Şimdi Ara

X Performance (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
5
Favori
10.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ibrahimgs88

Daha x performans ortada yokken, x1 haberleri ortada dolanıyor. Sonyi anlamak mümkün değil. X alacaktım, vazgeçtim. X1i bekleyecem. Bence sony Xi iptal edip, direk eylülde X1i tanıtım, hemen dağıtımı yapılsın. Onu da 3-4 ay beklersek işimiz var. Cidden böyle saçma bi politika yok.

Aynen aga 5,5 inch yada 5,7 inch ideal ölçüler. 5 inch özellikle video izlerken küçük geliyor bana. İnşallah yukarıda saydığım özelliklerle çıkar. Ancak ben en geç haziranda telefonumu almak istyorum olurda eylülde filan çıkartıcaz derlerse maalesef benim için Sony işi yatar
  • Ne zaman çıkacak bı cihaz tahmini bir fiyat var mı???
  • aynen herhangi bilgi var mı acaba x in compact ı olacak mı bekliyoruz ama bana büyük bu alet ekran olarak..
  • lestet L kullanıcısına yanıt
    Yav sorma HTC 10 harbi 10 numara bir telefon olmuş ama benim açımdan tek eksiği ekranı keşke 5,5 yada 5,7 inch olsaydı o zaman gözüm kapalı alırdım... Sony'de bir ilginç arkadaş. Samsung, LG, HTC... yeni telefonları arka arkaya patlatıyor SONY'den ise ses yok halen
  • MeTaL_KnighT kullanıcısına yanıt
    aynen sony telefon kullandım çok memnun kaldım diğerlerine bulaşmak istemiyorum ama işte sony de şansını zorluyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: lestet

aynen sony telefon kullandım çok memnun kaldım diğerlerine bulaşmak istemiyorum ama işte sony de şansını zorluyor..

Hayır yapacaklarıda çok zor birşey değil. Z5 Premiumdaki eksiklikleri giderseler yeter: 1) 4 Gb Ram olmalı 2) Snapdragon 820 olmalı. 3) Belki 5,7 inch ekran daha iyi olabilir. Yeni çıkan telefona da "Xperia PerformanceP" derler ( P Premium anlamına geliyor burada)...
    Onun dışında zaten Z5 Premium'un bir eksiği benim açımdan yok diyebilirim. Ama işte diğer markalar arı gibi çalışırken SONY'nin nal toplaması gerçekten hayret verici.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeTaL_KnighT

quote:

Hayır yapacaklarıda çok zor birşey değil. Z5 Premiumdaki eksiklikleri giderseler yeter: 1) 4 Gb Ram olmalı 2) Snapdragon 820 olmalı. 3) Belki 5,7 inch ekran daha iyi olabilir. Yeni çıkan telefona da "Xperia PerformanceP" derler ( P Premium anlamına geliyor burada)...
    Onun dışında zaten Z5 Premium'un bir eksiği benim açımdan yok diyebilirim. Ama işte diğer markalar arı gibi çalışırken SONY'nin nal toplaması gerçekten hayret verici.

Diğer markalar ne açıdan arı gibi çalışıyormuş? Ya arkadaş bi mantıklı yorum yapın ya. Sırf sony'yi kötülemek için yorum yapıyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: verdi001

quote:

quote:

Diğer markalar ne açıdan arı gibi çalışıyormuş? Ya arkadaş bi mantıklı yorum yapın ya. Sırf sony'yi kötülemek için yorum yapıyorsunuz.

Arı gibi çalışıyor derken. Yeni ürünler piyasaya sürüyorlar anlamında dedim, yan biliyorsun bahar dönemi, poüler markalar ameiral gemisi telefonlarını sürer ama SONY'de maalesef ciddi bir haber, tanıtım yada Resmi bir tarih yok henüz.... Yoksa benim yorumlarımı takip ettiysen. Samsung S7/Edge'i ekran kartı, LG G5'ide kullanılan malzeme kalitesi anlamında çokça eleştirdiğimi görebilirsin...

Bilakis SONY sevdiğim bir markadır. Çok ciddi söylüyorum, ülkemizde güzel bir iş bulamasaydım, ne yapıp edip Japonyada çalışmak için elimden geleni yapacaktım. Profil resmimdende anlayacağın üzere Anime ve Japonya'yı sevdiğimi anlayabilirsin. Sony'nin telefonlarıda hem kaliteli hemde birçok markaya nazaran gayet uygun fiyatlı diyebilirim. ( Misal; Z5 ve Z5 Premium'un fiyatları gayet uygun bence)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeTaL_KnighT -- 13 Nisan 2016; 14:58:56 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: verdi001

quote:

quote:

Arı gibi çalışıyor derken. Yeni ürünler piyasaya sürüyorlar anlamında dedim, yan biliyorsun bahar dönemi, poüler markalar ameiral gemisi telefonlarını sürer ama SONY'de maalesef ciddi bir haber, tanıtım yada Resmi bir tarih yok henüz.... Yoksa benim yorumlarımı takip ettiysen. Samsung S7/Edge'i ekran kartı, LG G5'ide kullanılan malzeme kalitesi anlamında çokça eleştirdiğimi görebilirsin...

Bilakis SONY sevdiğim bir markadır. Çok ciddi söylüyorum, ülkemizde güzel bir iş bulamasaydım, ne yapıp edip Japonyada çalışmak için elimden geleni yapacaktım. Profil resmimdende anlayacağın üzere Anime ve Japonya'yı sevdiğimi anlayabilirsin. Sony'nin telefonlarıda hem kaliteli hemde birçok markaya nazaran gayet uygun fiyatlı diyebilirim. ( Miak Z5 ve Z5 Premium'un fiyatları gayet uygun bence)

Anladım hocam bu yorumunuzla ikna oldum. Ama sony sanıyorum xperformanceyi çok bekletmeden çıkaracak bence haziran ayında piyasada olur.

• verdi001 V kullanıcısına yanıt
    Haziran ayı olursa çok iyi olur: Dediğim gibi Sony hem LG'den daha iyi bir malzemeyle telefon üretiyor hemde HTC kadar uçuk fiyatlarla çıkmıyor piyasaya, ayrıca telefonlarının fiyat düşüşleride gayet hızlı. Z5 ilk çıktığı fiyat ile şimdiki fiyatı arasında çok fark var. Bu yüzden SONY çıkarsın şöyle güzel bir telefonda bizimde yüzümüz gülsün
  • quote:

Haziran ayı olursa çok iyi olur: Dediğim gibi Sony hem LG'den daha iyi bir malzemeyle telefon üretiyor hemde HTC kadar uçuk fiyatlarla çıkmıyor piyasaya, ayrıca telefonlarının fiyat düşüşleride gayet hızlı. Z5 ilk çıktığı fiyat ile şimdiki fiyatı arasında çok fark var. Bu yüzden SONY çıkarsın şöyle güzel bir telefonda bizimde yüzümüz gülsün

Aynen öyle aslında turkiyede fiyatlar inanılmaz uçuk insanların durumu belli. Ama tabi yinede adam 1300 tl maaş alıyor ama gidip 3000 3500 tl veriyor cihaza. Hatta benim arkadaş işsiz şuan gitti borç harç bankadan para çekip iphone 6s 64 gb aldı sanırım 3600 tl'ye yani talep var. E böyle oluncada fiyatlar bu seviyede oluyor.

• Sony Z2 ile 3 GB RAM e fırladı birden. Hala 3 ile devam ediyor bu ne takıntı anlamadım!..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6B41FC0FF -- 13 Nisan 2016; 19:05:29 >
    Hocam arkadaşınıza Bişe demiyorum ama afedersiniz aklına tüküreyim bunu yapan insanların. Herkes gelirine göre davransa kimse bu kadar yüksek Fiyat ödemek zorunda kalmazdı.

• Bu arada hiç ses soluk, yeni haberler yok mu bu x ailesinden? Fiyat sızıntıları felan?

• quote:

Orijinalden alıntı: motorsuz adam

Hocam arkadaşınıza Bişe demiyorum ama afedersiniz aklına tüküreyim bunu yapan insanların. Herkes gelirine göre davransa kimse bu kadar yüksek Fiyat ödemek zorunda kalmazdı.

Aynen öyle adam biliyor ödeyemeyecek ama yinede alıyor.

• quote:

Bu arada hiç ses soluk, yeni haberler yok mu bu x ailesinden? Fiyat sızıntıları felan?

Sorma sorma, Ne bir tanıtım yaptılar (Telefon 4 GB olacak diye bir haber okudum Mobil Platform diye bir sayfada başkada bir yerde görmedim) nede tanıtımı şu tarihte yapıcaz dediler. Bildiğin baya suskun kaldı bu SONY. Neyse HTC M10 çıksın 2 ay kadar bekleyeceğim bakarım ses çıkmazsa mecburen M 10 alırım artık ne yapayım
    Allah akıl fikir versin ne diyelim.

• MeTaL_KnighT kullanıcısına yanıt
    M10 x ailesinin hepsini tokatlar ama parası da güzel malum.

• quote:

Allah akıl fikir versin ne diyelim.

Ya arkadaş yapma etme dedim 35 yaşında adamsın yaşıtız. Yok adam iş yok güç yok 15 bın tl borçlu inan hocam 3 bin tl borcum var bankaya rahat edemiyorum.

• O çerçeveleri inceltmedikçe artık ben daha Sony telefon almam.Kusura bakmayın ama 5 yıldır aynı telefonları önümüze ısıtıp ısıtıp satıyorlar.Biraz geliştirin tasarımıda.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.