Şimdi Ara

Wordpress Kurulumu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, netten satın aldığım bir wp teması bulunmakta, bir güzel yükledim ve bir kaç deneme giriş yaptım fakat bir türlü add to cart sipariş sayfasını düzenleyemiyorum hatta giremiyorum bile.) WP'de iyiyimdir fakat eticarete geçince sanırım çok bilgim yok anlamış oldum. Woocommerce ayarlarınıda yaptım fakat işin içinden çıkamıyorum. Bu konuda da bana yardımcı edecek birini arıyorum. Bütçemin yettiği kadarda ücret ödemek istiyorum. Lütfen pm atarsanız sevinirim.

Saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: evosangels

Merhaba arkadaşlar, netten satın aldığım bir wp teması bulunmakta, bir güzel yükledim ve bir kaç deneme giriş yaptım fakat bir türlü add to cart sipariş sayfasını düzenleyemiyorum hatta giremiyorum bile.) WP'de iyiyimdir fakat eticarete geçince sanırım çok bilgim yok anlamış oldum. Woocommerce ayarlarınıda yaptım fakat işin içinden çıkamıyorum. Bu konuda da bana yardımcı edecek birini arıyorum. Bütçemin yettiği kadarda ücret ödemek istiyorum. Lütfen pm atarsanız sevinirim.

Saygılar

wp ile eticaret yapmak çok zordur, google'da kolay çıkarsınız ama ayarlamaları yapabilmek için uzman olmak lazım bence. denedim oradan biliyorum:) ben rgs yazılımdan eticaret paketi aldım size de tavsiye ederim. incelemek isterseniz şu anda tasarım kampanyası da yapıyolarmış.

http://www.rgsyazilim.com/REFERANSLAR-sID24.html referansları da gayet iyi..

• wp ile e-ticaret zor be hocam opencart sistemini kullanın daha iyi sizin için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.