Şimdi Ara

wordpress gösterilen yazı özetine fotograf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba.ana sayfada çıkan son yazılar kısmının köşelerinde çıkan varsayılan fotoğrafları nasıl değiştirebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafasadık -- 28 Mayıs 2016; 9:06:30 >

• mustafasadık kullanıcısına yanıt
    Öne çıkan görsele resim eklediğinizde halen bu halde gösteriyor ise, sorun temada olabilir.Kullandığınız temanın adını yazar mısınız?
  • MOLİVER kullanıcısına yanıt
    Merhaba Virtue free Tema. Epey kurcaladım ama çıkartamadım

http://themes.kadencethemes.com/virtue/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafasadık -- 29 Mayıs 2016; 15:06:11 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öne çıkarılmış görseli değiştirdiğiniz takdir de sorun ortadan kalkacakdır diye düşünüyorum.
    Eğer aynı durumu tekrar yaşarsanız temanın entegrasyonlarının tam yapıldığına emin olun.
    Yüklenmemiş eklenti veya wp üzerinden yapılmamış ayarlar mevcut olabilir.
    Bunları düzenlediğiniz halde tekrar sorun yaşarsanız, sorun temanın kod yapısı ile alakalıdır.
    Kodlardan anlıyorsanız kodlar üzerinde oynama yapın, anlamıyorsanız bana pm atabilirsiniz.
  • Awesome!!! Thank you so much. This was extremely helpful and easy to follow.
  • ArifAkbulut kullanıcısına yanıt
    arif ödemeyi ne zaman yapacaksın?
  • Yazınızı yazdığınız sayfada sağ bölüm de ki sutunda öne çıkarılan görsel adlı bölüm bulmaktadır eğer öyle bir bölüm yoksa aynı sayfada en ust kısımda sayfada gösterilmeyen özelliklerin tiki yoktur tık koyarak bu özelliği acabilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.