Şimdi Ara

X Performance (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
5
Favori
10.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu piyasada Satılan Xperia X ile X Performance farklı telefonlar mı?
  • manilafortuna kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle farklılar.

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7949&&idPhone2=7948&idPhone3=7950
  • Z3 Compact verdim servise 10 gün önce
    Bugun aradılar Size xperia X modelini verelim dediler tamam dedm bende ama hiçbir bilgim yok x hakkında inş sorunsuz çıkar
    Z3 Compact garantisine 5 ay kalmıştı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı şekilde ben de Z3 Compact'ımı KVK servisine verdim ve bana da Xperia X önerdiler ben de kabul ettim arkadaşlar. Özellikle kamera yönünden bu modelin Z3 Compact'a göre daha başarılı olduğunu ve kronik sorunlardan da bir nebze arındırılmış olduğunu duydum. Kullanan arkadaşlar yorum yapabilirse sizce doğru bir karar mı verdim, açıkçası ben ufak telefon taraftarıydım fakat mecburen alışacağız artık
  • Urahara Kisuke. kullanıcısına yanıt
    X 5inç boyutunda hocam. Compactlarla arasında boy yönünden ciddi bir fark yok. Ayrıca tasarım olarakta hoş bir yapısı var. Bence gayet iyi bir teklif sunmuşlar size.

• Arkadaşlar Android 7.0 Nougat verilmeye başlanmış sanırım bazı ülkelerde X Performance modeli için.

XZ kullanacıları olarak darısı bizim başımıza

http://www.phonearena.com/news/Sony-Xperia-X-Performance-Android-Nougat-update_id88424

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snappiermnappier -- 30 Kasım 2016; 4:6:0 >
  • bu telefonu hala kullanan varmı tavsiye edermisiniz
  • 81rakani 8 kullanıcısına yanıt
    Ben kullanıyorum ve memnunum. XZ den bir eksiği yok bence. Sadece aksesuar konusunda çok sıkıntı var. Telefon burada olmadığı için aksesuar da bulunmuyor. Amazon'dan, Aliexpress'ten aldığım ekran koruyucuları bir türlü telefona uygun çıkmadı mesela. Görmeden almanın sıkıntıları...
  • bu telefondan bulan kullanan varsa banada bulabilirse sevinirim
  • zaferli kullanıcısına yanıt
    Türkiye ye resmi ithalat olarak maalesef getirilmedi. İkinci el ve paralel ithalat yapan yerlere bakmanızı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ouzqan

Türkiye ye resmi ithalat olarak maalesef getirilmedi. İkinci el ve paralel ithalat yapan yerlere bakmanızı tavsiye ederim.

oda yok ben yurtdışınada razıyım elimde XZ var çok güzel telefon fakat tipini hiç sevmiyorum o yüzden x performance bakıyorum
  • zaferli kullanıcısına yanıt
    Şansınıza hocam belki bir gün denk gelir. Birde şu yolu deneyebilirsiniz yurtdışına çıkıp ürün alanlar oluyor sitede onlar aracılığıyla şansınızı deneyin. Fırçalanmış alimünyum görüntüsü gerçekten çok iyi bende zamanında bekledim ama gelmeyince mecbur z5 e yöneldim.
  • xperia x i 5 aydır kullanıyorum telefon alındığı günden beri ısıtıyordu adamı. önceden kış dedik işimize yarar diyede şimdi mayısta adanada hem bedene hemde kendine zarar vermeye başladı. 6 günde 4 defa servise verdim. en sonunda değişime karar verildi. ama X istemediğimi ya para iadesi yada başka model istediğimi belirttim. bakalım bekliyorum. sony mobaile müşteri hizmetlerini aradığımda muhattap biz değiliz diyor. kvk: biz hhhiçç muhattap değiliz diyor. anlayacağınız telefon değişimden ne geleceğide muallak... alın görün derim size. bunların hepsini yaşama ihtimaliniz yüksek. ha bu arada servise son gidişimde bekleyen 10 kişi vardı bunun 5 i xperia şikayeti ile aleve dönmüş insanlardı. çünkü en az gideni 4 seferle ben oluyordum. insan haline duada etmiyor değil hani!!!!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • olympus80 O kullanıcısına yanıt
    Elektronik cihazların hepsinde sorun olma ihtimali mevcut. Şans kime denk gelirse gibi bir durum söz konusu. Kimisi alır yıllarca dertsiz kullanır, kimisi de servisten çıkamaz illallah eder. Benim X Performance ta bahsettiğiniz gibi bir sorun yaşamadım.

Servis konusundaysa çok şükür, Sony ile hiç işim olmadı şimdilik. İnşallah ta olmaz. Ama size tavsiyem bir ara LG servisine uğramanız olacaktır. G4 ümün tamiri / değişimi için 54 gün bekledim. Bir çok kez servise gittim. Her gittiğimde en az 30 kişi vardı içeride.
  • Günal kullanıcısına yanıt
    bugün cihazım sıfırıyla değişim geldi. gittim, aldım, açtim,kurdum ve arkasından telefonumun kamerasını açtım. telefonum aynı sıkıntıyı verdi. yani 1. cihazım aynı hatadan dolayı 3 defa servis gördü ve ana kart değişimi yapıldı. en son değişim dendi. yeni gelen cihazım da ilk kamerayı açtığımda hatayı verdi. fotosunu da atacam(her servise giriş öncesi ve sonrası yaşadığım sıkıntının videosu ve fotosu elimde mevcut. bunlardan birisi aşağıda). servis artık yapacak birşeyin kalmadığını ve para iadesi talep edebileceğimi belirtti. şimdiye kadar ios telefon kullanmadım ama bu sorunlar beni androidden ios(elma)ya dönderdi.

diğer markalarda bu durumlar olabilir mi! tabikide olabilir ama arıza giderimi ve müşteri maduriyetini giderme konusunda malesef adresim belli oldu. ne kadar sevmesemde amerikan alacaz. kendimizi st jobs şu sözüyle teselli edecez"biz size telefon değil yeni bir yaşam vaad ediyoruz"

deneyecezzzX Performance

• olympus80 O kullanıcısına yanıt
    abi sende de nasıl bir şans varmış. Tüm ısınan ve sorunlu telefonlar sizi çekiyor galiba:)

• bu gün bir kurum yemeğinde 6 kişi bir masada otururken 4 kişinin telefonu sony marka ve masada (Xa, M bilmem ne, z5, tam seriyi hatırlamadım bir son daha ), masadakilerden birisi de benim ve X maduruyum. elimde servisin verdiği ve güncellendiğinde sadece konuşma yapabildiğim bir sony(cebimden çıkarmıyorum). diğer arkadaşımız 6 yıl önce aldığı elma 4(o da cebinden çıkarmıyor) diğer dört kişiye sordum: nasıl memnun musunuz diye? birisi ekran sarardı dedi, diğeri ön kamera çekim yapmıyor, birisi şebeke problemi ve diğer eleman ile bende dahil 5 kişinin ortak sorunu: telefon cebimizde sürekli sıcak yorumunda buluştuk. bu masadakiler kamu personeli. orta gelirli toplum fertleriyiz. sırf sorunsuz olsun diye japon arabalara binenleriz.:) tahminime göre sony telefonu da sorunsuz olsun ve kaliteli olsun mantığıyla almışızdır hepimizde. ama sıkıntılarımız diz boyu. peki servise neden vermiyorsunuz dediğimde. (adana-kozan ilçesinde çalışıyor o dört kişi) servise vermek için adana kvk veya kargo ile göndermek lazım bir kaç gün telefonsuz kalmak işlerimizi aksatıyor dediler. tabi kusura ve hataya dayanmayan tek ben sürekli kvk ve sony mobaile yolu aşındırdım. sırf bunun için avukatıma vekalet bile verdim 3 gün önce. gerekli işlem takibi için(hakem hayeti-makem heyeti neyse...)

diğer elmacı arkadaş bu kunuşmalardan sonra bana: hocam ben de bu tarz dandik sıkıntılara gelemiyorum 6 yıl önce Y marka telefonu serviste duvara çaldım. sonrada elmayı aldım. halen kullanıyorum diyor.

şimdi gelelim şansızlığıma(sadece benim şansızlığımmış gibi davranan xperia kullanıcısı arkadaşlarıma da) allah aşkına işlem yapmayan xperia cihazınız cebinizde ocaktan 3 dk önce inmiş haşlanmış yumurta ısısı vermiyor mu? cevabınızı nerdeyse % 100 biliyorum:) ben yaşadıklarımı sizinle paylaşmaya devam edecem buradan. bu arada kvk, sony den para iadesi talebimi girmiş. görelim nasıl sonuçlanacak

• arkadaşlar yine ben. 10 mayısta telefonum kvk ya iade talebi ile bıraktım. bugün 11. günü ve hala: ücret iadesi- üretici onayı bekliyor diyor. müşteri hizmetlerini(sony mobaile) arıyorum. ilgili departman işlemeleri yapıyordur diyor. daha da sony alırsam beni dütsünler. mayısın 3 ünden beri telefonsuzum. adamlar para iadesi yapacaklar belki ama yeniden paranın icadını bekliyorlar. insanın içinden çoooook şey demek geçiyor. diyoruum daa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olympus80 -- 21 Mayıs 2017; 18:33:50 >
  • Günal kullanıcısına yanıt
    merhaba. merak ettiğim bir konu var.

acaba abd den mi getirttiniz x performance ı.
    eğer öyleyse parmak izi sensörünü rom atarak mı aktifleştirdiniz.
    ikinci soruma da cevabınız evet ise, parmak izi kullanabileceğiniz romu telefona attıktan sonra resmi güncelleme alabiliyormusunuz

mesaj sayısı az olsun diye her soracağımı sordum, kusura bakmayın.
  • ekmelburak E kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Ben telefonu Bulgaristan'dan aldım. Üzerinde Avrupa yazılımı vardı. (Customized CE1 diye geçiyor)
    Parmak izi sensörü zaten aktif olduğu için her hangi bir şey yapmama gerek kalmadı. Ancak okuduğum kadarıyla ROM yani yazılım değişiminden sonra sensör aktif hale geliyormuş.
    ROM değişiminden sonra resmi güncelleme alabiliyorsunuz. Örneğin benim telefonun yazılımı Customized CE1 di.
    Ancak güncellemelerin o versiyonda çok uzun aralıklarla çıkmasından dolayı, daha sık aralıklarla güncellenen Rus versiyonunu yükledim. (Customized RU) Bu güncellemeyi flashtool ile yükledim.
    Sonrasındaki ilk güncellemede telefon kendi kendine güncelleme olduğunu bildirdi ve yüklemesini de yaptı.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.