Şimdi Ara

## WoW - Yeni Başlayanlar Soru Sorma Merkezi ## (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.181
Cevap
41
Favori
149.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lars ulrıch

30 günlük süre bitti şuan benım 30 günlük süre artı lich king mi alıcam yani o_O

eger levelin 70 ise ve oyun suren bittiyse evet ancak dersenki oyun suresi alayim level atlamaya gerek yok sadece oyun suresi al.
  • Arkadaşlar bu oyunu oynamak için her ay paramı ödemek gerekiyor ? Bütün paketleri alsam sınırsız oynayamazmıyım ?
  • @CryForYou

hocam ally horde dengesi olarak bi bilgim yok ama Stormscale'de pvp dungeonlar baya hızlı bulunuyor tabi 1 dk değil ama bazen average 14 dk diyor 2 dk de geliyor. kalabalık hemde hoşuma gitti 47 lvlim şuan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Agronak gro-Malog

Arkadaşlar bu oyunu oynamak için her ay paramı ödemek gerekiyor ? Bütün paketleri alsam sınırsız oynayamazmıyım ?

takır takır ödeyeceksin her ay.istersen tüm paketlerden ikişer tane al yine de aylık ücret ödemek zorundasın
  • quote:

Arkadaşlar bu oyunu oynamak için her ay paramı ödemek gerekiyor ? Bütün paketleri alsam sınırsız oynayamazmıyım ?

her ay oyuna paramı vercen onca bedava oyun dururken.
  • @celades

Hocam ne kadar ödemek gerekiyor ve en uygun nereden alıyorsun ?

@[___Zahid___]

Mantıklı. Yalnız diğer ücretsiz oyunları oynarkende premium vs ıvır zıvır alıp duruyoruz yine aynı kapıya çıkıyor hem bu oyun kadar sağlam değiller.
  • ben otomatik olarak kredi kartıyla ödeme yaıyorum 2 3 tl için uğraşamam ama sanalsaray.com un ucuz ve güvenilir olduğunu söylüyorlar.gittigidiyor üzerinden de satışları var
  • 5 in 1 105 lira + 60 günlük oyun süresi 45 lira oyunu bırakıyorum.
  • quote:

5 in 1 105 lira + 60 günlük oyun süresi 45 lira oyunu bırakıyorum.

kesinlikle doğru karar.
  • quote:

Ben de birakiyorum
  • quote:

wow oynamassan başka mmorpg oynama ciddiyim. çünkü biyerden sonra küfredip verdiğin paraya lanet edersin(wow için demedim diğer oyunlar için dedim) ben bu aralar piyasadaki yeni oyunları deniyorum ve gayette zevkli mesela rage deadisland. ama ille mmorpg olcaksa wow.

bu arada her ay para verilirmi wowa evet verilir.
  • Wow aslında mmorpg den bütün beklentilerimi karşılıyor ama wow oynayacak ekip yok çevremde kimse oynamıyor tek başına belli bir zamandan sonra sıkılıyorsun türk oyuncu sayısıda az zaten single oynuyormuş gibi hissediyorum kendimi. Yoksa ödenen paranın hakkını fazlasıyla veriyor.
  • quote:

Wow aslında mmorpg den bütün beklentilerimi karşılıyor ama wow oynayacak ekip yok çevremde kimse oynamıyor tek başına belli bir zamandan sonra sıkılıyorsun türk oyuncu sayısıda az zaten single oynuyormuş gibi hissediyorum kendimi. Yoksa ödenen paranın hakkını fazlasıyla veriyor.

Türk oyunucu sayısını az buluyorsan sen bir de Dunemaulü gör. Ayrıca çoğu realmin trade kanalından Türk var mı diye sorduğunda var diye cevap alırsınç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tormintor

quote:

Wow aslında mmorpg den bütün beklentilerimi karşılıyor ama wow oynayacak ekip yok çevremde kimse oynamıyor tek başına belli bir zamandan sonra sıkılıyorsun türk oyuncu sayısıda az zaten single oynuyormuş gibi hissediyorum kendimi. Yoksa ödenen paranın hakkını fazlasıyla veriyor.

Türk oyunucu sayısını az buluyorsan sen bir de Dunemaulü gör. Ayrıca çoğu realmin trade kanalından Türk var mı diye sorduğunda var diye cevap alırsınç

bugün kardeşim arena partneri arıyodu tek tek whisp atarak ne uğraşıyosun dedim lf arena partner yaz dedim 5 sn sonra 2 tane Türk aynı anda mesaj attı. ulan bu Türkler amma iyi oynuyo ha bide bi hunter buldu 9-1 win ile caplediler.

• Az önce WoW ve WoTLK paketi siparişi verdim. Şimdi ben ilk paketin keyini girdikten sonra hesabım direk olarak TBC'e yükselecek değil mi??

Ayrıca oyunu almayı düşünen veya yeni başlayacak arkadaşlara söylemiş olayım, markafonide indirime girmiş WoW'un tüm paketleri. Tükenmeden alın derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y[g]T

Az önce WoW ve WoTLK paketi siparişi verdim. Şimdi ben ilk paketin keyini girdikten sonra hesabım direk olarak TBC'e yükselecek değil mi??

Ayrıca oyunu almayı düşünen veya yeni başlayacak arkadaşlara söylemiş olayım, markafonide indirime girmiş WoW'un tüm paketleri. Tükenmeden alın derim

Ayrıca ucuz pre-paid kart alabileceğim güvenilir site tavsiyelerine de ihtiyacım olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y[g]T -- 20 Ekim 2011; 21:59:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

quote:

quote:

bugün kardeşim arena partneri arıyodu tek tek whisp atarak ne uğraşıyosun dedim lf arena partner yaz dedim 5 sn sonra 2 tane Türk aynı anda mesaj attı. ulan bu Türkler amma iyi oynuyo ha bide bi hunter buldu 9-1 win ile caplediler.

wow caplemek için girdiler ve 9-1 mu süper lan. skill capped de videolarnı görmek istiyorum arkadaşlarının. bide rehber hazırlasınlar baya para kazanırlar ha

• quote:

quote:

Az önce WoW ve WoTLK paketi siparişi verdim. Şimdi ben ilk paketin keyini girdikten sonra hesabım direk olarak TBC'e yükselecek değil mi??

Ayrıca ucuz pre-paid kart alabileceğim güvenilir site tavsiyelerine de ihtiyacım olacak.

SanalSaray isimli firma bu konuda baya iyi kendi sitelerinden veya GG üzerinde ki dükkanlarından alabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kyle Butler

quote:

quote:

quote:

wow caplemek için girdiler ve 9-1 mu süper lan. skill capped de videolarnı görmek istiyorum arkadaşlarının. bide rehber hazırlasınlar baya para kazanırlar ha

Valla mesajindan bisey anlamadim ama dedigim dogru 9-1 caplediler. Garip olan ne varki onca 3vs3 takimi nerdeyse 40-0 win yapiyo.

• quote:

quote:

wow oynamassan başka mmorpg oynama ciddiyim. çünkü biyerden sonra küfredip verdiğin paraya lanet edersin(wow için demedim diğer oyunlar için dedim) ben bu aralar piyasadaki yeni oyunları deniyorum ve gayette zevkli mesela rage deadisland. ama ille mmorpg olcaksa wow.

bu arada her ay para verilirmi wowa evet verilir.

bu aralar Mount & Blade: Warband denen bi oyuna sardım nasıl olduysa türk yapımı :D (online değil)

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.