Şimdi Ara

## WoW - Yeni Başlayanlar Soru Sorma Merkezi ## (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.181
Cevap
41
Favori
149.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Psychø

quote:

Orijinalden alıntı: LittleGod

arkadaşlar dungeonlar hakkında bir sorum var:

daha önce de dungeonlara girmiştim bikaç defa fakat dungeon bitene kadar hiç ölmemiştim. bugün biraz item yapmak için ruins of gilneas haritasındayken dungeona gireyim dedim.. herneyse bi ara ping yüzünden oyuna lag girdi, geri geldiğindeyse ölmüştüm. release spirit yaptım orgrimmara attı beni. 10 15 dk orgrimmarın içinde dungeonun yerini aradım dağın taşın birinde ama bulamadım bir türlü. en son mezarlıga gidip ordaki spirit healerdan release yaptırdım. partiden felan da cıktım. görevleri iptal ettim. sonra başla 1 saat boyunca zeplini aramaya. zeplinin birine bindim ilk defa zeplin gezisi yaptıgım için yanlış zepline binmişim beni goblin şehrine götürdü (orgrimmarın zeplinlerin işletme merkezi oldugunu sonradan anladım birden fazla zeplin varmış) sonra geri dön orgrimmara ordan undercitye giden zepline bin ordan "Yarasa hava yolları" aracılığıyla ruins of gilneas'a uç. 2 saatim gitti bi öldüm diye..

bundan sonra dungeonlarda ölürsem ne yapmam gerekiyor gruptan biri beni kaldırabilirmi yoksa mezarlıkta uyanıp dungeonun yerini mi aramam gerekiyor (veya yukarıda yazdıgım gibi mezarlıkta uyanıp görevleri yaptıgım şehre geri dönmem mi gerekiyor)

yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.

Dostum tek sen oldugunde healerin kaldirmasini iste herkes olunce el mahkum kendin bulucaksin dungeonin girisini baktin bulamadin girisi iceriye giren res atabilen birine seni reslemesini rica et.Baktin adamlar uyuzluguna res atmiyor dungeonin girisini bulacaksin yada spirit healerdan kalkip mini mapin ordaki gozden teleport dungeon yapacan sonrada partiden leave yapip nerdeysen en son dungeona girmeden once oraya isilanacaksin.

o gözde teleport dungeon varsa sorun yok bikac dakika resurrection sickness çekerek girerim de reslemek ne demek onu anlayamadım ne işe yarar :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Psychø

quote:

arkadaşlar dungeonlar hakkında bir sorum var:

daha önce de dungeonlara girmiştim bikaç defa fakat dungeon bitene kadar hiç ölmemiştim. bugün biraz item yapmak için ruins of gilneas haritasındayken dungeona gireyim dedim.. herneyse bi ara ping yüzünden oyuna lag girdi, geri geldiğindeyse ölmüştüm. release spirit yaptım orgrimmara attı beni. 10 15 dk orgrimmarın içinde dungeonun yerini aradım dağın taşın birinde ama bulamadım bir türlü. en son mezarlıga gidip ordaki spirit healerdan release yaptırdım. partiden felan da cıktım. görevleri iptal ettim. sonra başla 1 saat boyunca zeplini aramaya. zeplinin birine bindim ilk defa zeplin gezisi yaptıgım için yanlış zepline binmişim beni goblin şehrine götürdü (orgrimmarın zeplinlerin işletme merkezi oldugunu sonradan anladım birden fazla zeplin varmış) sonra geri dön orgrimmara ordan undercitye giden zepline bin ordan "Yarasa hava yolları" aracılığıyla ruins of gilneas'a uç. 2 saatim gitti bi öldüm diye..

bundan sonra dungeonlarda ölürsem ne yapmam gerekiyor gruptan biri beni kaldırabilirmi yoksa mezarlıkta uyanıp dungeonun yerini mi aramam gerekiyor (veya yukarıda yazdıgım gibi mezarlıkta uyanıp görevleri yaptıgım şehre geri dönmem mi gerekiyor)

yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.

Dostum tek sen oldugunde healerin kaldirmasini iste herkes olunce el mahkum kendin bulucaksin dungeonin girisini baktin bulamadin girisi iceriye giren res atabilen birine seni reslemesini rica et.Baktin adamlar uyuzluguna res atmiyor dungeonin girisini bulacaksin yada spirit healerdan kalkip mini mapin ordaki gozden teleport dungeon yapacan sonrada partiden leave yapip nerdeysen en son dungeona girmeden once oraya isilanacaksin.

o gözde teleport dungeon varsa sorun yok bikac dakika resurrection sickness çekerek girerim de reslemek ne demek onu anlayamadım ne işe yarar :)

Res dedigim sey kaldirma muhabbeti iste olursen res skilli olan classlar seni res skilli ile tekrar canlandirabilir

• Abicim resurrection iste ama bosver sen onu dungein girislerini bulmak zor degil. Benim bildigim 3 zor girisli dungeon var ama bikere bulinca zor olmuyo. Ayrica mass res te oluyo 25 lvl guildlerde. Bide uzak yerden mecbur dogarsan heartstone kullan ne zeplini bosver onu.
  • bazı oyuncuların elinde, lvline göre çok yüksek damage'ı olan silahlar oluyor. o silahlarda da ismin altında "Bind on Battle.net Account" yazıyor.

bu silahlar siteden parayla mı satın alınıyor nasıl elde ediliyor ? bi bende yok heralde kimi inspect yapsam böyle bi silah cıkıyor karsıma..
  • quote:

bazı oyuncuların elinde, lvline göre çok yüksek damage'ı olan silahlar oluyor. o silahlarda da ismin altında "Bind on Battle.net Account" yazıyor.

bu silahlar siteden parayla mı satın alınıyor nasıl elde ediliyor ? bi bende yok heralde kimi inspect yapsam böyle bi silah cıkıyor karsıma..

onları alabilmen için level 85 bir karakterin olması gerekiyor ya da 80 üstü de olabilir emin olamadım şimdi.yüksek level dungeonlardan gelen justice point veya BG lerden kazanılan honor pointlerle alabilirsin.
  • quote:

bazı oyuncuların elinde, lvline göre çok yüksek damage'ı olan silahlar oluyor. o silahlarda da ismin altında "Bind on Battle.net Account" yazıyor.

eğer dikkat ettiysen sadece silah değil head shoulder back ring hepsinden var. Onu alman için başta 85 lvl bi adamın olmalı. Ardından o silahları belirli bir honor yada justice point veya gold karşılığında alabilirsin. O itemlar ahde satılamaz trade yapılamaz posta ile başka bi oyuncuya yollayamazsın. Sadece senin accountundaki adamlarına yollayabilirsin. Başka sorun varsa beklerim. İyi oyunlar.
  • çok teşekkür ederim yardımcı olan herkese :) rep nasıl veriliyor bi türlü bulamadım arkadaş :)
  • quote:

çok teşekkür ederim yardımcı olan herkese :) rep nasıl veriliyor bi türlü bulamadım arkadaş :)

rep mep boşver teşekkür yeterli dh halkına
  • 48 level hunter ile pvp yapıyorum add-on olarak ne önerirsiniz
  • Sporregear realmindeyim fakat şuan realm'e girilmiyor herkeste aynı sorun mu var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lars ulrıch

Sporregear realmindeyim fakat şuan realm'e girilmiyor herkeste aynı sorun mu var?

Sorun varmis duzelttiler galiba giriste yaziyodu birseyler
  • Merhaba arkadaşlar wow'a 1-2 gün önce başladım trial versiyonuna 13 level night elf druid oynuyorum talent den hayvanlı olanı seçtim bir oraya bir buraya görev yapıp duruyorum oynadığım server adı aklımda değil (normal-new players yazıyordu) ama serverda oyuncu yok denecek kadar az m2 ve diğer oyunlarda olduğu gibi cıvıl cıvıl bir ortam olmasını isterdim hangi serverda oynamalıyım ? ve 20 levele kadar olmazsa olmaz yapmam gereken birşey varmı şu ana kadar oyun pek beni tatmin etmedi umarım tavsiyelerinizle daha eğlenceli bir hale gelebilir, teşekkürler.
  • Arkadaşlar orjinal wow serverından private server'a geçmek istiyorum fakat mevcut bendeki clientle giremiyorum nasıl yapmam gerekhttp://www.spidernetromania.net/connect.html server da oynucam tekrardan mı ındırmem gerekli wow u ?
  • Yani şuan cataclysm benim lich king'e düşürmem gerekliymiş sanırım nasıl yapcaz onu :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Agronak gro-Malog

Merhaba arkadaşlar wow'a 1-2 gün önce başladım trial versiyonuna 13 level night elf druid oynuyorum talent den hayvanlı olanı seçtim bir oraya bir buraya görev yapıp duruyorum oynadığım server adı aklımda değil (normal-new players yazıyordu) ama serverda oyuncu yok denecek kadar az m2 ve diğer oyunlarda olduğu gibi cıvıl cıvıl bir ortam olmasını isterdim hangi serverda oynamalıyım ? ve 20 levele kadar olmazsa olmaz yapmam gereken birşey varmı şu ana kadar oyun pek beni tatmin etmedi umarım tavsiyelerinizle daha eğlenceli bir hale gelebilir, teşekkürler.

Selam,

Frostmane'e gelirsen WarDUKe'u bul :) Alliance seçersin ne seçtiğinin önemi yok. Oyun aslında çok eğlenceli ama öğrenmek lazım biraz. Olmazsa olmaz diye birşey yok zaten 20lvl a kadar hızlıca kasmaktan başka da bir yolu yok oyun aslındda 85 lvl'dan sonra başlıyor o yüzden hızlıca 85 olmak lazım.

• Beyler ben dün ilkkez healer olarak BOT'a girdim. Healing de sorun yok da dispell lerde çok sıkıntı çektim. Mesela valiona da raidframes te player ın üstünde debuff ı filan görünce bastım dispell i, kime bastıysam çat diye yattı adam

benim dispell lerim yüzünden wipe yiyince anladım ki otu boku dispell yapmamak laızm. bu yüzden sonra tırstım raid boyunca hiç dispell yapmadım.

bana neyi dispell yapıyım neyi yapmayım gösterecek bi addon lazım ne kullanmalıyım? healbot filan bu işe yarıyo mu?

healbot kullanmıyorum, kullanmalı mıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcardle

Beyler ben dün ilkkez healer olarak BOT'a girdim. Healing de sorun yok da dispell lerde çok sıkıntı çektim. Mesela valiona da raidframes te player ın üstünde debuff ı filan görünce bastım dispell i, kime bastıysam çat diye yattı adam

benim dispell lerim yüzünden wipe yiyince anladım ki otu boku dispell yapmamak laızm. bu yüzden sonra tırstım raid boyunca hiç dispell yapmadım.

bana neyi dispell yapıyım neyi yapmayım gösterecek bi addon lazım ne kullanmalıyım? healbot filan bu işe yarıyo mu?

Bir addon vardı.ismini hatırlarsam yazarım.Minimap'in altında kutucuk kutucuk çıkıyor raid/partydekiler.Eğer dispell edilmesi gerekiyorsa kırmızı oluyo etrafı.Sende de dispell varsa üstüne basınca ediyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: mcardle

Beyler ben dün ilkkez healer olarak BOT'a girdim. Healing de sorun yok da dispell lerde çok sıkıntı çektim. Mesela valiona da raidframes te player ın üstünde debuff ı filan görünce bastım dispell i, kime bastıysam çat diye yattı adam

Bunun için add-on'a gerek yok taktikleri okuman yeterli bahsettiğin debuff "Blackout" onu millet stack olunca sileceksin damage'i herkes paylaşacak yoksa yatırırsın milleti.

• Yaw benimde ufaktan bi sorum olacaktır bir cok arkadas için basit olabilir.
    Chat kısmına item isimlerini nasıl yazıyoruz yada kodmu kullanıyoruz. Tıklayınca ortada itemin içerik pencersi cıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XaMpS

Yaw benimde ufaktan bi sorum olacaktır bir cok arkadas için basit olabilir.
    Chat kısmına item isimlerini nasıl yazıyoruz yada kodmu kullanıyoruz. Tıklayınca ortada itemin içerik pencersi cıkıyor.

shift e basarak item a tıklarsan olur
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.