Şimdi Ara

World of Warcraft : Legion [Ana Konu] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
402
Cevap
2
Favori
23.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • wod ana oyuna eklenmiş. bunu söylemek için yeni konu açmayayım dedim.
  • Theumit kullanıcısına yanıt
    ''3-5 kuruş için oyuna svüyorsun''. Bu oyunu yıllardır oynayan kitle ne parasına nede grafiğinden yakınıyor, kısacası fazla zorlamayın başka oyunlara yönelin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

wod ana oyuna eklenmiş. bunu söylemek için yeni konu açmayayım dedim.

Ne demek bu hocam? Ben de tekrar başlamayı düşünüyorum ilginç bir şekilde hesabımda wod satın alınmış gözüküyor ama transactionlar kısmında bir şey yok. Acaba bununla ilgili mi?
  • Genesis. kullanıcısına yanıt
    WoD Battle Chest'e eklendi yani artık ayrıca satın alınmasına gerek yok, game time alman yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

WoD Battle Chest'e eklendi yani artık ayrıca satın alınmasına gerek yok, game time alman yeterli.

Gerçekten böyle olduysa çok iyi olmuş oyuna başlamak isteyen arkadaşlarım vardı sırf battle chest ve wod'a ayrı ayrı para veriliyor diye başlamıyorlardı. Şimdi herhangi bir yerden battle chest alsak wod da içinde olacak değil mi?
  • SilentDoom kullanıcısına yanıt
    Evet yeterli ama yeni başlayacak kişinin şunu da bilmesi lazım 2-3 ay sonra yeni ek paket çıkacak ve 40€ verip yeni eklentiyi alması gerekecek.
  • World of Warcraft : Legion [Ana Konu]

World of Warcraft : Legion [Ana Konu]
  • holy priest oynuyordum bu paketle bitti artık en kötü heal priest
  • ciftkazmali kullanıcısına yanıt
    Neden boyle dusundugunuzu, affiniza siginarak, sorabilir miyim ?
  • kalkan atıyordum önceden şimdi yok
  • animasyonlar çok güzel olmuş. grafiklerde daha hoş sanki. bide şimdilik en zor class shadow priest sanırım. hunter iyice right click'e dönmüş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ciftkazmali

kalkan atıyordum önceden şimdi yok

Iyide holy priest direkt heal uzerine kurulu degil mi zaten ?
  • outlaw rogue baya eğlenceli bir şey olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shaman'ın 3 specinide keyif açısından bitirmişler. Belki Ench'i birazcık ayırabilirim ama elemental ve resto shaman şuanki haliyle ( 110 olundugunda pek değişen birşey olacagını düşünmüyorum, ancak çıkarılıcak olan updateler ile belki yola gelir ) inanılmaz sıkıcı ve tekdüze...

Druid balance hala zor ama eskisine göre daha kullanışlı hale gelmiş özellikle eclipse muhabbetinin kalkması on numara olmuş.

Paladin dps çok yavan geldi beğenmedim.

DK'nın holy spec'i oldukça keyifli olmuş diğerlerinde keyif açısından değişen pek birşey yok ama rune sisteminin tek düze geçirilmesi gayet güzel bana göre.

Rogue'nin Outlaw ve asssasination specleri özelliklede outlaw epey eglenceli. Legionda muhtemelen main olarak rog ile ilerleyeceğim.

Şuana kadar ki edindiğim basit görüşler bunlar. Fakat genel olarak sınıfları basitleştirdiklerini ve sınıfların verdiği keyfi azalttıklarını söyleyebilirim. Özellikle Shaman inanılmaz bir hayalkırıklıgı yarattı bende. 2 Tuş heal ve birisi 30 Sec digerleri 3 Min. cd olmak üzere toplam 3 totemle heal yapıyorsunuz..Oldukça sıkıcı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denuedo -- 23 Temmuz 2016; 12:30:54 >

• Necrowitch kullanıcısına yanıt
    Bu shadowpri'yi oynayabilmek için global cooldownları kaldırması lazım Blizzard'ın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgür Can

https://www.g2a.com/r/world-legion-cd-key-preorder-eu-html

arkadaşlar fiyat iyi mi sizce?

Bence iyi daha düşeceğini sanmıyorum çıkana kadar.
  • https://www.g2a.com/r/w...cd-key-preorder-eu-html site güvenli midir ve linkteki legion ek paketi aldığımız anda keyi hemen alabiliyor muyuz mail falan atıyorlar mı yani ?
  • Gempower G kullanıcısına yanıt
    Güvenlidir. Dünya çapında satış yapılıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Battle.net dışında bir siteden ön siparişle alınca örneğin g2a,şuan demon hunter a erişemiyoruz sanırım ?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.