Şimdi Ara

## WoW - Yeni Başlayanlar Soru Sorma Merkezi ## (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.181
Cevap
41
Favori
149.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mcardle

quote:

Orijinalden alıntı: XaMpS

Yaw benimde ufaktan bi sorum olacaktır bir cok arkadas için basit olabilir.
    Chat kısmına item isimlerini nasıl yazıyoruz yada kodmu kullanıyoruz. Tıklayınca ortada itemin içerik pencersi cıkıyor.

shift e basarak item a tıklarsan olur

Eyv. bro ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gasil

quote:

Orijinalden alıntı: Agronak gro-Malog

Merhaba arkadaşlar wow'a 1-2 gün önce başladım trial versiyonuna 13 level night elf druid oynuyorum talent den hayvanlı olanı seçtim bir oraya bir buraya görev yapıp duruyorum oynadığım server adı aklımda değil (normal-new players yazıyordu) ama serverda oyuncu yok denecek kadar az m2 ve diğer oyunlarda olduğu gibi cıvıl cıvıl bir ortam olmasını isterdim hangi serverda oynamalıyım ? ve 20 levele kadar olmazsa olmaz yapmam gereken birşey varmı şu ana kadar oyun pek beni tatmin etmedi umarım tavsiyelerinizle daha eğlenceli bir hale gelebilir, teşekkürler.

Selam,

Frostmane'e gelirsen WarDUKe'u bul :) Alliance seçersin ne seçtiğinin önemi yok. Oyun aslında çok eğlenceli ama öğrenmek lazım biraz. Olmazsa olmaz diye birşey yok zaten 20lvl a kadar hızlıca kasmaktan başka da bir yolu yok oyun aslındda 85 lvl'dan sonra başlıyor o yüzden hızlıca 85 olmak lazım.

Teşekkürler.

• arkadaşlar bugün battlechest aldım yükledim ama wow'u açtıgımda tekrar 10gblik bir yükleme yapıyor neden acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeDaLion_

arkadaşlar bugün battlechest aldım yükledim ama wow'u açtıgımda tekrar 10gblik bir yükleme yapıyor neden acaba ?

patch yapıyor.normal bir durum
  • @MeDaLion_

Oyun senin oynayacağın pakete bakmaksızın şu an geçerli olan son sürüme update eder kendini. Sen sadece içerik kısıtlanmış olarak oynarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: celades

quote:

arkadaşlar bugün battlechest aldım yükledim ama wow'u açtıgımda tekrar 10gblik bir yükleme yapıyor neden acaba ?

bugün giremeyecegim o zaman bu arada birde alttra setup>avaliable>playable bölümleri var oyuna girebilmek için tamamen dolmsı mı lazım ?

birde mesela bugün trade de baktımda itemler çok pahalı nasıl o para kasılıyor bir fikri yada taktigi olan var mı ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: celades

quote:

bugün giremeyecegim o zaman bu arada birde alttra setup>avaliable>playable bölümleri var oyuna girebilmek için tamamen dolmsı mı lazım ?

birde mesela bugün trade de baktımda itemler çok pahalı nasıl o para kasılıyor bir fikri yada taktigi olan var mı ?

playable a geldiğinde girebilirsin.o kendisi patchi indirmeye devam eder sen oyundayken

ilk karakterin olduğu ve oyuna yeni başladığın için ilk başlarda para sıkıntısı çekebilirsin ama oyunu öğrendiğinde paranın kolay kazanıldığını öğreneceksin. başlangıç olarak herbalism ve mining mesleklerini seç.ot ve maden toplayıp satarak para kazanırsın.bir de canavarlardan düşen herşeyi topla çer çöp ne varsa.onlarında npc lere satıp 3 5 kuruş da ordan alırsın

• Eskisi gibi para sıkıntısı çekilmiyor artık. Görevlerden gelen paralar falan her şeye yetiyor. Zaten bir süre sonra dungeonlarda da yeterli miktarda para geliyor. Meslek olarak kombine meslek almanı öneririm.
  • arkadaşlar selamlar tekrardan.. 3 sorum var:

- character ekranında atagı gösteren 3 şey var. "Damage", "DPS" ve "Attack Power". dungeonlardan düşen bazı daggerları taktıgımda (main hand veya off hand) bazılarında dps artıp ap düşüyor bazılarında tam tersi felan bu 3ünden hangisine önem vermeliyim ? çünlü dps olmayıp agility veren silahlar felan ap yi yükseltiyor hangisini takacagıma karar veremiyorum pahalı olanı takıyorum ben de :D (rogueyim)

- aggro dedikleri şey nedir ?

- Glyph denen şeyleri yeni farkettim de bunları açmak için Vanishing Powder denen item lazımmış nereden bulabilirim bu itemi ?

yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LittleGod -- 18 Ekim 2011; 17:36:08 >
  • orda yazan dps senin auto attackın dps. yani önemi yok. sen agi önem ver.
    aggro yaratıkların dikkatini veya öfkesini üstüne çekmek. yani keep aggro derlerse yaratığı üstüne çekcen ama tank değilsin demezler. glyph ler belli levellarda geliyo kosla vanish falan gerekmiyo gidip AH den alıyosun.

yazım eksik olabilir düzeltmek veya ekleme yapmak isteyen varsa eklesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

orda yazan dps senin auto attackın dps. yani önemi yok. sen agi önem ver.
    aggro yaratıkların dikkatini veya öfkesini üstüne çekmek. yani keep aggro derlerse yaratığı üstüne çekcen ama tank değilsin demezler. glyph ler belli levellarda geliyo kosla vanish falan gerekmiyo gidip AH den alıyosun.

AH nin ne oldugunu da söyleseydin keşke :D bide bi soru daha geldi bu BG lerde bi player alttan bişe yazdıgında isminin yanında başka bişe daha yazıyor mesela [Walhingam-Burning Blade] o yazanlar ne oluyo bi bende yazmıor heralde :D
  • Vanishing Powder glyph silmek için kullanılır 80 lvl öncesinde 80 den sonra Dust of Disappearance.

sen yeni fark ettiğine göre silmene gerek yok çünkü glyph yok

bide ah den daha ucuza Inscription Supplies satan adamdan alabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: LittleGod

quote:

AH nin ne oldugunu da söyleseydin keşke :D bide bi soru daha geldi bu BG lerde bi player alttan bişe yazdıgında isminin yanında başka bişe daha yazıyor mesela [Walhingam-Burning Blade] o yazanlar ne oluyo bi bende yazmıor heralde :D

o yazan şey adamın server ı oluyor, Burning Blade de benim server oluyor bu da tesadüf oluyor

• quote:

Vanishing Powder glyph silmek için kullanılır 80 lvl öncesinde 80 den sonra Dust of Disappearance.

sen yeni fark ettiğine göre silmene gerek yok çünkü glyph yok

bide ah den daha ucuza Inscription Supplies satan adamdan alabilirsin

ah den al derken glyphleri demiştim ona yoksa veniş powder npc de satılıyo evet.

bu arada AH auction house. yani serverda ticaretin yapıldığı ana yerler. herkes bişeyler satıyo sende satıyosun falan.
  • quote:

quote:

quote:

o yazan şey adamın server ı oluyor, Burning Blade de benim server oluyor bu da tesadüf oluyor

nasıl yani ben stormscaledeyim farklı serverlardan adamlarla mı depişiyoruz orda :O

• quote:

quote:

quote:

quote:

nasıl yani ben stormscaledeyim farklı serverlardan adamlarla mı depişiyoruz orda :O

evet dungeonlara bg lere her serverdan karışık giriyoruz

• quote:

quote:

quote:

quote:

Elbette tüm serverlar arasından seçiyor BG'dekileri. Ayrıca dikkat ettiysen Dungeonlarda da böyle. Bazen herkes farklı serverdan geliyor bazen 1-2 tanesi senin serverdan gelebiliyor. Şans birazcık da.

Bu arada ben oyunu bırakalı 1 sene demiytimde 1 seneye yakın oluyor. 85 Dk var ilk 85 im <3. Tekrar başlamayı düşünüyorum herşey yüklü tek gerekli olan pre-paid kart. Fakat oyuna 1level'dan başka server'da başlamak istiyorum. Ortam mortam istemiyorum tek başıma takılıcam, sadece sizden tek istediğim(biliyorum cok soruluyor k.bakmayın ama) bana bildiğiniz kalabalık-Ally si Horde'si eşit, pvp ve dungeonları kolay bulan (mesela bi server vardı ismini hatırlamıyorum ciddiyim dungeonları 1 dakika geçmeden buluyor pvp leri max 3-5 dakikada buluyordu) bir server söylemeniz. Yada bildiğiniz bir kaç ally-si yada horde-u üstün olan server. Cevabınızı bekliyor iyi günler diliyorum.

• Şimdi ben lich king paketini alıcam ayriyetten de 1 aylık ücret parasımı vericem?Lich king aldıgımda deneme süreci falan yok mu?
  • Sırası ile alıcaksın. Yani classic alınca sanırım artık tbc ek paketinide veriyorlarmış zaten o keyi girdikten sonra sana 30gün oynama süresi veriyorlar, sen istersen o 30gün içinde 85 olabilirsin.Tüm paketleri yüklersen tabi. Eğer ben yükledim classic ve tbc var 30günlük süremin içindeyim simdi lich king paketini yüklicem diyorsan o 30gün sürenin içinden devam edersin.
  • 30 günlük süre bitti şuan benım 30 günlük süre artı lich king mi alıcam yani o_O
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.