Şimdi Ara

## WoW - Yeni Başlayanlar Soru Sorma Merkezi ## (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.181
Cevap
41
Favori
149.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Skinning'i bırak mining al. Engineering bol bol metal isteyecek senden
  • arkadaşlar oyundaki gold transferiyle ilgili bir sorum olacaktı..

ben wow'a başlamadan önce bana denilen şey şuydu: "bu oyunda ko gibi gerçek para karşılığında oyun parası alma şansın yok. paranı kendin kasıyorsun."

oyuna başladım fakat oyunda trade channellarda gold satan birsürü adam var üstüne oyunda trade denen şey de var.. birisi açıklayabilirmi bu sistemi bana ?

şimdiden teşekkürler...
  • kim demişse yalan söylemiş.tabii ki de gerçek parayla gold alabilirsin.bu işi yapan yabancı sitelerin yanında türk siteleri de var. ama tehlikeli bir iş.güvenilir kişilerle ve sağlam şekilde yapmazsan ve yakalanırsan banlanma riskin var.forumdan bir kaç kişi gold aldığı için banlanmıştı. isimleri aklıma gelmiyor da çok güvenilir olduklarını iddia eden bir site vardı.her gold transferi için ayrı hesap falan açıyorlarmış.bana kalsa alma derim ufak da olsa banlanma riskin var
  • gold kasmak artık çok kolay. azıcık dişini sıkıp günde 10k kasabilirsin. 30-40k ya gelince o para katlayarak artıyo zaten. AH sayesinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: born2bemad

gold kasmak artık çok kolay. azıcık dişini sıkıp günde 10k kasabilirsin. 30-40k ya gelince o para katlayarak artıyo zaten. AH sayesinde.

Nasıl oluyor o? Çinli gibi farm yapıyosundur heralde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tormintor

quote:

gold kasmak artık çok kolay. azıcık dişini sıkıp günde 10k kasabilirsin. 30-40k ya gelince o para katlayarak artıyo zaten. AH sayesinde.

Hali hazırda elinde 5-6k paran yoksa sıfırdan başlıcaksan farm yapmak zorundasın başka yolun yok. 10k biriktirmek çok zor bir iş değil gözünüzde büyütmeyin.
    Ama en az 1 gathering meslek ve günde en az 2 saat gathering farm yapan adam para sıkıntısı yaşamaz. Daha uç noktalara gitmek isteyen varsa o onun kendi chineseliği fantazi bol.

Benim yukarıda dediğim bir cumartesi yada pazari feda edip sağlam bir farm yapsın sonra rahatlar. AH piyasasını takip etmeyide biliyorsa bi daha para sıkıntısı yaşamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tormintor

quote:

Abi çokta zor değil. @born2bemad'in de dediği gibi elinde 10k gibi bir sermaye varsa katlayabilirsin bunu.Kendi taktiğim;
    Benim realmde Living ember'lar 2k 2.5k civarına gidiyor. FL'dan düşen BS recipelerini düşürüp ya da aldığın zaman peynir ekmek gibi gidiyor.
    Artık Molten Front için orb biriktirmiyorum, 5 orb yerine 3 orb ile 378 item yapıp satıyorum.
    Basit bir hesaplamayla;
    4x Living ember maksimum 10k
    Volatile Fire = Beleş
    Hardened Elementium Bar 8x = 250-300g
    3x Living Ember Beleş

Maksimum 11k'ya mal ettiğim itemları 17-18k civarına satıyorum.Cillop gibi kar

• Gathering mesleğimi silip enginnerıng almıştım bir işime yaramadı. Silsem engineerıng den aldığım kafalık durur mu acaba?
  • Hayır durmaz.
  • Bende 6k param varken şöyle yapmıştım belki faydalanan olabilir.

Masterwork elementium deathblade bizim realamde 15-18k arası gidiyordu bir ara.
    Blacksmith bir arkadaşım var adamın elinde 50 den fazla orb vardı.
    Kendime yaptıracaktım o silahı matlere ahtan bakayım kaç para tutuyor dedim.
    Bir baktım tamda 6k tutuyor.Silah 2 tane vardı biri 15k biri 16k.
    Hemen çektim matleri yaptirdim elemena.normalde orbun tanesini 500den satıyor bana 150den.
    Silahı yaptırdım elimde deli gibi ench mat var. landslide da bastim üstüne.
    14k dan koydum ah a. trade kanala 1 kere yazıp çıktım oyundan.1 saat dışarıda işim vardı geldim satılmış.
    8k kar. Hemen bir daha aldım matleri bir kere daha yaptırdım yine enchleyip sattım aynı paradan.O 30dk içinde gitti.
    Bir daha yaptırdım.Onuda sattım. Bir daha yaptırdım eleman kazandığım parayı görünce çıldırdı. Kendi elinde para olmadığı için matleri alıp böyle kar edemediğinden olucak kıvırmaya başladı.Bu orblar bana lazım olcak fln diye.
    Sonuncuya kendime aldım. Bir günde 6k parayı 24k yapmış oldum.

• kısacası çalışarak(farm) para kazanılmaz
    para parayı çeker
  • 2 haftadır oynayamıyordum wowu üniversitede eve interneti yeni bağlattım çok özlemişim oyunu ya tabi aklımda sorularla başlıyorum tekrar :)

arkadaşlar stormscalede 1 lvlden başlayarak günde ortalama 3 saat görev yaparak 85e rogue kasmak sizce kaç haftamı alır ?

bide üstteki yorumları okuyunca damarımı kabarttınız gold kasmak için sizce roguede primary professions olarak hangi 2liyi almalıyım ? tavsiye edeceğiniz professionun nasıl ne şekilde yapıldığını açıklarsanız sevinirim..

yorumlara şimdiden teşekkürler
  • Mining herbalism iyidir ancak bana enchantingde karlı geliyo paso dungeoan yap disenchant et dusenleri bir dungeondan en az 3 maelstrom ama genelde 5 maelstrom crystalle cikarsin tanesi benim realmde 70 gold bide her dungeon yaptiginda 80 gold geliyo toplam bir dungeondan 400+ altinla cikarsin. Mining hic kasmadim bilmem ama hem kolay hem iyi para ediyo. Herbalismde aynisi. Heleki druid isen kuş ile herb kasmak cok kolay. Yapilisida basit mining isen maden bulup kaziyosun herbalismde cicek topluyosun. Kolay gelsin.

Edit:bu dediklerim basta acayip karlı ama buyuk paralar istiyosan Mining+bs alabilirsin iyi recipe lerin varsa bide sermayen, iyi para kirarsin. Sahsen ben oylesine bi serverda bi char kastim tabi sifir param var 15 lvla kadar gorevle 3-4 gold kasiyosun. Ben naptim mining+herb yaptim 15 lvlda 200goldum oldu. Yani paran yoksa bu taktik yer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 2 Ekim 2011; 0:15:50 >
  • Arkadaslar elimde 70k gold var (fl geldiginde 3 boe dusurup satmistim) bu goldu nasil degerlendirim sizce?Mesleklerim main charimda mining enginering,mageimde tailor enchant,hunterimda ise alchemy herbalism var.Tum charlardaki meslekler 525.Bu mesleklerle 70k goldu 100k yapma ihtimalim varmi
  • Arkadaşlar dün heroic dungeondan atıldıktan sonra yardım alma ihtiyacı hissettim .

Fury warrior karakterim var . Armory linkim:http://eu.battle.net/wow/en/character/karazhan/Bashman/simple
    Öncelikle statlarda :
    Öncelikle %8 hit rating yada daha yüksek hit ratingde tutacagım
    Expertise yi 26 yapmaya çalışıyorum

Wow-turk forumlarından da şu bilgileri aldım:

Berserker Rage ve Commanding/Battle Shout ile combata başlanır
    Death Wish ve Recklessness kullanılır
    Colossus Smash
    Bloodthirst
    Heroic Strike
    Raging Blow
    Heroic Throw şeklinde başlanır

UI bu şekilde:http://i54.tinypic.com/2u8fgbl.jpg

Ne şekilde daha iyi dps yapabilirim yardımcı olurmusunuz ?

Not: Enchant ve gem olaylarına girmedim , itemlerin çoğu kısa sürede değişeceği için boşa para harcamak istemiyorum. İtemler heroiclerden biraz otursa hemen onları enchant - gem ihtiyaçlarını karşılarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglarus -- 2 Ekim 2011; 15:52:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: caglarus

Arkadaşlar dün heroic dungeondan atıldıktan sonra yardım alma ihtiyacı hissettim .

Fury warrior karakterim var . Armory linkim:http://eu.battle.net/wow/en/character/karazhan/Bashman/simple
    Öncelikle statlarda :
    Öncelikle %8 hit rating yada daha yüksek hit ratingde tutacagım
    Expertise yi 26 yapmaya çalışıyorum

Wow-turk forumlarından da şu bilgileri aldım:

Berserker Rage ve Commanding/Battle Shout ile combata başlanır
    Death Wish ve Recklessness kullanılır
    Colossus Smash
    Bloodthirst
    Heroic Strike
    Raging Blow
    Heroic Throw şeklinde başlanır

UI bu şekilde:http://i54.tinypic.com/2u8fgbl.jpg

Ne şekilde daha iyi dps yapabilirim yardımcı olurmusunuz ?

Not: Enchant ve gem olaylarına girmedim , itemlerin çoğu kısa sürede değişeceği için boşa para harcamak istemiyorum. İtemler heroiclerden biraz otursa hemen onları enchant - gem ihtiyaçlarını karşılarım.

Ben fury oynarken rotasyonum su sekildeydi : Ilk once herhangi bir shout atip ardindan bossa 1 kere vurup rageimi 50 ustune cikarmaya calisirim.Sonra bloodthirst,colossus smash,bloodthirst,raging blow ve heroic strike vururum.Bloodsurge proclayinca slam vurmayi sakin unutmayin.Heroic strikei cok spamlamayin rageiniz 50 uzeriyse vurun yoksa rageiniz hic bir skill vuramayacak kadar azalacaktir ve buyuk bir dps kaybi olacaktir. Stat olarak crit yada mastery kas.Ben mastery kasmistim death wish acinca % 48 artiyordu psychical damageim.Mastery death wishin psychical damageini arttiriyor.Trinket olarak proclu trinketlardan olabildigince kacinin.En guzeli bence uselu trinketlerdir.Death wish reckleness ve trinketleri acinca dpsniz ucacaktir Bu arada resimdeki uide cogu skillde key bindins yok.Key bindings olmayan skillere tus koyarsan gene dpsden kazanirsin fight esnasinda mousela oraya gelip tiklamak dps kaybi yapabilir ama sana kalmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leotheras -- 2 Ekim 2011; 18:42:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Psychø
    Ben fury oynarken rotasyonum su sekildeydi : Ilk once herhangi bir shout atip ardindan bossa 1 kere vurup rageimi 50 ustune cikarmaya calisirim.Sonra bloodthirst,colossus smash,bloodthirst,raging blow ve heroic strike vururum.Bloodsurge proclayinca slam vurmayi sakin unutmayin.Heroic strikei cok spamlamayin rageiniz 50 uzeriyse vurun yoksa rageiniz hic bir skill vuramayacak kadar azalacaktir ve buyuk bir dps kaybi olacaktir. Stat olarak crit yada mastery kas.Ben mastery kasmistim death wish acinca % 48 artiyordu psychical damageim.Mastery death wishin psychical damageini arttiriyor.Trinket olarak proclu trinketlardan olabildigince kacinin.En guzeli bence uselu trinketlerdir.Death wish reckleness ve trinketleri acinca dpsniz ucacaktir Bu arada resimdeki uide cogu skillde key bindins yok.Key bindings olmayan skillere tus koyarsan gene dpsden kazanirsin fight esnasinda mousela oraya gelip tiklamak dps kaybi yapabilir ama sana kalmis

Bilgi için teşekkür ederim. Şuan için arms pve de kendimi daha rahat hissettim . Daha sonra fury pveye dönecegim zaman tavsiyene uyacağım.

• arkadaşlar dungeonlar hakkında bir sorum var:

daha önce de dungeonlara girmiştim bikaç defa fakat dungeon bitene kadar hiç ölmemiştim. bugün biraz item yapmak için ruins of gilneas haritasındayken dungeona gireyim dedim.. herneyse bi ara ping yüzünden oyuna lag girdi, geri geldiğindeyse ölmüştüm. release spirit yaptım orgrimmara attı beni. 10 15 dk orgrimmarın içinde dungeonun yerini aradım dağın taşın birinde ama bulamadım bir türlü. en son mezarlıga gidip ordaki spirit healerdan release yaptırdım. partiden felan da cıktım. görevleri iptal ettim. sonra başla 1 saat boyunca zeplini aramaya. zeplinin birine bindim ilk defa zeplin gezisi yaptıgım için yanlış zepline binmişim beni goblin şehrine götürdü (orgrimmarın zeplinlerin işletme merkezi oldugunu sonradan anladım birden fazla zeplin varmış) sonra geri dön orgrimmara ordan undercitye giden zepline bin ordan "Yarasa hava yolları" aracılığıyla ruins of gilneas'a uç. 2 saatim gitti bi öldüm diye..

bundan sonra dungeonlarda ölürsem ne yapmam gerekiyor gruptan biri beni kaldırabilirmi yoksa mezarlıkta uyanıp dungeonun yerini mi aramam gerekiyor (veya yukarıda yazdıgım gibi mezarlıkta uyanıp görevleri yaptıgım şehre geri dönmem mi gerekiyor)

yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: LittleGod

arkadaşlar dungeonlar hakkında bir sorum var:

daha önce de dungeonlara girmiştim bikaç defa fakat dungeon bitene kadar hiç ölmemiştim. bugün biraz item yapmak için ruins of gilneas haritasındayken dungeona gireyim dedim.. herneyse bi ara ping yüzünden oyuna lag girdi, geri geldiğindeyse ölmüştüm. release spirit yaptım orgrimmara attı beni. 10 15 dk orgrimmarın içinde dungeonun yerini aradım dağın taşın birinde ama bulamadım bir türlü. en son mezarlıga gidip ordaki spirit healerdan release yaptırdım. partiden felan da cıktım. görevleri iptal ettim. sonra başla 1 saat boyunca zeplini aramaya. zeplinin birine bindim ilk defa zeplin gezisi yaptıgım için yanlış zepline binmişim beni goblin şehrine götürdü (orgrimmarın zeplinlerin işletme merkezi oldugunu sonradan anladım birden fazla zeplin varmış) sonra geri dön orgrimmara ordan undercitye giden zepline bin ordan "Yarasa hava yolları" aracılığıyla ruins of gilneas'a uç. 2 saatim gitti bi öldüm diye..

bundan sonra dungeonlarda ölürsem ne yapmam gerekiyor gruptan biri beni kaldırabilirmi yoksa mezarlıkta uyanıp dungeonun yerini mi aramam gerekiyor (veya yukarıda yazdıgım gibi mezarlıkta uyanıp görevleri yaptıgım şehre geri dönmem mi gerekiyor)

yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.

Dostum tek sen oldugunde healerin kaldirmasini iste herkes olunce el mahkum kendin bulucaksin dungeonin girisini baktin bulamadin girisi iceriye giren res atabilen birine seni reslemesini rica et.Baktin adamlar uyuzluguna res atmiyor dungeonin girisini bulacaksin yada spirit healerdan kalkip mini mapin ordaki gozden teleport dungeon yapacan sonrada partiden leave yapip nerdeysen en son dungeona girmeden once oraya isilanacaksin.

• Oyuna başlama niyeti olan veya hesabı trial olup hesabını yükseltmeyi düşünen arkadaşlar benimle iletişime geçebilir. Bereber leveling yaparız bilgim dahilinde oyunu da öğretirim.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.