Şimdi Ara

WoW Classic 1 ay sonra hype biter mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ona göre başlamayi düşünüyorum 1 ay sonra ne durumda olur sizce çölde gezen yalnız bedevi gibi olmak istemiyorum

• biter gelme
  • Westr_10 kullanıcısına yanıt
    bende aynisini düşünüyorum en son mordhai aldim 50 lira boşa gitti ilk günler 60-70k oynayan vardi şimdi oynayan kalmadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hype elbette azalacak. Kaçınılmaz gerçek ama çölde bedevi olunmaz. Gene yeterince çok insan olur.
  • 1 ayda bitmez ama 3-4 ay sonra content kalmayınca hype'ı biter diyorum. şimdilik millet levelingi bile bitiremedi. casual diye tabir ettiğimiz geriden gelen kesim de contenti bitirince hype biter ve çok oyuncu bırakır. bunun yanında retail wow'un yeni patch ve ardından blizzcon üzerinde olacak olan yeni expansion duyurusu ile bu erime devam eder.

ama hiçbir zaman ölmez. yıllardır nasıl vanilla serverlarda millet bu oyunu oynamaya devam etti bıkmadan usanmadan, kemik kitle wow classic'i ayakta tutmaya devam eder. ama şimdi ki gibi hype'ı kalmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 3 Eylül 2019; 13:14:46 >
  • Zaman olsa 3-4 kişi ile gelirdik de ...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Retail'in yarısı oynasa yeter geçinip gideriz.
  • Serverların boşalmasını kast ediyorsan o hiçbir zaman olmaz.
  • yanlış anlama ama bu tip sorular bana ilginç geliyor mesela,

şu kızla evlensem mi? ilerde çirkinleşirse falan.. veya şu montu alsam mı? ya 2-3 haftaya modası geçerse?

seviyorsan oyna kardeşim. oyun şu an dibine kadar dolu. sen bunların algoritmasını yapana dek biter hype

en az 5 ay gider bu oyun, bfa ya patch gelince kaymalar olur.

ama oyun hep var hep olacak yani o nedenle adam bu sefer öbür taraftaki hype geçince bu tarafa gelir.

wow böyle bir şekilde kopulmuyor..
  • dalgalanmalar olacaktır yeni çıkan oyunlarla birlikte ama kolay kolay biteceğini sanmam.
  • Hype bitmesi ve herkesin levellanması daha iyi olur çünkü şuan bir görevin-mobun başında 5-10 adam bekliyor 1 ay sonra çok güzel kasılır, ortalık da bu kadar dolu olmaz.
  • Buna kendin cevap vermen lazım, sen oyunu herkes oynuyor diye oynuyorsan herkesten önce hype'ın biter zaten.
    Oyunu sevdiğin için oynuyorsan classic sunucuları hep açık kalacak arada girip oynar çıkarsın, birkaç ay sonra çoğunluk böyle olacak...
  • Khoradasein kullanıcısına yanıt
    önceden private server vardi baya ünlü onun altina inmez heralde oyuncu sayisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • değil 1 ay 1 senede geçse bitmez çünkü phase/phase ayırdılar oyunu. mesela Arathi basin 6 ay sonra gelecek Bwl dungeon'ı da aynı şekilde. oyuna girip 1 ayda 60 olup bütün contenti bitiremeyeceksin. toplam 3 aylık 6 phase olacağını düşünürsek 1.5 sene garanti var. ayrıca o 1.5 senenin sonunda da classic bitmez çünkü vanilla döneminde çekilen pvp videoları hala 2019 wow'undan daha çok beğeniliyor. Ne streamciler nede world pvp ciler bu lüksü bırakmaz.
  • Yok o kadar inmez, resmi bir çalışma ve destek devamlı oalcaktır; elbet ilk hype bitecek fakat, reatilin grindinginden bunalan herkes arada bir girecektir. :)
  • moffaka M kullanıcısına yanıt
    Phaselere ayırmaları hypeın süreceği manasına gelmiyor, eski günleri yad edenler yavaş yavaş günümüze döneceklerdir. Ama vanilla hiçbir zaman ölmez...
  • Her gün yeni server açılıyor, bence asıl soru retail biter mi olmalı.
  • Almak dediğin 1 aylık oyun süresi mi?

Bu fiyata bu kalite de başka oyun var mı?
  • insanlar raid, raid dungeon, kolay level kasma, saçma sapan bgler, kolay kazanılan itemlerden sıkıldı artık, retailde hiç yenilik yok hep kendini tekrar ediyor, classic bize çok bişey vaat etmiyor ama bişeyleri gerçekten istersen emek vermen gerektiğini anlıyorsun. ayrıca şuna inanıyorum ki bir sürü oyuncu eski honor sistemini bekliyor. şu an herkes lvl kasmakta sağda solda koşuşturuyor, 2-3 aya kadar serverlerde lvl kasma ve item farmlama olayları en aza inicek benim tahminimce. daha sonra gelsin world pvp ler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuhyuhyuh

insanlar raid, raid dungeon, kolay level kasma, saçma sapan bgler, kolay kazanılan itemlerden sıkıldı artık, retailde hiç yenilik yok hep kendini tekrar ediyor, classic bize çok bişey vaat etmiyor ama bişeyleri gerçekten istersen emek vermen gerektiğini anlıyorsun. ayrıca şuna inanıyorum ki bir sürü oyuncu eski honor sistemini bekliyor. şu an herkes lvl kasmakta sağda solda koşuşturuyor, 2-3 aya kadar serverlerde lvl kasma ve item farmlama olayları en aza inicek benim tahminimce. daha sonra gelsin world pvp ler...
    Nasıl gidiyor World PvP 'ler?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.