Merhaba arkadaşlar wow'a 2 arkadaş yeni başlıycaz kafamızda sorularımız var bu soruları cevaplarsanız seviniriz simdiden teşekkürler not: soru numarasıyla cevap verirseniz karışmasın olurya :)
1-)hangi classlar daha kolaydır birde hangi race secmeliyiz 2-)0 dan 100 e mi kasmak yoksa direk 110 boostmu daha iyi olur yeni başlayan için 3-)100 lwl ortalama ne kadar sürede ulasılır 4-)server secimini nasıl yapalım ingilizcemiz cok yok türklerlemi daha kolay ögreniriz sizce veya hangi serveri önerirsiniz(pve oynamak istiyoruz) 5-)referans sistemiyle ilgili olarak arkadaşda battlechest var.Bana referans yolladıgında ve ben battlechesti aldıgımda arkadaşa 30 günlük oyun süresi hediye gidiyormu yoksa battlechestden sonra oyun süresi aldıgımdamı oyun süresi veriyor arkadaşa
1) hunter, warrior 2) 0 dan 100 e 3) oynama süresine göre değişir ama 2-3 hafta belki 1 ay 4) Türklerle oynamak istiyorsanız Horde için Twisting-nether, alliance için Silvermoon ikisinde de PvE yaparsınız ama TN aynı zamanda PvP serveri aklınızda bulunsun. 5) oyun süresi aldığında oyun süresi veriyor diye biliyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme