Şimdi Ara

## WoW - Yeni Başlayanlar Soru Sorma Merkezi ## (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.181
Cevap
41
Favori
149.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nagrand açıldıysa oraya git.outlandin en güzel haritasıdır. blades edge mountainste uçan bineksiz görev yapmak çok zor.gerçi binek olsa bile nagrand kadar kolay değil.nagrand iyidir iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: celades

nagrand açıldıysa oraya git.outlandin en güzel haritasıdır. blades edge mountainste uçan bineksiz görev yapmak çok zor.gerçi binek olsa bile nagrand kadar kolay değil.nagrand iyidir iyi

neden ki o mapte uçulamıyor mu ? bitek outland'de uçabiliorm zaten :)

yani terokkar forest'e hiç uğramadan geç diyosun hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LittleGod

quote:

nagrand açıldıysa oraya git.outlandin en güzel haritasıdır. blades edge mountainste uçan bineksiz görev yapmak çok zor.gerçi binek olsa bile nagrand kadar kolay değil.nagrand iyidir iyi

uçuluyor da her yer yüksek dağlarla çevrili ve pek iç açıcı bir mekan değil.terokkar 1 2 level düşük kalmış artık ama istersen onu yapıp sonra nagrandı da yapabilirsin ach kasıyorsan.
    benim tavsiyem nagranda git(görevler hem çok kolay hem toplu)68 ol direk woltk haritalarına geç.nagranddaki görevler 68 olmana yetmezse netherstrom ya da shadowmoon valleyde 68 olup wotlk haritalarına geçebilrsin.68 olduktan sonra outland de kalma kısacası.

• quote:

quote:

quote:

uçuluyor da her yer yüksek dağlarla çevrili ve pek iç açıcı bir mekan değil.terokkar 1 2 level düşük kalmış artık ama istersen onu yapıp sonra nagrandı da yapabilirsin ach kasıyorsan.
    benim tavsiyem nagranda git(görevler hem çok kolay hem toplu)68 ol direk woltk haritalarına geç.nagranddaki görevler 68 olmana yetmezse netherstrom ya da shadowmoon valleyde 68 olup wotlk haritalarına geçebilrsin.68 olduktan sonra outland de kalma kısacası.

yok ach kasmıyorum da benim korktugum olay acaba böyle harita atlarsam ilerde görevler açılmaz kesilir felan böyle bi durum olmicaksa geçiyorum nagranda.

teşekkürler...

• quote:

http://www.wowhq.com/wow/levelflow.jpg

arkadaşlar 65 lvlim, outland'dayım ve zangarmashın (haritada 60-64 ile gösterilen map) son köyündeki görevleri yaparken bi npc'de Blade's edge mountains(haritada 65-68 ile gösterilen map) haritasına yönlendiren görev açıldı. (oradaki görevler açılmış muhtemelen). haritaya göre yönlendirdiği yer şimdiki yerimin 3 map ilerisinde sizce gitmeli miyim yoksa haritayı mı takip edeyim çünkü aradaki 2 map'e yönlendiren görevler de açıldı. yani ya ben geri kalmışım ya da oyun çok hızlı gidiyor :D aradaki 2 map'ı atlamalı mıyım sizce ?

ben her seferinde 65'den Nagrand'a gittim
    66 - blade's edge
    67 - netherstorm
    68 - Northrend.

• benim sorum konuyu açan vatandaşa!!

Arkadaşım sen nasıl bir insansın, neredeyse bir senedir guildimiz devam ediyor bir ziyaret etmedin. Cüce seni! açtır şu accountu yaw!
  • Size soru...

Diyelim 60 gün prepaid aldım 15 gün oynadım sonra sıkıldım hesabımı 10 gün dondurdum.Tekrar başlamak istediğimde geriye oynayabileceğim kaç günüm kaldı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakkar

Size soru...

Diyelim 60 gün prepaid aldım 15 gün oynadım sonra sıkıldım hesabımı 10 gün dondurdum.Tekrar başlamak istediğimde geriye oynayabileceğim kaç günüm kaldı ?

## WoW - Yeni Başlayanlar Soru Sorma Merkezi ##
  • Hesabını dondurursan tüm prepaid time bittikten sonra donar. Öyle iki açtırdım bi kapattım yapamaaaannnn.... Babalara mı geldik yoksa bu soruyla noldu? =D
  • oynamayacağım günün parasını alıyolar demek
  • quote:

oynamayacağım günün parasını alıyolar demek

Yok öyle değil.
    Prepaid ne demek ön ödemeli,oynayacağım diyorsun.Onlarda eyvallah diyor.Çüklerinde değil dondurup dondurmaman,onlar parasını almış oluyor
  • Paladın açıcam ally dranei mi daha iyi humanmı ?
  • human
  • Tekrar bir soru...
    Bundan 1 saat önce gaza gelip tüm paketleri satın aldım.Aldığım yerde ilk oyun yoktu battlechest vardı (eskiydi heralde) aynı fiyat olunca battlechest'i aldım.Taktık fakat mac için desteklemiyordu sanırım ufak bir araştırma beni oyunu download etmem gerektiğine yönlendirdi.Sadece wow 1. paketi download etme imkanım var mı sitesinde ? woltk ve cata'yı sonra üstüne yükleyebilirim (onlar mac uyumlu olması gerek).

Siteden şuan full game'i seçtim 10 gb bir dosya indiriyor fakat ne indirdiğini bilmiyorum.
  • hayır sadece ilk oyunun cd-keyini girip oynamak istesen bile tüm oyunu yüklemen gerek.sen sadece mac için olan clienti indir ve bekle.o ihtiyacın olanı kendisi indirir zaten.play yazısı çıktığı zaman giriş yapabilirsin oyuna

edit:woltk cata falan uğraşma hiç.karıştırma kafanı.şimdi başlasan sabaha inmiş olur zaten.en temizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celades -- 10 Kasım 2011; 22:56:08 >
  • quote:

Tekrar bir soru...
    Bundan 1 saat önce gaza gelip tüm paketleri satın aldım.Aldığım yerde ilk oyun yoktu battlechest vardı (eskiydi heralde) aynı fiyat olunca battlechest'i aldım.Taktık fakat mac için desteklemiyordu sanırım ufak bir araştırma beni oyunu download etmem gerektiğine yönlendirdi.Sadece wow 1. paketi download etme imkanım var mı sitesinde ? woltk ve cata'yı sonra üstüne yükleyebilirim (onlar mac uyumlu olması gerek).

Siteden şuan full game'i seçtim 10 gb bir dosya indiriyor fakat ne indirdiğini bilmiyorum.

us.battle.net ten indirmediğin sürece sorun olmadan oynarsın oyunu rahat ol geniş takıl
  • 40 yapar yarıldım ++++
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rockko

human

Neden human ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rinyth

quote:

Orijinalden alıntı: Rockko

human

Neden human ?

fazladan spirit ve expertise veriyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcardle -- 11 Kasım 2011; 18:29:03 >
  • ben de bişey sorucam,

druid kasmam lazım ne açtım 12 lvl daha abileri.

ama içimden bi ses ısrarla bırak onu worgen aç diyo.

ben worgen in tipinden dolayı ne açtım ama bilmiyorum, worgen açmassam bi parçam hem worgende kalcak gibi geliyo. karakter açma ekranı var önümde karar veremiyorum ne yapsam. bana bişeyler söyleyin ya içim rahat etsin ne ile devam ediyim ayda başka bişey söleyin bunu silip worgen açıyım
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.