Şimdi Ara

Wowa başlayacağım ufak bir sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu aralar mmorpg açlığım var :D wow harici çoğu kaliteli mmo yu oynadım. Bu pazar wow başlamayı düşünüyorum. Deneme versiyonu indirdim. Sorum şurda 2 arkadaşıma sordum. Uzun süredir wow oynuyorlar. Birisi pişman olmassın dedi. Diğeri de kesinlikle başlama dedi. ''Legion paketini bekle ben arkadaşlarıma sorucam sana söylerim başlayıp başlamama konusunda diye söyledi.'' Şimdi wowu oynamadığım için ne gibi problemleri olduğunu bilmiyorum o yüzden sizden de fikir almak istedim. Oyunun zaten kendisi efsane ancak aradan geçen yıl boyunca nasıl bir değişime uğradı bilmiyorum o yüzden zamanımı boşa harcamak istemiyorum. Tabi bu oyun dışında başka mmo önerisinede açığım sebebiyle söylerseniz çok sevinirim.

• Wow ayni wow hic bir sey degismedi sadece pve bagimlisi arkadaslar her paket ortasinda 999 kere kesecek yeni boss bulamamalari nedeni ile agliyorlar.Suanda baslasan pisman olmazsin.Hatta haziran basi gibi basla legion gelene kadar oyuna alis classlari ogren legionuda hazirlikli olarak oynarsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aléister Crowley kullanıcısına yanıt
    anladım teşekkür ederim.
  • Sana oyunu daha eğlenceli hale getirecek birkaç şey söyleyeyim hikayeyi bilerek oyna, her zaman maksimum keyif alırsın herşeyden, dungeon, Raid, questler olsun bir sürü şey. Şöyle söyleyeyim modern warfare oynamışsındır. Direk başlarsan mw 3 ten başlamış gibi olursun, yani az bişiler anlarsın, adam öldürünce zevk alırsın ama tam olmaz. Sana tavsiyem lore'u baya bir öğren ondan sonra başla. O zaman 10 saat aralıksız oynasanda her gün sıkılmazsın. Çünkü diceksin: abi şurası vardı şuraya bi gideyim, abi şu görevi biliyorum ya, şu savaş nerde olmuştu gideyim bakayım kalıntılara,yada bir Raid veya dungeonda şu boss u biliyorum ya diceksin, ki bunlarla sınırlı değil. Bunun gibi yüzlerce şey var. O yüzden bence öğrenmelisin

• Pve yapacaksan şuan başlamak tabi uygun olmaz, paket sonu olduğu için çoğu pve oyuncusu yeni paketi bekliyor. Yani mevcut paket çoktan temizlendi ha pve yapamaz mısın demek mi bu ? Hayır yaparsında pek randımanlı olmaz diyim Legion da herkesle beraber başlarsan daha iyi olur tabi bunu sadece mevcut paketi temizleme açısından diyorum. Sana söyleyen arkadaş da bunu bildiği içinde öyle söylemiş doğru demiş. Diğer yandan oyun içi arkadaşın varsa hemen başlayabilirsin, hatta şuan başlamak daha iyi bile olur legion gelene kadar çoğu şeyi öğrenmiş ve yeni pakette ne yapacağını da bilirsin. PvP içinse takım arkadaşın önemli gerisi faso fiso.
  • Başlamak için en iyi zaman bence şimdi. 3 ay sonra olur da sıkılıp yapacak bir şey bulamazsan Legion gelmiş olacak zaten.
  • cevaplarınız için teşekkürler ben oyunu daha once ztn hıc oynamamıstım bastada solemistim kitaplarını okudum ancak oyununu oynama cesaretı hıc bulamadım oyuna dırek 1 lwlden baslıcam bu dreanorla 90 yapıymusun falan fılan ona bulaşmak istemiyorum bir kaç kişi ekli oyniyan arkadaşlardan belli bir seviyeye gelip onlarla takilirim diye düşünüyorum ondan sonra her hangi bir server varmi onerceginiz ve hangi ırkı oyniyim yeni başladigim icin cuma cumartesi evde olmadıgım ıcın gece gecicem pazar sabahıda başlarim biraz finallere denk geliyo ama zaten gunde sole stresimi attirsa yeter 2 3 saat oynamayı planlıyorum aksamları belki kapılırsam 4 saati bile zorlarim :D tatil zamani geldigindede zaten biraz daha fazla oynarim diye dusunuyorum gün icinde dedigim gibi her hangi bir öneriniz varsa güzel olur başlarken şunu şunu yap gibi bide kitaplarını okudum ve gorevleride okuyarak ilerlemeyi planliyorum yani biraz solo takılıcam oyunda ilerlerken Türkçeyi katlettim k.bakmayın :D telden yazmak zor oluyo

• quote:

Orijinalden alıntı: 1724950

cevaplarınız için teşekkürler ben oyunu daha once ztn hıc oynamamıstım bastada solemistim kitaplarını okudum ancak oyununu oynama cesaretı hıc bulamadım oyuna dırek 1 lwlden baslıcam bu dreanorla 90 yapıymusun falan fılan ona bulaşmak istemiyorum bir kaç kişi ekli oyniyan arkadaşlardan belli bir seviyeye gelip onlarla takilirim diye düşünüyorum ondan sonra her hangi bir server varmi onerceginiz ve hangi ırkı oyniyim yeni başladigim icin cuma cumartesi evde olmadıgım ıcın gece gecicem pazar sabahıda başlarim biraz finallere denk geliyo ama zaten gunde sole stresimi attirsa yeter 2 3 saat oynamayı planlıyorum aksamları belki kapılırsam 4 saati bile zorlarim :D tatil zamani geldigindede zaten biraz daha fazla oynarim diye dusunuyorum gün icinde dedigim gibi her hangi bir öneriniz varsa güzel olur başlarken şunu şunu yap gibi bide kitaplarını okudum ve gorevleride okuyarak ilerlemeyi planliyorum yani biraz solo takılıcam oyunda ilerlerken Türkçeyi katlettim k.bakmayın :D telden yazmak zor oluyo

Outland Ally hocam, hem kalabalık görev yaparken sıkılmazsın hemde pvp yaparken adam bulursun arada, tek tük pve yapanlarda var genede, merak etme. Misal ben ırk ve class ise ne istiosan o hocam ama Ally olcaksan human ol bence

• Ben de oyuna yeni başlayanlardanım, düzenli olarak 4-5 aydır oynuyorum. Birkaç PVP dışında tamamen PVE odaklı oynuyorum, sonuçta çalıştığım için çok fazla vaktim olmuyor ve yorgun oluyorum. Oyuna girsem bile odak isteyen şeylerden uzak durduğum için oyunu tam anlamıyla çözdüm diyemem çünkü çok fazla içerik var. Ama bana sıkıcı geldi mi kesinlikle hayır, şuan çok iyi(iletişim açısından) bir guilddeyim ve sürekli radilere giriyorum. Zorluk seviyesi de değiştiği için sıradan olmuyor. Tabi tüm itemları max yapıp mythic progressi tamamlarsam belki sıkıcı gelebilir ama ondan sonra da yapacak bir sürü şey var. İster yeni char kasarsın, ister PVP yaparsın senin oyundan ne bekleiğine bağlı biraz. Ben sıkılmadan oynadım şuana kadar, bilgisayarımda bir sürü oyun var ama hiçbirisini oynama ihtiyacı hissetmiyorum şuan(tabi vakit te olmuyor biraz da ondan ).

• IllidanStormrage kullanıcısına yanıt
    Ben de lore u öğrenmek istiyorum nerden ulasabilirim acaba kitap olarak satiliyor mu

• Findalwin kullanıcısına yanıt
    Kitap olarak sadece 4 kitap var türkçeye çevrilmiş onları kitap mağazalarında bulabilirsiniz, ingilizce olanları ise amazondan alabilirsin bayağı fazla kitap var bildiğim internette torentte bile pdf halinde var. Ayrıca wow tr diye bir forum var ordada lore hakkında geniş bilgiye ulaşabilirsiniz. Youtube dada türkçe anlatan birsürü arkadaş var tavsiye ederim.

• Aléister Crowley kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: Aléister Crowley

Wow ayni wow hic bir sey degismedi sadece pve bagimlisi arkadaslar her paket ortasinda 999 kere kesecek yeni boss bulamamalari nedeni ile agliyorlar.Suanda baslasan pisman olmazsin.Hatta haziran basi gibi basla legion gelene kadar oyuna alis classlari ogren legionuda hazirlikli olarak oynarsin

Bu cevabın neresinden tutarsak komple yanlış :) Birincisi tonlarca değişen şey var vanilla'dan bu yana. İkincisi aksine bütün boslar artık 999 değil 999999999 kere kolayca kesiliveriyorlar, şikayet aksine bosların sürekli daha da güçsüzleştirildiği yönünde.
    Daha da önemlisi şu anda satın alırsa hem wod'a hem legion'a para vermesi gerekir ki hiç mantıklı değil. Hazırlık filan isteniyorsa starter edition var wod'u satın almaya gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ledie -- 9 Mayıs 2016; 15:52:05 >

• ledie L kullanıcısına yanıt
    ya pıyasda mmorpg olarak cok az kaliteli oyunlar var hepsınıde oynadım albion online başlıcaktım ancak onun çıkış tarihine daha çok var şimdilik oynuyorum ilerde ne yaparim bilmiyorum. starter paketini aldım 90 a kadar pve olarak normal kasıcam zaten oynadıkca cok degısık seylere rastlıyorum daha once oynamadıgım ıcın dedıgım gıbı sımdılık bırsey yok sıkılmadımda aksine zevk alarak oynuyorum şu an
  • Evet ne kadar elestirsekte hala benim bildigim kadariyla da mmorpg icinde en iyisi. Daha iyiydi iste.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.