Şimdi Ara

Wordpress ile bunu yapmak mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
88
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar siteyi kilitlemek istiyorum, sadece üyelerin girebileceği tek sayfalık bir site yapabilir miyim? Siteye girişte kullanıcı adı ve şifre girişinin karşıladığı bir sayfa olacak. Giriş yapılınca bir sayfaya yönlendirecek. Sitenin tek işlevi bu olacak. Ve üye kaydını sadece ben yapabileceğim. Yani dışarıdan üye olunamayacak. Kullanıcılara özel üyelikler oluşturup o kişilere giriş bilgilerini vereceğim. Bunu yapabilir miyim? Yapabilirsem nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi botaj -- 18 Mayıs 2016; 18:09:48 >

• botaj B kullanıcısına yanıt
    Evet yapabilirsiniz.Örnek veriyorum, wp'nin admin panelinde'ki ayarlar menüsünde belli bir sayfa atayabiliyoruz.Bunu giriş sayfasına yönlendirmeniz yada amacınıza uygun bir eklenti bulmanız gerekecek.Üye kaydını da aynı şekilde admin panelinden açıp/kapatabiliyorsunuz.Bu durumda sadece siz üyelik oluşturup kullanıcılara verebileceksiniz.Böylelikle giriş yaptıktan sonra siteyi görebilecekler.
  • Sayfalar kısmında Görünüm kısmından parola korumalı diyerek te orayı şifreleyebilirsiniz. Görünüm adlı tema menüsünden de ön sayfada orayı seçerseniz diğer yerler görünmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.