Şimdi Ara

WORLD OF WARCRAFT AMERIKADA CIKTI TURKIYEDE SADECE eTRADE CENTERDA (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Fiyatlardaki revizyonlar ve odeme secenekleri:

Pazarliksiz fiyatlar:

sadece key: 65$
    key + cd : 68$

Odeme sekli:

EFT ile:
    verecegim hesaba ucretin tamamini yatirabilirsiniz.

Kredi kartiyla PayPaldan:
    verecegim linki takip ederek kredi kartiyla odeyebilirsiniz,
    kredi karti ile odemede fiyata %4 PayPal komisyonu eklenir.

Elden odeme:
    Istanbulda verecegim adrese elden odeyebilirsiniz.

GittiGidiyor ile odeme:
    Verecegim GG urun linkinden HEMEN AL ile odemeyi yapabilirsiniz.
    GG ile odemede fiyata %10 GG komisyonu eklenir

link:
    http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=478596

Urun teslimi:
    Odemeyi yapmanin ardindan email adresine authentication key hemen gonderilir. Kargolu satin almissan (cd kitapcik vs) onlardi 5-10 gun icinde istanbula ulasacak sekilde gonderecegim.
    Iletisim:

email: haltas@gmail.com
    web:www.etradecenter.us

almayi dusunuyorsaniz haber verin hemen islemlere baslayalim.

bu emailide almayi dusunen arkadaslarina forwardlarsaniz sevinirim.

saygilarimla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haltas -- 3 Ocak 2005, 10:46:41 >

• quote:

Orjinalden alıntı: masaya

quote:

Orjinalden alıntı: Lómion

@masaya
    Sen oyunu single player sanıyosun herhalde.WoW MMORPG'dir dur açılımını yapıyımda iyice anla Massive Multiplayer Online Role Playing Gameo oyunu korsan getiremezler çünkü orjinali olmadan sunucularda oynayamazsın ne kadar çok biliyosunuz siz yaaa. Basit bi oyunmuş ya bi git yaaa.

yapme ya bir sen mi biliyorsun bu isleri, sonucta talep goren bir oyun degil ki sadece 1 firmada bulunuyor

nasıl çok tutulmuyan bir oyun kınıyorum seni .

• eTrade CENTER Turkiyede suana kadar (ocak 2) 27 kisiyi WoW oyununa kavusturdu,

oynamak istiyorsaniz daha ne bekliyosunuz,

parayi odeyin 5 dk icinde key emailinize gelsin.

sizide bekliyoruzz..

haltasii@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haltas -- 2 Ocak 2005, 15:59:35 >
  • Bence 256 adsl yetmez yanında çok saglam sistemin varsa anca
  • US CLOSED BETA OYNAYAN BİRİ OLARAK TÜM SORU CEVAPLARI
    1.Sİ Oyuna boş moş diyen adam gitsin kendini köprüden atsın ... gelmiş geçmiş en iyi mmo 2.si daha ilk haftalarında 500 bin sınırını zoladı satış rakamı(sadece us de ) ki eğer asya +avrupa çıksa 1 milyonu rahat geçerdi...(ehe daha ne olduğunu bilmez yorum yapan tipler çotur ülkemde.. git gamespotta fln ne yazmışlar ne not vermiş ler bakta öle konuş abaza gibi dalma ortaya)
    2.si sistem ihtiyaçları size şu şekilde anlatayım benim pc 256 sd ram 64 mb ekran kartı 1.7 p4 low ekran ayarlarında rajhat oynuyorsnuz.. lag mag olmuyor sadece büyük kentlerde bazan takılıyor... önerdiğim 512 ram ve 128 ekran kartıyla çok dehşet grafiklerde oynayabilirsiniz...
    3.sü us deki serverda bile 256 k ile LAG OLMUYOR!!!! sadece open betada iken vardı ama ben oynarken ve şu an oynayanların söylediğine göre lag felan yok!!!
    hai iyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KoLCu_ -- 2 Ocak 2005, 15:16:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MANiN

quote:

En azından oyunun online olduğunu ve korsanı çıksa bile orjinal serverda oynayamıcaanı biliyorum.

ben warcraft ı battle.net den oynuorum cd key filan yok
    bi patch dosyasıyla
    yanı yermek için değil de haberin olsun diye söledim
    muhtemelen biliosundur sen de..

aha durun biri daha çıkmış yapma yaw demek orj cd keysiz bnette oynuyosun yaz da görelim nickini be birader biz boşuna vermişiz 50 mil w3 le ft ye :)
    sakın bana illegal aa illegal serverda oynuyorum deme
    EDİT: ORJ KEY OLMADAN BATTLE.NETTE OYNUYORUM DİYEN ADAM ATIYODUR...MUHTEMELEN KAÇAKS ERVERDA LAGDAN BAŞI DÖNEREK OYNUYODUR.. BİLMİŞ MUHABBETİ ATMAYIN BARİ

• 1.AYLIK ÜCRETLİ TABİKİ OYUN 15 DOLAR 1 AYLIK BU AY UZADIKÇA UCUZLUYOR...
    2. US serverlarında oynayabilirsiniz ama baya bir takla atacaksınız... en iyisi eu beklemek
    3.sü kaçak serverda oynamak ben ferrariye para veremem anadolda yolda gidiyo hesabıdır... kaçak serverda orj serverın binde biri zevk alamazsınız... beleş etin yahnisi hep güzel olmuyor...
    edit:çıkıp yok para çok vs diyenler olur ben gerçeği şöylüyorum... ne updati adam gbi yapıyolar kaçak serverda ne bişe var ne kimse oluyo nede questler çalışıyo yani oyunu en iğrenç hali oluyo... benden söylemesi.. günlerce kapanmalarıda cabası... tam kasarsınız ha karakter ii dersiniz adam bi kapatır serverı apışıp kalırsınız
  • Herşeyden önce edit olmayan private server yok zaten.

• quote:

Orjinalden alıntı: PijaJE

US CLOSED BETA OYNAYAN BİRİ OLARAK TÜM SORU CEVAPLARI
    1.Sİ Oyuna boş moş diyen adam gitsin kendini köprüden atsın ... gelmiş geçmiş en iyi mmo 2.si daha ilk haftalarında 500 bin sınırını zoladı satış rakamı(sadece us de ) ki eğer asya +avrupa çıksa 1 milyonu rahat geçerdi...(ehe daha ne olduğunu bilmez yorum yapan tipler çotur ülkemde.. git gamespotta fln ne yazmışlar ne not vermiş ler bakta öle konuş abaza gibi dalma ortaya)
    2.si sistem ihtiyaçları size şu şekilde anlatayım benim pc 256 sd ram 64 mb ekran kartı 1.7 p4 low ekran ayarlarında rajhat oynuyorsnuz.. lag mag olmuyor sadece büyük kentlerde bazan takılıyor... önerdiğim 512 ram ve 128 ekran kartıyla çok dehşet grafiklerde oynayabilirsiniz...
    3.sü us deki serverda bile 256 k ile LAG OLMUYOR!!!! sadece open betada iken vardı ama ben oynarken ve şu an oynayanların söylediğine göre lag felan yok!!!
    hai iyi günler

Adam WoW oynamış yahu var mı ötesi

• kardeş hala oynayabiliyorsunda kore open beta var
  • ya bunun betalarıyla orjinali arasında ne kadar fark var
    birde open beta mı closed beta mı en sonuncusu
  • nasıl oynucaz kaç para veriyoz ayda valla bilgisi olan yazıversin ilk defa bu tarz b oyun oynucam kralıyla başlıyım diyorum
  • tr satış fiyatı bile 80 dolar olmaz sanırım,bir ay içerisindede gelir buraya ,biraz abes bir fiyat olmuş gibi..
  • sanırım europe versiyonu daha cıkmadı, us open tabiiki bende oynadım be eu-open ı bekliyorum deliler gibi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdar1soz

nasıl oynucaz kaç para veriyoz ayda valla bilgisi olan yazıversin ilk defa bu tarz b oyun oynucam kralıyla başlıyım diyorum

blizzardın açıklamasına göre ;
    kutu (yani cd-key) fiyatı 50$
    acc açtığınızda ilk ay 16$ veriyorsunuz bundan sonrada aylık 15er$ deva ediyor.
  • ben warcraft hastasiyim abi o oyunu eline gecerde atmazsan darilirim e_mail adresim

enestopuksak@hotmail.com.
  • Türkiye fiyatı da belli bunun abi spekülasyona gerek yok :) 92.50 YTL/ 92.500.000TL ideefixe'te
    buyrun sipariş vermek isteyenler;

http://www.ideefixe.com/bilgisayar/tanim.asp?sid=JHOC1G4HYO8WOJHWL1S7
  • vayyy beee demek 80$
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.