Şimdi Ara

WoW Gold Teknikleri ve Token

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selam arkadaslar merak ettigim bir konu var bayaa baktim arastirdim Youtube’de izledim insanlar cok guzel farm yapiyorlar TSM indirdim 840 boe falan farmliyorlar ama anlamadigim bir konu var ben de ayni yere gidip kesiyorum tam 1 saat kestim ama ne boe geliyor ne farkli bisey artik token alarak ayligi odemek istiyorum cok pahali olmaya basladi sizin bi para kazanma yolunuz var mi nedir aciklarsaniz cok sevinirim ve TSM den anlayan arkadaşlar yardim edebilirler mi ?

Şimdiden çok teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Al,sat - üret,sat - kazancını kontrol et. Bununla ilgili konu açmıştım ona da bakıver.
    Mesela raven da oynarken 200k goldum vardı, enchat kasmıştım gittim onla AH da temporal vs. malzemelerin hepsini çektim, goldum da bitti nihayetinde hepsiyle ring neck basıp akşamları satıyordum. Benim üstüme koyana anında cevap veriyordum, kimseye sattırmıyordum tsm sayesinde . 1 hafta sonra 1.5m gold oldu, her sattığımdan kar elde ediyorum. minimum 200 gold bazen 2k felan. tanesinden, o zamanlar.
    Sonra 2m birikti, argent da geçecektim baktım ravende temporal 100g ve altında orda 300g gittim hepsiyle temporal aldım geçtim hepsini de bastım sattım parayı 4 e felan katlamıştım
    bu da böyle bir anımdır, baya karlıydı gelen goldu sağa sola savuruyordum ne alacağımı şaşırmıştım sonradan görme olunca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 4 Mayıs 2018; 1:30:50 >

• Bende farm ile başından kalkmadan saatlik 12 k kasabiliyorum anca. kassan token alırsın ama değer mi değmezmi bilmiyorum. Boostun hertürlüsünde çok para vara trade kanalları boş durmuyor hiç onları öneririm.

• Gold olayına fazla dalarsan çıkamazsın işin içinden.Kendin bir yol belirle değişik kombinasyonlarla denersin.Token için gold kazanırsın.

Pendulum Of Doom düşmesi şans,saniyelik olay. 6 milyon golda satıldı.
  • Selam, birkaç aydır gold kasmakla meşguldüm. Öncelikle şunu belirteyim bi item'dan 100k-200k kazanmak istiyorsan onu geçmelisin. Gold kasmanın en iyi yolu ucuz item'dan fazla satmaktır. Legion bittiğinden ve şu an 3 aylık bir boşlukta olduğumuzdan dolayı çoğu eşya satılmıyor, ya da çok ucuza gidiyor. 2 110 ile yapılabilecek en basit rotasyon: Herbalism + Mining, Alchemy + Enchanting. 1 Druid ile çiçek topla, maden topla, çiçeklerle flask yap sat, madenleri direkt sat, arada da enchanting yap. Herbalism için Druid şart çünkü kuş olunca hiç normale dönmeden hemen toplayıp devam ediyorsun. Veya druid yoksa Sky Golem bineği aynı işlvi görür, alıp devam edersin yalnız 60k civarında bi fiyatı var.
  • En basit ancak biraz vakit isteyen yolu. 5-6 karakter yapıp order hall u fullemektir. günde 15k civarı gold kasabilirsin. vakit isteyen kısmı, alt kasmak ve arder hall u fullemektir. ayrıca order resource temin etmek gereklidir. meslek ve item satma ile pek ugrasmanıza gerek yok. ortalama her gün 1 karaktere garanti bonus vericek gold görevi gelir. buda hemen hemen karakter basına 2500G demektir .bazen garanti bonusu olan daha fazla gold görevi oluyor.Bazen de hiç olmuyor ama 1 den fazla bonus lu gold görevi gelince zaten otomatik olaran gold görevi gelemyen günelerin yerini doldurmuş oluyor. neyse karakter başı 2500g .6 karaterden 15k gold yapar.

Muhtemelen bunun içinde pre-patch e kadar vaktiniz var. çünkü WOD ta pre patch geldiğinde gold görevleri kalkmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvo35 -- 13 Mayıs 2018; 21:43:4 >
  • Cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.