Şimdi Ara

work and travel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • önümüzdeki yaz gitmeyi düşünüyorum var mıdır önerisi olan. herkes vize görüşmesini çok sıkıntı ediyor baya red yiyen oluyormuş var mı giden birisi

• amerika türk vatandaşları için kapatmış vizeyi 2026ya kadar.

• yardımiçinaçtımhessabı Y kullanıcısına yanıt
    HAYDAAAAAA
  • yardımiçinaçtımhessabı Y kullanıcısına yanıt
    emin miyiz hocam sanmıyorum ama. j1 vizesi ile gidiliyor yanılmıyorsam. bir de şirketler hala şakır şakır insan alıyor wat için
  • İlla öğrenci mi olmak gerekiyor ve yaş sınırı var mıdır?

• abdye bu yaz wat için giden biliyorum ama nasıl yaptı hiç bilmiyorum
  • perSNN kullanıcısına yanıt
    evet hocam. hatta son sınıfları genelde reddediyorlarmış. orada kalma ihtimalini daha yüksek gördükleri için.
  • Leopard76 kullanıcısına yanıt
    şirketle anlaşıyorsunuz, her şeyi ayarlıyorlar iş bulma süreci vize işlemleri falan filan hallediyorsunuz. hangi eyalete gideceğiniz hangi işte çalışacağınız teknik olarak size kalmış. en önemli şey vizeyi kapabilmek hocam. baya reddediliyor diye duydum.
  • İngilizceyi geliştirmek için gidilir mi sizce?
  • ANTENFİKRET A kullanıcısına yanıt
    valla bence gidilir. bazısı hiç bilmeden gidiyor geliştiğini söyleyen var aksini söyleyen de bu biraz size kalmış. çevrede çok türk olmaması lazım bence zorunda kalınınca elbette öğrenilir.
  • achilles102030 kullanıcısına yanıt
    Hmm anladım, önden de bir ücreti oluyordu sanırım baya 60k ₺ üstüydü diye hatırlıyorum. Tabi parayı verdikten sonra vize çıkmama ihtimali varsa sıkıntı biraz
    Erasmus deneyecektim okul uzama durumu olabiliyormuş
    Bencede. Özellikle türklerin olmadığı yerlere gitmek lazım.
    hocam sanırsam 500-600$ ön kayıt tarzı bi şey(henüz herhangi bir şirkete danışıp bilgi almadım) ödüyorsunuz. eğer vizeyi kapamazsanız sadece bu ücret yanıyor.

hocam ben de w&t yapmak istiyorum hem elime biraz para geçmesi lazım hem de amerikayı bu koşullar ile(çalışıp para kazanılan)görmek baya iyi deneyim olur diye düşünüyorum. hem de okul yanmıyor, dediğim gibi elinize bi miktar para da geçer o da size kalmış ama her türlü amorti edip bi son model telefon çekecek kadar kazanırsınız.
  • Kankam şuan wattayim Colorado dayım kimsenin yaşamadığı tecrübeleri 3 aya sığdırdım. iki iş değiştirdim homeless kaldım ormanda sokakta kalacak yer aradım arkadaşın yurdunda kaçak kaldım yurt değiştirdim şu an Amerikalı bı aile tatilde onların evinde kalıyorum
    Ve ona rağmen güzel bı kazanç sağladım yaşadıklarıma rağmen güzel tecrübe oldu
    Şirketlerin ne olduğunu çok iyi biliyorum
    Hatta geldiğim şirketin sahibi bana kazık attı şirket önerisinde de bulunabilirim şu an işteyim akşam yazarum

İltica edince takır takır alıyorlar 4 yıl boyunca da aldılar ama düzgün yolla gitmek istersen süründürüyorlar. Eğer demokratlar giderse iltica etmek daha da mantıklı bidendan daha da ''ilerici'' kafadalar.

• 0alametifarika0 kullanıcısına yanıt
    hocam adamsın müsait olunca patlat bi bilgilendirme yazısı. şirket önerisi de alırım iş önerisi de eyalet de hocam. her türlü bilgiye açığım AUUUUUUUUUU
    Ben o kadar sosyal ya da fiziksel skille sahip olduğumu düşünmüyorum

Aslında erasmus tam benlikti de bildiğim kadarıyla oradaki zorunlu dersleri Hacettepede saymıyorlar, niye böyle bir şey var anlamadım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.