Şimdi Ara

## WoW - Yeni Başlayanlar Soru Sorma Merkezi ## (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.181
Cevap
41
Favori
149.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: brobiy

quote:

Orijinalden alıntı: Hünerli

quote:

Orijinalden alıntı: brobiy

quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

Twisting nether(horde)
    Burning legion(ally)

senin birliğinmi kardeş

O öyle söylemiş çünkü BL-ally / TW-Horde Türk çoğunluklu mekanlardır. TW yi bilemem ama Burning legion son 1 senede falan acayip seviye atladı. Artık bebe yok denecek kadar az. Öneririm herkeze.

iyide beni birliklerine alıp yardımcı olurlarmı

O seni birliğine almasada BL de birsürü Türk guild'i bulabilirsin. Sıkıntı çekmezsin yani guild olarak.

• Arkadaşlar starter edition denedim çok güzel orta düzeye yakın ingilizcem olmasına rağmen starter edition bana inanılmaz yardımcı oldu wow u sevdirdi fakat şimdide şöyle bi durum var normal sürüme devam etmek istemiyorum starter edition kalsın paso

Parası neyse veririz sorun deil yeterki bana oyunda yardımcı olsun çünkü hangi görev nerde nasıl yapılacak görevi nerden tamamlayacam, çok sorun oluyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanerergul

Arkadaşlar starter edition denedim çok güzel orta düzeye yakın ingilizcem olmasına rağmen starter edition bana inanılmaz yardımcı oldu wow u sevdirdi fakat şimdide şöyle bi durum var normal sürüme devam etmek istemiyorum starter edition kalsın paso

Parası neyse veririz sorun deil yeterki bana oyunda yardımcı olsun çünkü hangi görev nerde nasıl yapılacak görevi nerden tamamlayacam, çok sorun oluyordu.

normal edition da öyle. görevlerin yerleri, tamamlama npcleri vs.. artık mapte gozukuyor sen eskiye gittin baya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shuards

Magemin ismini hatırlıyorum nasıl yapabilirimki ?

Ticket aç, xxx serverında lvl 63 mage'im vardı sildim. Adını hatırlayamıyorum, geri getirir misiniz de.

şansını dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KfY_

mrb arkadaşlar ben yeniyimde wow da lvl 70 hunter'ım var uçan binek için ne yapmam lazım aldım ama azerothda uçamıyorum ürün lisansım wolk kadar cataclysm'i daha almadım amaca sorun o olabilirmi?

Cata'yı almadan azeroth'da uçamazsın.
  • herkese selamlar,
    yaz başında karakterimle ilgili sorular sormuştum ve 1-2 aylık aranın ardından oyuna geri dönüş yaptım. armory linkini aşağıya koyacağım.
    sorum dps ile alakalı olacak. max 22k dps gördüm şu ana kadar ancak çok istikrarsız gidiyor. bazen 8-9k yapıyorum ortalamam ise 12-13k civarında. acaba sorun nerede? bir de youtube da izlediğim fury warrior dps videolarında çok fazla macro ile karşılaştım ama ben macro kullanımını bilmiyorum. bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı? sizce bu karakterle ortalama dps ne kadar olmalıdır?

http://eu.battle.net/wow/en/character/twisting-nether/Ironamigorn/advanced

• quote:

Orijinalden alıntı: [uA]Gokhius

herkese selamlar,
    yaz başında karakterimle ilgili sorular sormuştum ve 1-2 aylık aranın ardından oyuna geri dönüş yaptım. armory linkini aşağıya koyacağım.
    sorum dps ile alakalı olacak. max 22k dps gördüm şu ana kadar ancak çok istikrarsız gidiyor. bazen 8-9k yapıyorum ortalamam ise 12-13k civarında. acaba sorun nerede? bir de youtube da izlediğim fury warrior dps videolarında çok fazla macro ile karşılaştım ama ben macro kullanımını bilmiyorum. bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı? sizce bu karakterle ortalama dps ne kadar olmalıdır?

http://eu.battle.net/wow/en/character/twisting-nether/Ironamigorn/advanced

Stat önem sıralaması şu şekilde fury için: Str-Hit-Exp-Crit.
    Hit cap %8. %8 yaptığında sarı olarak damage veren special ability dedikleri skillerin misslemez. 8in üstünde kasacağın hit autoattackların içindir beyaz damagelar.
    Onun hit capide %20nin üstünde yanı ulaşılması imkansız. O yüzden %8 hit yapman yeterli olacaktır.
    Exp cap. 26 onu yapmışsın.
    Fazlalık hiti crite çevirmeni tavsiye ederim.
    Hit ve exp cap içinde olduktan sonra bütün geari crit verecek şekilde reforgela.

Hiç raid yapmamışsın o yüzden gerçek dpsini dummylerde ve 5manlerde görmen zor. Yapabileceğin max dps raidte ortaya çıkar.bufflarla vs.,
    rotasyon olarakta boss ve tüm single targetlar için: cs-bt-rb-proclarsa slam-hs şeklinde yardır. execute açılınca buffı fulle rotasyona öyle devam et.

gear seviyene göre zaten max 25k falan çıkar. ama 8-9k larda kalıyorum demişsin o zaman rotasyonda sorun var büyük ihtimal.5man içinde gearinla 20k normal. o da bosslarda çıkar anca zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi born2bemad -- 22 Eylül 2011; 15:45:42 >

• cevap için teşekkür ederim. caplerimi yeniden düzenleyeceğim. raid yapmak istiyorum ancak grup bulamadım kendime. bir çok kişi achievement istiyor ancak daha önce yapmadığımı duyunca beni almaktan vazgeçiyorlar. guild ortamında da daha raide giremedim. en kısa zamanda girmeye çalışacağım.
    rotasyon kısmını aynen öyle yapıyorum. tek fark fighta başlarken sunder armorda kullanıyorum. sanıyorum target ile alakalı dps düşüklüğü. hareketli targetları bazen kaçırdığım için melee atak yapamıyorum öyle olunca rage ile ilgili sorunlar yaşıyorum. duran targetlarda daha yüksek dps yaptığımı gözlemledim çünkü. yeniden teşekkür ederim.
  • faydası olduysa ne mutlu bana. evet çok koşuşturmalı bosslarda dpsi stabil tutmak zor olabiliyor melee classlar için.karakterini mousela yönetiyorsan oynadıkça onada alışırsın kaybın minimuma iner.en azından rotasyonu bozmucak hale gelebilsen yeter.tabi bozman gereken zorunlu haller olcaktır onlar hariç.aoe gelir kaçarsın falan vs.
    sunder atmak lazım tabi doğrusun.armor debuff veren başka biri yoksa sunder fulle öyle gir her zaman. raid yapabilmeyle alakalı guildten yana sıkıntın varsa forumda sağlam guildi olan arkadaşlar var bir bak derim. forumun guildide var oradada iyi oyuncular var progresste yapıyorlar. bir an evvel raide başlaman lazım pve takılcam diyosan.çünkü raidler birikiyor 4.3patchi kapıda,oralara girebilmek için daha kolay raidlerden tecrübe şart.
  • Hunterdan sonra mage açmaya karar verdim ve 10 level oldum. Talentı neye vermeliyim sizce ? Frost yaptım ama Water Elemental'in şimdilik hiç avantajı yok. 3 vuruyor. Ben 60 falan vuruyorum frostbolt ile. Frost mage ile warrior savaşını gördüm az önce de warrior dokunamadı bile mage'e.
    http://eu.battle.net/wow/en/character/alakir/Rhpsody/simple

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moltherion -- 23 Eylül 2011; 1:47:45 >
  • Selamlar fazla oynayamamıştım son 1 hafta işlerimden dolayı ama dün tekrardan sabahtan oturdum 31 leveldan 42 levela geldim dungeonlarla ancak ufak birkaç sorum var. Öncelikle talent meselesini soracağım biraz okuyup kendim yaptım ama yan etkilerini vs. tam olarak bilmiyorum. Kısacası size sorayım dedim. Yanlış yolda mıyım acaba?
    http://eu.battle.net/wow/en/character/frostwhisper/Eorlyn/talent/secondary

Birde meslek olayı Alchemy ve Herbalism'i seçtim ancak hiç yapmadım baştan beri eskiden bir Add-on vardı yanlış hatırlamıyorsam meslekler için hangi level aralığında ne nerde bulunur gibisinden. Onu söyeleyebilirseniz sevinirim.

Aklıma geldikçe sorarım

• quote:

Orijinalden alıntı: Lenz

Selamlar fazla oynayamamıştım son 1 hafta işlerimden dolayı ama dün tekrardan sabahtan oturdum 31 leveldan 42 levela geldim dungeonlarla ancak ufak birkaç sorum var. Öncelikle talent meselesini soracağım biraz okuyup kendim yaptım ama yan etkilerini vs. tam olarak bilmiyorum. Kısacası size sorayım dedim. Yanlış yolda mıyım acaba?

Birde meslek olayı Alchemy ve Herbalism'i seçtim ancak hiç yapmadım baştan beri eskiden bir Add-on vardı yanlış hatırlamıyorsam meslekler için hangi level aralığında ne nerde bulunur gibisinden. Onu söyeleyebilirseniz sevinirim.

Aklıma geldikçe sorarım

Desperate Prayer hem gereksiz hem de çok mana harcıyo. sanırım improved renew a da talent versek iyi olur. (diğerlerinden emin değlim, biraz aşaada holy pri rehperi var orda vardır ayrıntılı)

addon GatherMate2.
    database ini de indirmen gerekiyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcardle -- 23 Eylül 2011; 14:05:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mcardle

quote:

Orijinalden alıntı: Lenz

Selamlar fazla oynayamamıştım son 1 hafta işlerimden dolayı ama dün tekrardan sabahtan oturdum 31 leveldan 42 levela geldim dungeonlarla ancak ufak birkaç sorum var. Öncelikle talent meselesini soracağım biraz okuyup kendim yaptım ama yan etkilerini vs. tam olarak bilmiyorum. Kısacası size sorayım dedim. Yanlış yolda mıyım acaba?

Aklıma geldikçe sorarım

Desperate Prayer hem gereksiz hem de çok mana harcıyo. sanırım improved renew a da talent versek iyi olur. (diğerlerinden emin değlim, biraz aşaada holy pri rehperi var orda vardır ayrıntılı)

addon GatherMate2.
    database ini de indirmen gerekiyo

Eyvallah hocam teşekkürler.

• Şehirdeyken altta görüyorum da raid için ilvl+achi diyorlar. ilvl tamamda achievement'ın nesini söyleyeceğiz ? Bazıları sormuyor achievement'ı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhapsody99

Şehirdeyken altta görüyorum da raid için ilvl+achi diyorlar. ilvl tamamda achievement'ın nesini söyleyeceğiz ? Bazıları sormuyor achievement'ı.

Kazandığın achievementleri shift+sol tık ile linkleyebiliyorsun
  • macro sonlarndaki /stopattack ne işe yarıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ashreff

macro sonlarndaki /stopattack ne işe yarıyor ?

Attağı durduruyor?
  • yanı yazmasak bı kaybımız olur mu ?
  • Merhabalar arkadaşlar 40 lvl trol hunter'ım var...Meslek olarak skinning ve de engineering kasıyorum şuan...Değiştirmemi önerirmisiniz?Nasıl bir yol izlemeliyim meslek açısından?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.