Şimdi Ara

WW Barbarian Rehberi (Act 3 farm için) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
2
Favori
4.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Loh ve life steal olmadan ww barbar dizmeye çalışıyorum çok fazla gold harcamak istemiyorum. Hangi pasifleri seçmem lazım yardımcı olur musunuz bir de skorn aldım yüksek dps için ama satıp 1 mace 1 sword mu alsam ki karar veremedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben normalde Monk ile oynuyorum. WW barb gücünü nereden alıyor. Yani nasıl oluyorda 100k unbuffed DPS ile seri olarak mp3+ hatta kimileri mp8+ yapabiliyor. Hangi % damage ler ekleniyor yada kilit damage ne. Kendimden örnek vermek gerekirse Monkun sizin WW sine benzer Tempest Rush ı var. Unbuffed damage im 127k ve aşağıdaki özellikleri kullanıyorum

*Tempest Rush %85 Weapon Damage
    *Sweeping Wind %45 Weapon Damage
    *%15 BoH Skill Damage (45 sn)
    *%18 Deadly Skill Damage (30 sn)
    *%24 MoC Skill Damage (DPS de gözükmek yaratığa vururken fazla vurursun)

Tüm bu damagelerin birleşimi ile buffed 170k damage oluyor (Az buz bir damage değil) ve her bir channel vuruş ile 80-100k da mp0 da tek atarak yaratıkları geçiyorum (Canları 80k felan zaten) Ama mp3 de en basit yaratıklarda bile 2 sn oyalanıyorum. Elitleri döne döne kesmek milyon can olduğu için uzun sürüyor. mp4+ üst zaten çile çoook vakit alır.

Şunu çok merak ediyorum. WW barb ta ne varda benden daha az dps ile çok rahat ileri mp leri yapabiliyorlar. Gücünü neyden alıyor.

Birde WW de fury gain nasıl oluyor. hangi skille dönerken fury kazanmaya devam ediyorsunuz. Fury kazanmadan en önemli şey ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birkankuyumcu -- 31 Ekim 2012; 9:25:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: birkankuyumcu

Ben normalde Monk ile oynuyorum. WW barb gücünü nereden alıyor. Yani nasıl oluyorda 100k unbuffed DPS ile seri olarak mp3+ hatta kimileri mp8+ yapabiliyor. Hangi % damage ler ekleniyor yada kilit damage ne. Kendimden örnek vermek gerekirse Monkun sizin WW sine benzer Tempest Rush ı var. Unbuffed damage im 127k ve aşağıdaki özellikleri kullanıyorum

Tüm bu damagelerin birleşimi ile buffed 170k damage oluyor (Az buz bir damage değil) ve her bir channel vuruş ile 80-100k da mp0 da tek atarak yaratıkları geçiyorum (Canları 80k felan zaten) Ama mp3 de en basit yaratıklarda bile 2 sn oyalanıyorum. Elitleri döne döne kesmek milyon can olduğu için uzun sürüyor. mp4+ üst zaten çile çoook vakit alır.

Şunu çok merak ediyorum. WW barb ta ne varda benden daha az dps ile çok rahat ileri mp leri yapabiliyorlar. Gücünü neyden alıyor.

Birde WW de fury gain nasıl oluyor. hangi skille dönerken fury kazanmaya devam ediyorsunuz. Fury kazanmadan en önemli şey ne?

Fury kazanırken en önemli nokta yeterli crit chance. Battle rage buff'ı ile her vurulan critical hit 15 fury olarak geri dönüyor. Böylece fury bitmiyor.

• @resolument loh veya life steal olmadan WW barbar olmaz.Elimde Skorn var diyorsun seni cleave artı rend buildcilerin arasına alalım..

@birkankuyumcu bufflı 61kdps ile act3 farm yapıyorum rahat bi şekilde 100k olsa direk act5.

WW barbarın o dps ile rahat kasmasının nedeni ww gelen seri damage artı Spirint ile oluşturulan Tornadoların kalabalıkta veya elitelerin etrafında dönüşüyle seri damageler yapmasıdır.Berserker ile üzerine İnsanity rune'u ile koşturulursa barbar eliteler hepten cakarto olur
  • quote:

Ben normalde Monk ile oynuyorum. WW barb gücünü nereden alıyor. Yani nasıl oluyorda 100k unbuffed DPS ile seri olarak mp3+ hatta kimileri mp8+ yapabiliyor. Hangi % damage ler ekleniyor yada kilit damage ne. Kendimden örnek vermek gerekirse Monkun sizin WW sine benzer Tempest Rush ı var. Unbuffed damage im 127k ve aşağıdaki özellikleri kullanıyorum

ww barbar gücünü yüksek crit chance den alır,
    bu sayede sürekli ww kullanılır, sürekli wotb acık tutulabilir. her vurustan 2 si crit olarak hem damage e yansır hemde loh, lifesteal veya loh+lifesteal ile yüksek can kazanımı saglar
    artı olarak yerinde durmadıgın surekli mobil oldugun için elitlerin kötü ozelliklerine pek magruz kalmazsın. cok vuruyorlarsa aralarına bir dalar cıkarsın, sprint tornadoları gene işini yapar orda, moltenların onunde donen done hafiften kite yaparak kötü itemler ile bile elitleri alabilrsin.
    ayrıca karakter penceresinde yazan dps e ben bakmam ww barbarda, sen mobun etrafında donerken çıkardıgın 4 tornado + WW damagini hesapladıgını hiç sanmıyorum.

kullandıgımız ilk skilin (bende bash) vurdugu damagi yazdıgını düsünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Egehanß

quote:

Fury kazanırken en önemli nokta yeterli crit chance. Battle rage buff'ı ile her vurulan critical hit 15 fury olarak geri dönüyor. Böylece fury bitmiyor.

selam lar bende wwbarbar kullanıyorum ww yaparken crtical hit leri sarı yazıylla görüyorum battleragede açık 15 fury kazandıran rune ama sorum şuki sürekli fury kazanmama rağmen wob süresi yeteri kadar artmıyor bu neden olablilir?

• fury barın azalmadığındandır fulleniyor çok kritik vurdugundan bar azalmıyor dolayısıyla futy kazanamıyosun battle rage e bas dönerken seri şekilde...
  • ok anladım spiriti kullanmaya başladım furyi azaltmak için seri bir şekilde onu kullanıyorm.mantığı kaptım:D
  • Arkadaşlar bazı WW barbarlara bakıyorum üzerlerinde Life On Hit yok. Bunun nedeni nedir?
    Başka bir sorum ise Life On Hit cok gereklimidir
    Two hand skorn kullanıcagıma çift el Life On Hit + Life steal li ikişer adet silah kullanılması mı daha uygundur.
    Tercihler build'e göre mi yapılandırılır yoksa, oynama taktiklerine göre mi...
  • SKORN KULLAN 190 CRİT DAMEGELİ SKORN VAR BERSERKER İLE 450 K DPS OLUYOR(15 SN) BENİM SKORNU 5 M ALDIM AMA DAHA KÖTÜSÜNÜ GEÇENLERDE 8 M SATMIŞTIM MP8 (ACT1)-MP7(ACT2)-MP6(ACT3) KULLANIYORUM LOH YOK REND İLE HİÇ SORUN YAŞAMIYORUM BAZEN ZİNCİRLİ ELİTLER SORUN OLUYOR...
    ALABİLİRSEN 30 M.SKORN ALABİRLİRSEM MP10 DENİYCEM (BU ARADA PARAGON LEVEL39) ÜSTÜMDEKİLERE EN VAZLA 30 M HARCADIM
  • quote:

Orijinalden alıntı: 402878

SKORN KULLAN 190 CRİT DAMEGELİ SKORN VAR BERSERKER İLE 450 K DPS OLUYOR(15 SN) BENİM SKORNU 5 M ALDIM AMA DAHA KÖTÜSÜNÜ GEÇENLERDE 8 M SATMIŞTIM MP8 (ACT1)-MP7(ACT2)-MP6(ACT3) KULLANIYORUM LOH YOK REND İLE HİÇ SORUN YAŞAMIYORUM BAZEN ZİNCİRLİ ELİTLER SORUN OLUYOR...
    ALABİLİRSEN 30 M.SKORN ALABİRLİRSEM MP10 DENİYCEM (BU ARADA PARAGON LEVEL39) ÜSTÜMDEKİLERE EN VAZLA 30 M HARCADIM

Battletag yazar mısın? Eyv.
  • Elinize sağlık, çok güzel bir rehber olmuş. :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel bir rehber olmuş saolasın...
  • akşam eve gidince eklerim
  • Arkadaslar resistlerim 500-600 arasi sizce nasil ?

• barbarmımı yeni kastımhttp://eu.battle.net/d3/en/profile/umutterol-2617/hero/12983963 gibi bişi oldu sizce iyi toparlayabilmişmiyim yaklaşık 30 35m falan harcadım
  • Çok güzel bir rehber mesajım bulunsum d3 ün başına geçince detaylı inceleyeceğim.
    Yardımcı bağlantılar da çok faydalı.
  • quote:

Life steal? arkadaşlar, life steal'a bu kadar önem vermeyin nolur. bana herkes mesajlar atıp soruyor LOH biraz daha düşük tutsak, life steal kassak nolur diye. şöyle söyleyeyim; life steal'den alacağınız heal, inferno'da %80 düşürülüyor. yani siz bir mob'a 50 k dmg vurduysanız, %3 life steal varsa, 50'nin %3'ü 1.500 ediyor. bunun sadece %20'si olan 300'ü geri alabilirsiniz. life steal gereksizdir demiyorum, sadece LOH ww barbar için yetiyor. life steal için ek bütçe ayırmanıza gerek yok.

Bende %6life steal var %3pasiften%3beltten alıyorum bi vurdummu en aşağı700k vuruyorumatak speed im berserkle 3.51 saniyede 3 kere vuruyorum 3x700=2.100.000damage saniyede %6life steal olunca 126k life stel alıyorum infernoda %80 düşüyorsa aşağı yukarı20-30 k life alıyorum life on hitle okadar alamazsın maximum2-3 k life alırsın
    mp10 da Wirlwindle daha fazla alırsınız mobun etrafında 4 tane hortum cıkarsanız onların lifesteal ıgelecek biryandanda ww ile vuruyorsunuz o gelecek ölümsüz oluyorsunuz nerede ise
    mp10 Hammer of ancientle görsel olarak ve ses efekti çok hoşuma gidiyor fakat farm da sıkıntılı oluyor uberde işe yarıyor

Aradığınız itemi burada da araya bilirsiniz
    DAGGER:
    ECHOİNGFURY:
    Lacuni Prowlers
    Zunimassa's Journey
    Inna's Temperance
    Immortal King's Tribal Binding
    Tal Rasha's Relentless Pursuit
    Mempo of Twilight
    Vile Ward
    Immortal King's Irons
    RİNG
    AMULET

hoşunuza giden item e tıkladığınızda itemin kimlerde olduğu kaçtane olduğu gibi bilgiler var itemi bulunduran kişiye arkadaşlık teklifi gönderip falanca itemi satarmısın gibi mesajda yazabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CANPOLAT68 -- 9 Mart 2013; 12:30:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Umutterol

barbarmımı yeni kastımhttp://eu.battle.net/d3/en/profile/umutterol-2617/hero/12983963 gibi bişi oldu sizce iyi toparlayabilmişmiyim yaklaşık 30 35m falan harcadım

güzel ama üzerindeki itemler bunlardan biri olması lazım mutlaka kasmaya devam
    DAGGER:
    ECHOİNGFURY:
    Lacuni Prowlers
    Zunimassa's Journey
    Inna's Temperance
    Immortal King's Tribal Binding
    Tal Rasha's Relentless Pursuit
    Mempo of Twilight
    Vile Ward
    Immortal King's Irons
    RİNG
    AMULET

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CANPOLAT68 -- 9 Mart 2013; 12:41:08 >

• okudum eline sağlık üstadımda iç birşey anlamadım :) 1 haftadır oynuyorum oyunu lanet ettim edicem nerdeyse diablo 2 nin gözünü seveyim ingilizce bilmeyene kız bile vermeyecekler nerdeyse ne iştir anlamadım :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.