Şimdi Ara

World 100tl ye 23 tl worldpuan (oyuncak&kitap&giyim&Ayakkabı) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
10
Favori
11.777
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

quote:

Orijinalden alıntı: unicornik

World play ile %48 i kazanabilen arkadas haber ederse iyi olur

Hocam birleşiyor değil mi?

Hocam merakla cevabi bekliyorum :) ben denemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • D&R den bir cep tel almayı düşünüyorum vakıf world card var 1329 tl acaba mesaj attıktan sonra %23 world puan kazanabilirmiyim ?
  • Kampanya kapsamındaki mağazalarda sadece çocuk giyim bulunmuyor, çocuk giyim için ayrı bir POS'mu var eğer öyle değilse neden özellikle çocuk giyim diye belirtilmiş bilen var mı? 23 Nisan mı yani çocuk giyim denmesinin sebesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: merkure

D&R den bir cep tel almayı düşünüyorum vakıf world card var 1329 tl acaba mesaj attıktan sonra %23 world puan kazanabilirmiyim ?

hocam pekala kazanırsın da, sonuçta 23 tl wp kazanabilirsin. üst limit 23 tl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xenix41

Kampanya kapsamındaki mağazalarda sadece çocuk giyim bulunmuyor, çocuk giyim için ayrı bir POS'mu var eğer öyle değilse neden özellikle çocuk giyim diye belirtilmiş bilen var mı? 23 Nisan mı yani çocuk giyim denmesinin sebesi

aynen öyle... yoksa gidip lcw de kendine 100 tllik montta alsan yüklenecek 23 wp ;)
  • Otlansin.

Yarin bakayim alisverislere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 23 Nisan ve LCW için kaydımı yaptım 100 TL'ye 33 TL alalım bakalım. Teşekkürler...
  • + 1 play %48 pususunda bekleyen
  • online alışverişler de dahil mi acaba?
  • Buradan gelen puanlar adiosta siliniyor mu?
  • d&r dan hediye kartı ile hediye kartı almayı deneyen var mı arkadaşlar

yoksa bunu kalkışacak ilk ben miyim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: meier

quote:

Orijinalden alıntı: fantezimuziginsevilenismi

Hep yapı kredi için kampanyalardan bahsedilmiş..

Ben de vakıf için kampanyalardan bahsedeyim..

KAZAN 123456 > 6635: İlk 100tl(LCW;"gıda&giyim&magaza&ayakkabi" vb) den sonraki ayrim yapmadan tüm 100tl'lik alışverişlere 10tl. link

LCW 123456 > 6635: LCW 100tl üzeri 10tl. link.

BAYRAM 123456 > 6635: (LCW;"oyuncak&kitap&giyim&Ayakkabı" vb) 100tl üzeri 23tl. link

kampanyalar birleştirilip 20-24 Nisan aralığında LCW'den 100tl üzeri alışveriş yapılırsa 10+10+23 tl = 43tl worldpuan kazanılabilir.

Milplus için yada avans puan kapatmak için iyi bir fırsat. Milplus 399tl wp Tümdünya biletleri tükenmiş ama 99tl worldpuana yurtiçi ve kıbrıs gidiş dönüş bileti yada 169tl worldpuana avrupa gidiş dönüş biletleri satışta şu an için.

Normalde vakıf world'ün 200'e 10tl, yada maximum 100'de 10 puanlarına bakarak iyi bir fırsat.

Kampanya tarihleri:

LCW:13-24 Nisan
    BAYRAM:20-24 Nisan
    NISAN:12-30 Nisan

edit: @muratozcirpici zaten aynı kampanyadan bahsetmiş, farkedememişim.. yine de ek bilgi olarak dursun.. vakıfçılar da aynı kampanyanın geçerli olduğunu hatırlamış olurlar..

İyi guzel yazmissinda sevgili arkadasim vakifta kampanyalar birlesmiyor ne yazikki

Şimdi burdan 100'e 10 ile hem d&r hemde metro kampanyasını birleştirdim puanlar da yattı diyecem, yine mesajımı şikayet edecekler.. eğer birleşmeseydi yazmazdım.. mesaj silinene kadar haberiniz olsun.. ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: transglobal

online alışverişler de dahil mi acaba?

Sanal kartla yapılan harcamalar ve internet harcamaları kampanyaya dahildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer14

d&r dan hediye kartı ile hediye kartı almayı deneyen var mı arkadaşlar

yoksa bunu kalkışacak ilk ben miyim :)

Hocam denemezseniz ben deneyeceğim :)
    %25 Play
    %23 23 Nisan
    %10 da Nisan kampanyasından aldık mıydı eder 58TL
  • DR'deki elektronik kısmında bir sıkıntı olur mu acaba?
  • d&r'dan 100 küsür liralık sipariş vermiştim, iptal edip tekrar mı versem?
  • @bilgi@sayar: d&r elektronikte ve lcw büyük reyonunda sorun olmaz. denenmiştir.

@uA006: taksitle almışsanız yine karta taksit taksit iade ediyor, uğraştığınıza değmez.. tek çekimse iptal edin derim ama yine de karar size kalmış..

@xenix41: çocuk reyonu yazmasının sebebi 23 nisan reklamı olsa gerek :) pos aynı pos sonuçta.. pazarlama stratejisi.. :p

@omer14: market kampanyasında (beğendik ve migros) alışveriş çeki ve hediyeM kart 5x100tl denenmiştir. geçerli. ancak d&r hediye kartı nasıl birşey bilmiyorum, eğer postan çekip size karşılığında çek veriyorsa sorun olacağını düşünmüyorum..

@bilgi@sayar
    @uA006
    @omer14
    @xenix41

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fantezimuziginsevilenismi -- 20 Nisan 2013; 1:03:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantezimuziginsevilenismi

quote:

Orijinalden alıntı: 2008_008

quote:

Orijinalden alıntı: 2008_008

World'un şu sms paketlerinden düşen Turkcell numarası var mıydı?

Bilen yok mu?Numara mı yok?

0532 752 44 34 ?

BAYRAM yazıp Boşluk bırakıp Son 6haneyi yazdım. Komut geçersizdir mesajı geldi.
    Bu numara olmuyor sanırım
  • en çok kullanılan kampanyalardan "HEDIYE 123456, PUAN 123456, KAZAN 123456 " gibi kodları tanımlamışlar ama sanırım kısa süreli olduğundan bu kodu bu sefer tanımlamamışlar.. yine mecburen 3160a gönderilmesi gerekiyor heralde.. uzun süreli kampanyalarda çalışıyordu çoğunlukla..
  • Evet!
    Yine de Teşekkürler bilgilendirme için!
    Saygılar...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.