Şimdi Ara

World Of Warcraft Kapsamlı Başlangıç Rehberleri (Video) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
128
Cevap
16
Favori
7.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: digital2

Güzel bir rehber olmuş :) Bugün satın aldım , rehberdeki addonları indirdim :P Başlıyorum kısmetse

Güzel yorumunuz için teşekkürler.. :)
  • Harika bir rehber olmus. Oyuna yeni baslamistim, sayenizde cok rahat kavrayabiliyorum oyunu. Su an 20 level orc survival hunter oynuyorum tn'de. Haftaya oyunu satin alacagim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom. -- 2 Ocak 2016; 21:57:08 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ellerinize kollarınıza ağzınıza sağlık daha önce bir kere başlamıştım 60 levela kadar kasmıştım sonra boostlamıştım sıkılıp tekrar bırakmıştım pek yapabilicek birşey yok diyordum ama sizin rehberlerden sonra tekrardan bir karakter açtım 100 yaptım sayenizde gold bile kastım açıkcası şuan çok keyifli gidiyor yalnız başıma olduğum halde oyunu sevdirdiniz bana tekrardan yüreğinize sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doom.

Harika bir rehber olmus. Oyuna yeni baslamistim, sayenizde cok rahat kavrayabiliyorum oyunu. Su an 20 level orc survival hunter oynuyorum tn'de. Haftaya oyunu satin alacagim.

Yorumunuz için teşekkürler, size yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
  • Sayende bilmediğim bir çok şeyin cevabını buldum. Wow rehberin de son noktayı koymussun gerçekten

Emeğine sağlık.

Birde benim gibi yeni baslayanlara hangi sınıfı tavsiye edersin? Ben şöyle sağlam olmak ve kolay ölmek istemiyorum. Tank olmam lazım biliyorum ama herkes o sınıfın yeni baslayanlara hitap etmediğini yazmış yabancı forumlarda da. Dinlemeyip başlasam hata mi ederim sizce? Ve meslek ne tavsiye edersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StackOverflow

Sayende bilmediğim bir çok şeyin cevabını buldum. Wow rehberin de son noktayı koymussun gerçekten

Emeğine sağlık.

Birde benim gibi yeni baslayanlara hangi sınıfı tavsiye edersin? Ben şöyle sağlam olmak ve kolay ölmek istemiyorum. Tank olmam lazım biliyorum ama herkes o sınıfın yeni baslayanlara hitap etmediğini yazmış yabancı forumlarda da. Dinlemeyip başlasam hata mi ederim sizce? Ve meslek ne tavsiye edersiniz?

Retri paladin, tank değildir ama o kadar kolay düşmez. Absorb shield gibi özellikleri var bir bakın bence.Güzel yorumunuz için teşekkür ederim.
  • Emegine saglik bende yeni basladim cok iyi oldu

• Tesekkurler. Retri paladin deneyecem. Birde bu class için hangi meslekler tavsiye edersiniz? Sizin seçtiğiniz meslekleri mi secsem?

• quote:

Orijinalden alıntı: smok3w33d

Hocam ellerinize kollarınıza ağzınıza sağlık daha önce bir kere başlamıştım 60 levela kadar kasmıştım sonra boostlamıştım sıkılıp tekrar bırakmıştım pek yapabilicek birşey yok diyordum ama sizin rehberlerden sonra tekrardan bir karakter açtım 100 yaptım sayenizde gold bile kastım açıkcası şuan çok keyifli gidiyor yalnız başıma olduğum halde oyunu sevdirdiniz bana tekrardan yüreğinize sağlık.

Size yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
  • Emeğine sağlık. Oyuna sıfırdan başlamayı düşünüyorum ve epeydir bu tarz bir konu arıyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysh

Emeğine sağlık. Oyuna sıfırdan başlamayı düşünüyorum ve epeydir bu tarz bir konu arıyordum.

Asıl ben teşekkür ediyorum, özel mesajınızı da cevapladım.
  • Ciddi emek var. Ellerine saglik dostum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARUSB

quote:

Emeğine sağlık. Oyuna sıfırdan başlamayı düşünüyorum ve epeydir bu tarz bir konu arıyordum.

Asıl ben teşekkür ediyorum, özel mesajınızı da cevapladım.

Tekrardan teşekkür ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekoksoy

Ciddi emek var. Ellerine saglik dostum.

Teşekkür ederim siz sağolun.Elimden geleni yapmaya çalıştım. Çok fazla istek oldu seriye devam edeceğim.
  • Ben normalde oyunu satın almadım 20 seviyeye kadar oynayarak denemek istedim ve oyunu diablo hesabımın bağlı olduğu bilizzard uygulamasından indirdim yaklasık olarak 33 gb gibi bir download yaptı. Şimdi 20 seviyeye geldim ve oyuna devam etmem için aktifleştirmem gerektiği ile ilgili resimde paylaştığım ekrana ulaşıyorum. Bu durum biraz kafamı karıştırdı oyunu almamış olmama rağmen sadece oyun süresi alarak oyuna devam edebileceğim anlamını mı taşıyor? Bu konuda bilgisi olup yardımcı olabilecek varsa sevinirim
     World Of Warcraft Kapsamlı Başlangıç Rehberleri (Video)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysh -- 19 Ocak 2016; 23:50:19 >

• Takip

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dwarwendwarfy kullanıcısına yanıt
    Diabloyu satın aldığım zaman oyun için bir kod vermişti ancak o zaman bu 20 levele kadar olan eneme olayı herkese açık değildi. Artı şimdi Bilizzard launcher ekranında iki tane wow görünüyor birisi starter edition diğeri ise live benim kafamı karıştıran nokta da burası. Bilizzard gibi bir oyun devinin bu konuda açığı olacağını sanmıyorum. Bir de Mist of Panderia dahil olan bir paket gibi sadece Warlords of Draenor paketi eksik. Bakalım bu konuyu bilen birilerini bulamazsam 30 günlük süre alarak denemeyi düşünüyorum. Denemelerim sonuç verirse Allah bereket versin deyip devam oyuna Sonrasında da Warlords of Draenor aldık mı tamamdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysh -- 21 Ocak 2016; 12:23:08 >

• Hesapta da bu şekilde görünüyor sdandart edition olarak gelmiş bana bir yerden ama nerden :) Bir de diğer paketleri de (The Burning Crusade, Wrath of the Lich King ve Cataclysm) almak gerekiyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysh -- 21 Ocak 2016; 12:43:26 >
  • quote:

Hesapta da bu şekilde görünüyor sdandart edition olarak gelmiş bana bir yerden ama nerden :) Bir de diğer paketleri de (The Burning Crusade, Wrath of the Lich King ve Cataclysm) almak gerekiyor mu?

Hesapta Mists of Pandaria aktif yani TBC, WoTLK, Cata zaten alınmış gözüküyor. Game time konusunda standart edition 30 günlük süre ile beraber geliyor. Eğer süreyi kullanmadıysanız ticket açıyorsunuz oynanmamış süreyi iade ediyorlar.

• Derp kullanıcısına yanıt
    Zaten sorun şurada ben oyunu almadım ve nereden geldiğini de bilmiyorum ama bu ticket olayını bir deneyeceğim cevap için teşekkür ederim inşallah oyunu geri almazlar bir hata olmuş diye durduk yere masraf çıkarmayalım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.