Şimdi Ara

Wow fps düşmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pc yi yeni topladım sayılır 4 gb ram Gtx 750 Ti ekran karti ve i5 işlemci var anakart asus z7 fakat wowda orta ayarlarda bile 150 fpsten bi anda 20 fpse düşme sorunu var ekran kartı güncel ama hala çözemedim sorunu yardımlarınızı bekliyorum

• hangi koşullarda, haritada nerelerdeyken, hangi sıklıkla bu sorunu yaşıyorsun?

addonları komple kapatıp oynamayı denedin mi?

World of Warcraft klasörü içindeki Cache, WTF klasörlerini silip tekrar oyuna girmeyi denedin mi?
  • ChaosBreed C kullanıcısına yanıt
    Şimdi onları değiştirdim ElvUI kullanıyorum suan çözünürlükte sorun var elvui pencereleri kocaman oluyor çözünürlükle oynamama rağmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: cats6

Şimdi onları değiştirdim ElvUI kullanıyorum suan çözünürlükte sorun var elvui pencereleri kocaman oluyor çözünürlükle oynamama rağmen

elvui dahil herşeyi kapatıp denemen lazım. sorunun kaynağını bulmak gerekli çünkü.
  • Systemden recommended yapiyorum normale donuyor cozunurluk fakat oyundan cikip tekrar girince eski haline donuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Addon ları kapat öyle dene. Bazı addonlar legion ile çok fazla kasıyor.

• Pencerelerin buyuklugunu ui scale ile hallettim kasma sorununu Wtf Cache dosyalarini yenileyerek yaptım tesekkurler

• Hardisk te problem yaratabilir. Duzenli olarak birlestirme yapin. Birde Ssd almanizi oneririm yukleme ekranlari özellikle büyük oranda hızlanıyor..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.