Şimdi Ara

WW Barbarian Rehberi (Act 3 farm için) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
2
Favori
4.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: CANPOLAT68

quote:

Orijinalden alıntı: Umutterol

barbarmımı yeni kastımhttp://eu.battle.net/d3/en/profile/umutterol-2617/hero/12983963 gibi bişi oldu sizce iyi toparlayabilmişmiyim yaklaşık 30 35m falan harcadım

güzel ama üzerindeki itemler bunlardan biri olması lazım mutlaka kasmaya devam
    DAGGER:
    ECHOİNGFURY:
    Lacuni Prowlers
    Zunimassa's Journey
    Inna's Temperance
    Immortal King's Tribal Binding
    Tal Rasha's Relentless Pursuit
    Mempo of Twilight
    Vile Ward
    Immortal King's Irons
    RİNG
    AMULET

ustam bunları almak için en az bi 50m daha para lazım :D keşke almadan önce danışaydımda ww rehberini yazan arkadaşın aksine bu itemlerde hiç loh yok?

• Bende barbar açtım, 400m bütçem var. Nasıl bir yol izlemeliyim ?
    -Arkadaş attack speed, fury dengesini bozduğu için ona değinmemiş ama 250 k dps üstü tüm barbarlarda as var.
    Barbarımı giydirme konusunda yardımcı olabilecek arkadaş var mı?
  • Loh moh iş değil conver to life olucak ilk başladığımda bende loh abanmıştım meğer yanlış yapmışım sil baştan bidaha sağlam dps+lifeseteal+atakspeed+allres=king:)
  • quote:

Loh moh iş değil conver to life olucak ilk başladığımda bende loh abanmıştım meğer yanlış yapmışım sil baştan bidaha sağlam dps+lifeseteal+atakspeed+allres=king:)

eet herkes ls nerflendi loh dediler bende öle biraz paramı çarçur etmiştim loh yapacam diye. Ls müthiş.
  • quote:

Loh moh iş değil conver to life olucak ilk başladığımda bende loh abanmıştım meğer yanlış yapmışım sil baştan bidaha sağlam dps+lifeseteal+atakspeed+allres=king:)

Tabiki iş değil. Sıksan kaç loh yaparsınki ? Life steal ile 10k 10k can basılıyon ne uğraşacan loh ile.
  • Bu seti yaptınızmı sizden kralı yok
    DAGGER:
    ECHOİNGFURY:
    Lacuni Prowlers
    Zunimassa's Journey
    Inna's Temperance
    Mempo of Twilight
    Vile Ward
    Immortal King's Irons
    RİNG
    AMULET

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CANPOLAT68 -- 10 Mart 2013; 11:37:53 >

• quote:

quote:

quote:

barbarmımı yeni kastımhttp://eu.battle.net/d3/en/profile/umutterol-2617/hero/12983963 gibi bişi oldu sizce iyi toparlayabilmişmiyim yaklaşık 30 35m falan harcadım

güzel ama üzerindeki itemler bunlardan biri olması lazım mutlaka kasmaya devam
    DAGGER:
    ECHOİNGFURY:
    Lacuni Prowlers
    Zunimassa's Journey
    Inna's Temperance
    Mempo of Twilight
    Vile Ward
    Immortal King's Irons
    RİNG
    AMULET

ustam bunları almak için en az bi 50m daha para lazım :D keşke almadan önce danışaydımda ww rehberini yazan arkadaşın aksine bu itemlerde hiç loh yok?

ewet pahalı benim bile eksiklerim var lacuni ile dagger lazım dagger ozaman 30k daha damagem artar

quote:

Orijinalden alıntı: xanty

quote:

Tabiki iş değil. Sıksan kaç loh yaparsınki ? Life steal ile 10k 10k can basılıyon ne uğraşacan loh ile.

bide sadece %3convert to life olan beltle işimi hallediyorum loh lu yapmaya kalksan iki yüzük bi kolye iki silah ayarlaman lazım öyle olunca dps 100 k olursa öpte tepene koy
    ben şimdi lohlu takılarımı yancılarıma taktım bende320k dps var convert to life li belt ile bide pasif skilden geliyo %3

maximum loh yapmak için
    kolye:958
    ring:479x2
    silah2tane tek ellik kullanıyorsa:959x2
    slahlara vatality socketi taktıgında:600x2

life stel için sadece bir tek item ve pasif skil değiştirmen yeterli
    BELT:%3conver to life

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CANPOLAT68 -- 10 Mart 2013; 12:05:47 >

• 100k dps yi geçen barbar için loh gereksiz zaten. Gereksiz olduğu gibi dps ni düşürmekten başka işe yaramaz. Heleki 250-300 ü gördünmü loh komik kalır iyice. Eskidendi loh un kıymeti. 40-50k dps lerle indernoda kafamız ezilirken lazımdı. Geçti modası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xanty -- 9 Mart 2013; 14:01:12 >
  • bence barbar adam rend skill'ini kullansın keşfettiğim gün bayram günümdür ondan önce harcadığım zamana yazık sadece belt'imde life steal var loh falanda yok buff'lı 200k dps'imle mp7 farmlıyabiliyorum ayrıca hep chd+chc üzerinden gitmişsiniz ki bence ar daha önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whiskey In The Jar

bence barbar adam rend skill'ini kullansın keşfettiğim gün bayram günümdür ondan önce harcadığım zamana yazık sadece belt'imde life steal var loh falanda yok buff'lı 200k dps'imle mp7 farmlıyabiliyorum ayrıca hep chd+chc üzerinden gitmişsiniz ki bence ar daha önemli

Barbar da cc ar den önemlidir. Özaellikle ww de bu önem çok daha fazladır. 190 k dps ile mp10 u www+rend ile farmlıyorum hiç sıkıntı olmadan.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/xantytr-2962/hero/4114813

• quote:

Orijinalden alıntı: xanty

quote:

Orijinalden alıntı: Whiskey In The Jar

bence barbar adam rend skill'ini kullansın keşfettiğim gün bayram günümdür ondan önce harcadığım zamana yazık sadece belt'imde life steal var loh falanda yok buff'lı 200k dps'imle mp7 farmlıyabiliyorum ayrıca hep chd+chc üzerinden gitmişsiniz ki bence ar daha önemli

Barbar da cc ar den önemlidir. Özaellikle ww de bu önem çok daha fazladır. 190 k dps ile mp10 u www+rend ile farmlıyorum hiç sıkıntı olmadan.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/xantytr-2962/hero/4114813

tabi ki chc daha önemli, ben chd'den kısıp ar'e yükleniyorum serilik benim için daha önemli

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.