Şimdi Ara

Wold of Warcraft :Classic için Anket 'Hangi Sınıfı oynucaksın?' 24 bin oy oldu. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
0
Favori
3.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    hocam imkanı yok, bir taraf hep yarım kalacak. vanilla sarmazsa arada bir girer çıkarsınız veya tam tersi.

ben adam akıllı exp. çıkana kadar vanilla oynayacağım. hatta öyle hype oldu ki. adam akıllı exp çıksada oynamam ya.

adam akıllı end game görmeden içim rahat etmez benim.
  • aschil A kullanıcısına yanıt
    Mutlaka cikartirlar hocam biseyler. Ana oyunda gunluk yapacak bir sey kalmayinca zaman olursa vanilla da cok yavastan char kasilabilir. Zaten anca surer level caplememiz 😂 yine de o eski zevki verir mi bilmem. Oynayacak arkadaslar olursa her oyun gerci zevk verir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vanillada ne oynasam diye halen dusunuyorum.
    Rogue severim ama 60 a kadar cekecegim çile aklıma geliyor tırsıyorum.Mage açsam rahat olurum heralde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Druid çok rahat kasılıyor.
  • en büyük ikilemim bu sanırım benim. healer kasacağım ama diğer tarafta druid var. hala karar veremedim. olmadı korsan server da biraz kasıp karar vereceğim.
  • Oynamak cok isterdim eski zamanlardaki gibi 40man naxxramaxları falan ozledim, ama soyle bir sıkıntı var. Ulkede kur almis basini gitmis. Her iki ay icin 140 kusur para bayilinir mi bilmiyorum. Sevkim kaciyor yemin ederim bu ulke ekonomisini gorunce.
  • Paladin nasıl oluyorda %6 lık bir payla sonuncu oluyor inanılmaz.
  • Warlock oynarım ben. Bu arada classic asla bilmiyorum ama hype var bi kere napalım oynıcaz.

Betalardan izlediğim kadarıyla warlock baya iş gören karakter olacak, summondan dolayı. Zaten modern sürümde bile sırf summon için aranan bi class. Ayrıca warlock'un stilini beğeniyorum.

Onun yanısıra zevkli olabilecek diğer class ise bence rogue olur.
  • Vanilla da en güçlü healer olarak biliniyor paladinler bence yanlışın var :)

Ayriyetten raid e getirdiği bufflar da cabası.
    Sadece kasmasi zor diye insanlar tercih etmiyor bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • legacyplayers.com
    LegacyPlayers | Ranking
    https://legacyplayers.com/Raids/Ranking/Default.aspx
    MC
    legacyplayers.com
    LegacyPlayers | Ranking
    https://legacyplayers.com/Raids/Ranking/Default.aspx
    NAXX

şöyle bir tablo ben buna göre konuşmuştum.
    tabi sende haklısın ama genede holy azımsanmayacak kadar iyi bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zodd -- 4 Ağustos 2019; 16:50:39 >

• gank işinde rogue warrior levelling süreci sancılı. lock, ortalamanın üstünde. hunter'ımız world pvp de öne çıkıyor.

ana oyun benim için bitmiştir net !
  • Warlock, Warrior, Mage ve Druid oynayacağım, hepsini de 60 level raider yapacağım.
  • Warrior ya da Rogue, bir gün birinde diğer gün öbüründe karar kılıyorum. Çok büyük bir trip bu çıkamıyorum içinden.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.