Herkese merhaba, Uğraşarak zar zor wordpress'i kendi .com uzantılı siteme kurdum. Fakat kurulum konusunda detaylı bilgi sahibi olmadığım için, aslına bakarsanız nasıl kurdum onu bile bilmiyorum. Sitemde kurulu halde wordpress'i görünce, admin girişi yapmayı denedim ama wordpress'e herhangi bir şekilde kayıt olmadım. O sebeple e-mail adresimi ve şifremi de bilmiyorum. Hosting-Domain işlemlerimde falan kullandığım mail adresi ve şifreyle giriş yapılamadı.
Kısacası siteme kurduğum wordpress sisteminde admin paneline durum buyken nasıl girebilirim?
kutsalayK
kullanıcısına yanıt
Yazdığınızdan anladığım kadarıyla, wordpress kurulumunu cpanel'den otomatik yapmış olabilirsiniz.Böyle bir senaryoda iki seçeneğiniz olur.İlki, wordpress kurulumda herşey (veritabanı oluşturma, kullanıcı adı vs.) otomatik yapılır ve size sadece kullanmak kalır.İkinci seçenekte ise, "gelişmiş kurulum" adı altında siz bazı bilgileri girersiniz yada değiştirirsiniz.Size uyan senaryo ilki gibi duruyor.Sizinde dediğiniz gibi, sunucu işlemlerinde kullandığınız giriş bilgileri malesef wp'nin admin panelinde işe yaramayacaktır.Çünkü otomatik kurulum var ise, admin bilgileri de otomatik oluşturulmuştur.Yapacağınız şey ise, yine sunucunuza giriş yapıp "phpmyadmin" bölümünden wp'nin veritabanını görüntülemek ve ilgili tablodan (wp_users) admin giriş bilgilerinizi öğrenmek.Bir diğer yol, sql sorgu oluşturabilirsiniz.Bunuda;
Bu şekilde bir sorgu ile sağlayabilirsiniz.Böylelikle "admin" kullanıcı adında ve "admin123" şifreli bir hesabınız olacaktır.
Barındırma desteğini aldığın firmanın web sitesi üzerinden üyelik girişi yap. Wordpress i oradan tamamen kaldır ve barındırmayı aldığın firma üzerinden tekrardan kurabilirsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme