hatta ötesidir.
    kaldıkı ben FPS oyuncusuyum.
    beta 6.02 den beri cs yaklaşık 10 sene. 8 sene usko k.o. manes . bf1942 çıktığından berı bf vıetnam dahıl bf2 yı esgectım.
    daha ne dıyebılırımkı sen ve senın gıbılere.
    boşa hava soluyorsunuz sızler.

Alıntıları Göster
    Ben fps oyunları için bir şey dedim mi ? Donanım yetmediği için cod black ops 2 ye kadar bitirdim, yıllar önce xbox 360 ım vardı bf3 ü öyle bitirdim grafikleri harikaydı ve keşke yeni bir modern warfare serisi gelse diyorum cod için ama hikayeli olarak artık oyun çıkmıyor online a gelirsek yaş mecbur knight a yetmiyor sen chitin set dersin ben artı 9 dolu derim,lol ve dota 2 den başka da bir şey oynamıyorum bu zamanlar, terraria minecraft gibi oyunları örnek vermemim sebebi, bu oyunları oynayanlara çocuk yaftası yapılması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞokBıçaklıZed -- 8 Şubat 2019; 10:29:42 >

• bu tur oyunlara çocuk yaftasını yapıştıran kendı zaten çocuktur. takma kafana.
    o oyunu turkceledstır wıcher3 u. ve keyfıne bak. hıcte oyle çocuk oyunu fılan degıl ben 43 yasındayım bazı aşamalarda çözmek ıcın bende cok zorlandım. kaldıkı çocuk demıssın profılıne baktım 97 doğumlu yazıyor.
    bana gore çocuksun ben unuversıteyı bıtırdım o sene.
    sağlıcakla kal.
  • O oyundan zevk alabilmen icin RPG oyun konseptini seviyor olman lazim. Skyrim asigi olup da Witcher'i sevmeyen duymadim daha.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suan origins de yaşadıgım durum.Maksat görevler bitsin diye oynuyok.Ac leş olmus.Az kaldı bitireceğim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yirikalische kullanıcısına yanıt
    ben skyrimi kaç defa bitirdim hatirlamiyorum witchera dayanamadım çok alakasiz bağlantilar kuruyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe_V

bu tur oyunlara çocuk yaftasını yapıştıran kendı zaten çocuktur. takma kafana.
    o oyunu turkceledstır wıcher3 u. ve keyfıne bak. hıcte oyle çocuk oyunu fılan degıl ben 43 yasındayım bazı aşamalarda çözmek ıcın bende cok zorlandım. kaldıkı çocuk demıssın profılıne baktım 97 doğumlu yazıyor.
    bana gore çocuksun ben unuversıteyı bıtırdım o sene.
    sağlıcakla kal.
    Ben hiçbir kelimemde witcher dan bahsetmedim ki sistemim yok oynamaya sen de sağlıcakla kal amca

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-225FEBD6D

ben skyrimi kaç defa bitirdim hatirlamiyorum witchera dayanamadım çok alakasiz bağlantilar kuruyorsunuz
    Niye alakasiz olsun, genre olarak openworld RPG sevip de Witcher sevmeyen duymadim daha.

• Witcher 1-2 oynadım ancak 3 oynayamadım akmıyor, sıkılıyorum, daralıyorum oynarken. Her oyun herkese hitap etmez. Burda Witcher 3 övenlerin eminim çoğu 1 ve 2. oyunu oynamamıştır.

• aynı fikirdeyim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.