Şimdi Ara

x

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 24 Temmuz 2019; 9:42:40 >

• Samsung'un kendi lensi var bir tane 16-50 F2.8 olması lazım baya iyi diye biliyorum o lensi almanı öneririm bir çok işini o ve elindeki 50-200 lens ile görürsün zaten 45mm ile'de portre çekersin elinde her işi yapan bir set olmuş olur.

Performans'da artış kişiye göre değişir 12-40 pro lensi çok iyi sırf o lensi kullanmak için bile mft sisteme geçmeyi düşünüyorum bazen, Mft sistemin sensörü küçük ama gövdeleri üzerinde diğer markalara göre daha fazla seçenek sunuyor gerçi samsung'da bu konuda diğerlerinden iyi diye biliyorum, Mft sistem için M10 M3 yerine M2 almak daha mantıklı video dışında bir artısı yok bir önceki nesle göre...

Fuji'de biraz kişisel lens seçeneğin fazla olsada Mft veya sony kadar yok diye biliyorum gerçi tak gez lensleri gayet güzel, 18-55 F2.8-4 veya 18-135 gibi.
  • bence M5 mark II nin en büyük artısı High Res Shot(sensor shift) tekniği ile 40mp fotoğraf çekebilmesi. sizin için çok şart değilse m10 mark 3. Hatta m10 mark 3 yerine m10 mark 2.

m10 mark 3 ile m10 mark 2 arasında parasını gerektirecek bir fark yok. Tabiki 4k video sizin için olmazsa olmaz ise mark 3 den başka seçeneğiniz yok.
  • Sabit obje, desen vb. çekilirken o HI-RES mod işlevsel. Manzarada da geniş açıda kullanılabilir. Müthiş bir yetenek tam kare sensör kadar başarılı sonuçlar veriyor görüntü kalitesi olarak. Hele RAW'dan 50mp.

İşte kaynak lafa değil görüntüye bakalım :
    Imaging Resource
    Olympus E-M5 II Review - High-Resolution Mode
    https://www.imaging-resource.com/PRODS/olympus-e-m5-ii/olympus-e-m5-iiTECH2.HTM

Şuradan da sadece HI-RES modda çekilmiş fotolara bakabiliyoruz : https://www.flickr.com/groups/2865696@N22/pool/

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.