selamlar yeni katıldım aranıza ben de cod 2 ciyim x fire ismim halilertekin..fakat oyuna bir türlü giremiyorum server bulamıyorum aratmama rağmen..
burakkayaburak
helsloot, waw'ı otomatik mi kurdun yoksa cd den kopyala yapıştır mı yaptın?O dediğin yerde Add game' e gelip oyunun exe dosyası neredeyse o klasörü göster "gözat" kısmından(yada browser yazar).Xfire kendini sürekli update yapıyor.Bu updateler otomatik başlıyıp yükleniyor.Sende bunlar oluyor mu?Eğer olmuyorsa xfire'i sil, sitesinden son versiyonunu indir tekrardan kurmayı dene.
ertekin52 ve Tornado 4ı.Sizleride ekledim ve davetiyeyi yolladım.Hoşgeldiniz
xf = kenan82 ekleyin plz cod2/4/5
_toscana_ , daveti yolladım ve gruba ekledim.Hoşgeldin
quote:
Orjinalden alıntı: KoMiKaZe
_toscana_ , daveti yolladım ve gruba ekledim.Hoşgeldin
EYW SAĞ OL
quote:
Orjinalden alıntı: KoMiKaZe
helsloot, waw'ı otomatik mi kurdun yoksa cd den kopyala yapıştır mı yaptın?O dediğin yerde Add game' e gelip oyunun exe dosyası neredeyse o klasörü göster "gözat" kısmından(yada browser yazar).Xfire kendini sürekli update yapıyor.Bu updateler otomatik başlıyıp yükleniyor.Sende bunlar oluyor mu?Eğer olmuyorsa xfire'i sil, sitesinden son versiyonunu indir tekrardan kurmayı dene.
ertekin52 ve Tornado 4ı.Sizleride ekledim ve davetiyeyi yolladım.Hoşgeldiniz
oyun eklemeyi biliyorum hocam ama eklenmiyor işte en son sürümünüde indirdim yine add game dedim eklemedi ? sende ekledimi ss atarmısın eklediğine dair gerçekten merak ettim
bende WaW yok henüz.Ama eğer normal kurulum yaptıysan WaW'ı otomatik görmesi lazım
beni de ekleyin :P
XFIRE = namebahane
prison break.. , senide ekledim ve davetiyeyi yolluyorum.Hoşgeldin
Benide eklerseniz sevinirim. xFire : erdem34
x-fire susamuru nick JooE
badede ve eeerdem.Sizleride ekledim ve davetiyeyi yolladım.Hoşgeldiniz
xfire : serkanvarlik
sphiN-X, ekledim ve yolladım daveti.Hoşgeldin
Komikaze, Ben COD2 Harita baketi yükleyemiyorum ( Eski haritaları PC Formatladığım için kaybettim ) Ulaşa bileceğim biryer varmı ? Yükleme paneli açılıyor oyuna tıkladığımda yükleme yapmıyor...
Cod5 WaW VE Cod 2 OYuncusuyum Cod 2 All Rifle Sd de uzmanım ...
komikaze hocam özlemişim bu konuyu Senle konuşmayalı şöyle bir m1 sıkmayalı baya oldu özledim.Pek vaktim olmuyor Carentanda koşmaya Toujane de duvardan duvara atlamaya ahh ahh o eski anılar..Ne maçlar yaptım ne oyuncularla tanıştım.. Valla bir hüzün çöktü