Şimdi Ara

X Performance (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
5
Favori
10.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunda da Type C ve quick charge yok gibi görünüyor,
    bir de Gorilla Glass kullanmıyorlar gıcık oluyorum.
  • Htc 10 alacaktım. Bazı sıkıntıları varmış. O yüzden sonyi bekleyecem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony forumu okadar ölü ki, insan girip baktığında gidip başka bi telefon mu alsam diye düşünmüyor değil. Bu kadar geç telefon çıkartırsan olacağı bu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ibrahimgs88 İ kullanıcısına yanıt
    Samsung konu başlığında binlerce cevap bekleyen soru var.sony bölümünde biraz daha iyi

• Sony'nin akıllı telefon piyasasında yeni bir sayfa açtığı Sony Xperia X serisindeki Sony Xperia X ve X Performance modelleri üst seviye cihazlar olmasına rağmen kameralarında optik imaj sabitleme özelliği (OIS desteği) bulunmuyordu. Sony OIS desteği yerine SteadyShot özelliğiyle yazılımsal olarak görüntünün sarsılmasını engelleyeceğini açıklamıştı.

Sony geçtiğimiz gün yayınladığı bir videoyla birlikte SteadyShot özelliğini gösterdi. Aslında bir kesimin OIS kadar başarılı olamayacağını iddia ettiği SteadyShot özelliği videoda göründüğü üzere OIS destekli bir kameradan bile daha iyi şekilde sarsıntıları engelleyebiliyor. Aslında bu özelliği Sony ilk defa kullanmıyor, Sony daha önceki bazı modellerinde de SteadyShot özelliğine yer vermişti.

• wikodennis W kullanıcısına yanıt
    Güzele benziyor, fakat çok abartılmış gibi. Yol düzgün, o derece sarsıntı nereden oluyor?

• Gösterildiği gibiyse gerçekten oise gerek yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizzi82

Sıfır Z5 Premium resmi garantili 1400 TL'ye geldi eski telefonu verince,kayıtsız kalamadım
    X Premium diye bir model daha gelecek sanırım,3 GB gibi bahsedilse de,Note 6 ile rekabet için daha güçlü de gelebilir. Acele yoksa sıkıntı da yok zaten

1400e nereden aldınız acaba?
  • Kuroki K kullanıcısına yanıt
    Ankara'da yaşıyorum, Sıhhıye tarafındaki telefonculardan birinden aldım. İlk sorduğum yerde şansıma kontratla alınmış bir haftalık sıfır cihaza denk geldim,pazarlığı yapıp eski telefonu verince 1,400TL'ye geldi bana hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizzi82

Ankara'da yaşıyorum, Sıhhıye tarafındaki telefonculardan birinden aldım. İlk sorduğum yerde şansıma kontratla alınmış bir haftalık sıfır cihaza denk geldim,pazarlığı yapıp eski telefonu verince 1,400TL'ye geldi bana hocam

Tamamdır, teşekkürler. İyi şanslıymışsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wikodennis

Sony'nin akıllı telefon piyasasında yeni bir sayfa açtığı Sony Xperia X serisindeki Sony Xperia X ve X Performance modelleri üst seviye cihazlar olmasına rağmen kameralarında optik imaj sabitleme özelliği (OIS desteği) bulunmuyordu. Sony OIS desteği yerine SteadyShot özelliğiyle yazılımsal olarak görüntünün sarsılmasını engelleyeceğini açıklamıştı.

Sony geçtiğimiz gün yayınladığı bir videoyla birlikte SteadyShot özelliğini gösterdi. Aslında bir kesimin OIS kadar başarılı olamayacağını iddia ettiği SteadyShot özelliği videoda göründüğü üzere OIS destekli bir kameradan bile daha iyi şekilde sarsıntıları engelleyebiliyor. Aslında bu özelliği Sony ilk defa kullanmıyor, Sony daha önceki bazı modellerinde de SteadyShot özelliğine yer vermişti.

Video bildiğin abartı

• https://m.youtube.com/watch?v=YuFkl3TCrDE Xperia x in performansı baya iyi. X performance daha iyidir. Şu videodan sonra beklemeye karar verdim

• aynen bende bekliyorum..... zaten afedersin kıç kadar ekranda 2k nedir ya... sırf pile işlemciye zarar.. ayrıca sony nin ekran parlaklığı daha güzel gibi geldi bana videoda
  • Bu x ailesi ne zaman gelecek miş arkadaşlar?

• Aynen 2k gereksiz. Performans ve pil benim için daha önemli. Bekle bekle bıktım valla. Xperia s ile idare ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: motorsuz adam

Bu x ailesi ne zaman gelecek miş arkadaşlar?

Bu sene bekliyoruz hocam kısmetse, sony heralde x serisini çıkaracağımıza 1 sene sonra xs serisi çıkarırız falan diyor malum teknoloji çöplüğü oluşmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: complete_

quote:

Orijinalden alıntı: motorsuz adam

Bu x ailesi ne zaman gelecek miş arkadaşlar?

Bu sene bekliyoruz hocam kısmetse, sony heralde x serisini çıkaracağımıza 1 sene sonra xs serisi çıkarırız falan diyor malum teknoloji çöplüğü oluşmasın.

Bu gidişle 2017 ye kalacak gibi duruyor hocam :)

• Eğer telefonda kriteriniz kaliteli video çekmek ise x performans almaya gerek yok. Çünkü xperia Z5 4K video çektiği için sizin işinizi görecektir. X performansta 4K video özelliği yok.
  • xperia x için çıkan incelemeler iç açıcı değil batarya performası berbar görülüyor ,bu işlemci ile bu berbatlığı yakalamak ta zor iştir,sony başarmış malesef lg g4'den bile daha berbat gibi duruyor,bunun dışında ekran çok iyi,kamera performası ortalama,kulaklık ses kalitesi çok beyenilmiş,konuşma ses kalitesi vasat,x performance bekleyen arkadaşlar cihaz hayal kırıklığı olarak görülüyor.
  • complete_ kullanıcısına yanıt
    Valla arkadaş hangi incelemeleri izledin bilmiyorum fakat benim izlediklerim de, x performans açısından çok çok iyi. Htc 10dan olsun, g5den olsun baya iyi bu donanıma göre. Batarya performansı ise yine htc 10 ve lg g5den iyi. X böyle ise x performance nasıldır düşünemiyorum.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.