Şimdi Ara

wv variant akıl danışma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=211119271
    kardeşime bakıyoruz fikirlerinizi alabilirmiyiz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Station vagon sizin isteğiniz mi

• Tr de station karoser mâlesef pek ilgi görmüyor. Oysaki Avrupa da satılan otomobillerin yarısı station. Piyasasını bilmiyorum ama aynı aracın bu donanım, bu km deki sedanını bu fiyata sanırım bulamazsınız. Yinede 75bin de az para değil, 4 yaşında manuel araca verilirmi bilmiyorum...

• Evet sw kendi tercihimiz en azından bagaji büyük olan bir araç olması lazım sürekli şehir dışı ve yüklü olabiliyor buna emsal onerebilexeginiz varmı veya bu arabaların piyasası nedir.

• Araç çok hoş görünüyor, SW her zaman kullanışlı olur. Geçen yıl bir arkadaşın Passat Variant aracına binmiştim arka koltuklar beklediğim kadar geniş ve rahat değildi. İçide öyle çok ferah gelmedi arka koltukta. Gerçi sizin baktığınız araç cam tavanlı, içerisi daha aydınlık ve ferah olacaktır.
  • livam L kullanıcısına yanıt
    hocam belliki bişey bilmiyorsun araba konusunda bu araba elde kalmaz ama hemende satılmaz bunun yanında 1.6tdi 105bg gitmez etmez ha az yakar ama yakmadığı gibide hiç gitmez bence gereksiz. araba güzel bence biraz bütçe arttırın veya bi şekilde bişeylerden fedakarlık ederek 140 yada 160bg tsi veya 2.0tdi alın. (2.0tdi nin 140 ve 177liği var 177lik daha iyi para eder onun parasına 140lık varsa alıp zarar etmeyin)
  • Hocam bu paraya bu arabanın sedanını bulamazsınız, fiyat bence güzel. Opel ınsignia 2.0 cdti Cosmo Sports Tourer modeline de bakmanızı tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Performans beklentiniz yoksa eğer oldukça güzel araç. Satarken de sizi zorlamaz :) Ama imkan varsa arkadaşların dediği gibi 2.0 dizel 140/170 Yada TSİ 140/160 ama tercihim dizelden yana olurdu.

• Hocam bence bagaj için alıyorsanız bunu değilde sıfır octavia elegance bakın derim manueli 75000 onunda ve arabanın bagajı inanılmaz büyük arka diz mesafesi de çok iyi, motoru bu passatla aynı ama octavia passattan çok daha hafif o yüzden yük atsanızda koymaz arabaya + sıfır arabaya bineceksiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blyss -- 4 Mayıs 2015; 19:21:05 >
  • Wv de otomatik de çok sorun çıkıyor diye okuyoruz manuel bir tık one geçiyor o yüzden.

• Octavia öneren arkadaşın mesajına katılıyorum. Octavia larda 560 lt bagaj hacmi var. Passat wariant da kaç lt bilmiyorum araştırıp karşılaştırın. Çok fark yoksa Octavia almanizda fayda var aynı paraya 4 yaşında araç almaktansa 0 araç alırım daha iyi hemde daha az yakar.

• octavia bakın buna 3-5 koyarak 4x4 bulursun
  • 10 bin daha ver sıfır superb combi al.bundanda daha donanimli olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: bestfwddrifter06

hocam belliki bişey bilmiyorsun araba konusunda bu araba elde kalmaz ama hemende satılmaz bunun yanında 1.6tdi 105bg gitmez etmez ha az yakar ama yakmadığı gibide hiç gitmez bence gereksiz. araba güzel bence biraz bütçe arttırın veya bi şekilde bişeylerden fedakarlık ederek 140 yada 160bg tsi veya 2.0tdi alın. (2.0tdi nin 140 ve 177liği var 177lik daha iyi para eder onun parasına 140lık varsa alıp zarar etmeyin)

Bence asıl sen hiçbirşey bilmiyorsun. Hayatında o motora ve karosere binmediğin gibi işkembeden o araç gitmez diyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAXSTAR -- 4 Mayıs 2015; 21:03:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MAXSTAR kullanıcısına yanıt
    1 hafta 1.6tdi manuel passat kiraladım. gitmiyor başkan. hantal değil 170-180 de yapıyor yapmasına hatta fazlasınıda yapar ama hantal! !!!! hele ki variant hiç keyif vermez mesela 1.6tdci focuslar rahatlıkla yiyor passatı 1.5dci 110 fluenceler yiyor passatı ....

sw arabada çok sürdüm ama bu aracı değil
  • Variant sahibiyim. Spesifik sorularınıza yanıt verebilirim..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • wv değil vw markaya saygısızlıktır.

• bestfwddrifter06 B kullanıcısına yanıt
    Arada sınıf ve kilo farkı var. Yani ben anlamıyorum günlük işlerinizde sürekli gazlıyor musunuz? Tabi ki sollamalarda yetersiz gelmemesi gerek. Şu yıllara kadar bir çok kişi 80 hp atmosferik araç kullanıyordu, bu motor mu yetmiyor o kişilere?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MAXSTAR kullanıcısına yanıt
    ben paso gazlıyorum çünkü işime otobandan gidip geliyorum sabah git akşam gel toplam 110km ve iş içindede kendi aracımla geziyorum günlük minimum 150km yapıyor araç haftasonlarıda dahil. haftada 1000 ayda 4000km küsür yol yapar. aylık kârım çok çok 50-60 lira olacak yakıt konusunda ama aracım uçak gibi. bi kaptırıyorum 170-180in altına inmek yok. 1.6tdi bana bunları sunamaz sunsada ekonomikliği kalmaz veya o hızlara çabuk ulaşmaz. aracım 1.6t4 volvo v40 cross country 1.6 180bg turbo benzinli. ha tabi küçük şehirlerde bi gereği yok ama olsun araç güçlü diye illaki basılacak mı ?

birde o 80bg atmosferiğe binen kitle sayılı asıl atmosferikci kitle 1.6 100-110bg ci kitle.
  • Aile otomobili olarak bakıyorsanız Picasso 5008 S max sınıfı araçlar daha büyük ve konforlu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.