Şimdi Ara

WWW.MANAGERZONE.COM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
1
Favori
38.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ozkulse

deget lo. saatlerce taktikle felan uğraştım lige kayıt olim dedim kredi kartı ile 1 € imiş

Site içerisinde seçtiğiniz ülkenin liginde takımınızı ücretsiz yönetibiliyorsunuz. Arkadaşlarınızla hazırlıkmaçı yapabiliyorsunuz. Sadece özel ve ödüllü kupalara katılmak ücretli. Hiç gerek yok bunu yapmaya tabi isteyen yapar.

Size garip gelebilir ama ben artık managerzone'daki takımımın maçını FB'nin maçından yada ligdeki diğer maçlardan daha çok merak ediyorum :)
  • eğer oynanıosa müthiş
  • kaydoldum aktivisyon bekliyom
  • ya bişi sorcam bı mac ıcın 3 gun mu beklıcez yoksa kendımız gecırebılıyoz mu hmn gunu
  • Bu oyunu bir yıl kadar oynadım.Sonra sıkıldım bıraktım.Belirli bir süre giriş yapmazsanız takımınızı kaybediyorsunuz.Ben yinede çok nadir log in amaçlı giriyorum.O kadar emek verdik tabii.Eğer sorularınız varsa bana sorabilirsiniz.
    http://www.mzmanager.com/
    Bu adreste managerzonu daha iyi takip etmenizi yarayan program var.Oyun gerçek zamanlı.Yani maç saatleri gerçek,günler gerçek.Online zaten gün geçirme gibi bir şey yok.Sanırım haftada iki lig maçı yapacaksınız.Bu maçlar ücretsizdir.Bahsettiğiniz ücretli maçlar için bir miktar para verip özel kupa düzenliyorsunuz.Size kalmış bir şey.
    Bunun dışında takımı formda tutmak çok önemli.Haftada belirli iç saha ve deplasman maçı yapmanız lazım.Ayrıca oyunun parasal yönüde bulunmakta.Lig maçlarından ve hazırlık maçlarından para kazanıyorsunuz.Kazandığınız paralarla stadı büyültüp,ek tesisler yapabiliyorsunuz.Tabii birde alt yapı meselesi var.Genç oyuncuları yetiştirip ister takımınızda tutarsınız,ister satarsınız.

• bende surekli takip ediyorum mali durumum fena değil yavas yavas stadimi buyuttum ve takimim 6.ligde (maalesef) iddiali durumda insallah birgun superlige cikarim ...
  • Benim takımın biri 2. ve 3. ligde gidip geliyor. Diğeride 3. sezonunda.

5. ligden başladım ilk sene 4, ikinci sene 3. lige çıkmayı başardım. Şuan da 3. ligte 3. sıradayım. Çok eğlenceli. Hazırlık maçlarını aksatmayın takımı formda tutun kesinlikle. Ayrıca transferde akıllı hareket edersiniz çok güzel bir ekonomik tablonuz olabilir. Milli oyuncu yetiştiren menajerlere ihtiyaç var. Zira bu oyunda dünya kupası gibi kupalarda var. Her ülkenin menajerleri milli takım menajerine ellerindeki oyuncuları tavsiye ediyor ve milli takım oluşuyor. '006 dünya kupasında iyi başladık ama çok saçma bir mağlubiyet yüzünden elendik. Yunanistan aldı dünya kupasını galiba.

Oyunda Brezilya, Arjantin ve çinli menajerler çoğunlukta. Harika bir oyun sistemi.

10 üzerinden 9 benim yorumum. (1 puanı neden kırdım bilmiyorum ama kimse 10 alamaz benden)
  • 2003 yılından beri bu oyunu oynuyorum, ilk zamanlar sadece ingilizceydi,
    Div2 'ten başladım ve Div2 ve Div1 şampiyonlukları elde ettim Süper Lige kadar yükseldim,
    Fakat oyun içerisinde çok saçma Sim hataları yüzünden uzun bir süre oyundan ayrı kaldım,
    İyi bir takım oluşturmadan ücretli kupalara katılmak çok bir fayda sağlamaz,
    Daha çok arkadaşlarınızla hazırlık maçı yapmanız sizin yararınıza,
    Haftada 2 Lig maçı oynuyorsunuz, bunun dışında haftada 2 iç saha 2 de dış saha hazırlık maçı yapmanız hem ekonomik anlamda takımınıza fayda sağlar hemde Form grafiği açısından, ayrıca stadınızı çok fazla büyütmeniz size bi fayda sağlamaz her lige göre belli bir seyircinin üzerinde seyirci gelmez ve gereğinden fazla stadyum binası yaparsanız haftalık giderleriniz kabarır ,belli bir süre sonra iflasın eşiğine gelirsiniz..
    Oyun ile ilgili sormak istediğiniz her konuda yardımcı olabilirim..

Türkiye Div4.40 BaranFC

• GaDaTR ben pmle sana bir soru gönderdim.
  • 2. lig'deyim ben, Brotherhood of the Ball, geçen hafta Türkiye sıralamasında 5.'liğe, dünyada da 372.'liğe kadar çıktım Season 15 Cup - Edition 3 ve Problem Cup - Edition 2 sağolsun =)
    Sim çok fena bu aralar, 15 atakta biri 8 biri 9 şutlu iki forvetim gol atamazken, rakip 7 atakta 4 gol falan atıyor, kötü kalecisi 9 tane kurtarış yapıyor falan yani yalanlar uçuşuyor, beta test var şu an yeni sim için ama o da pek güzel değil denedim biraz beta maçlarıyla.
  • ben oynuyorum çok güzel bir oyun bnde tavsiye ederim

• bu arada web star hazırlık maçına ne dersin

• arkadaşlar maç yapmak isteyenler takım adı techn9ne
  • Beyler hattrick gibi takım vermemezlik yapmaz di mi?
  • takım aynı gün veriliyo hattrick gibi 1 hafta bekletmiyo bu tür oyunların en iyisi managerzone başkasını oynamayın zamanınıza yazık

@GaDaTR

seninle geçen sezon aynı ligdeydik ama sen ilgilenmiyodun galiba o sezon takımla ve ligden düşmüşdün ama şimdi 4.ligde iyi işler yapıyosun hatırlarsın belki geçen sene 3.14 de oynamıştın dimi

--------------
    Hierapolis
    div 3.14
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozkan1905

bu arada web star hazırlık maçına ne dersin

/>

çok geç bir cevap olacak ama hazırlık maçına her zaman varım. Daha hızlı hazırlık maçları ayarlamak için pmle ulaşın. Biribirimizi arkadaş listesine ekleyip hazırlık maçları yapabiliriz.
  • ya ben oyuncuya son teklifi werdim son teklif zamanıda gecti oyuncu neden takıma katılmadi hala sizin tekliflerinizde öyle duruyor
  • oyuncuyu almış olabilirsin ama oyuncu hemen takımına katılmıyor, 2-3 gün içerisinde gelecektir.
  • bende buna üyeyim hazırlık maçı yapmak isteyen??? futbol hockey farketmez
  • SLM dostlar oyun süper herkese tavsiye ederim grup lideriyim üst lige çıktım maç için teklif atın
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.