Şimdi Ara

X Performance (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
5
Favori
10.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

performance geldiğinde sadece 820 li dümdüz telefona 2700 den aşağı fiyat çekmez bunlar eden kendine eder ne diyim almıcam bu telefonu kesin vaz geçtim.
  • Bu model sanırım ülkemize gelmiyormuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günümüzde akıllı telefonlar 4 ve 6 GB gibi RAM'lerle çıkarken SONY'nin inatla vasat 3 GB ile çıkması inanılır gibi değil. SONY'nin yönetici kadrosu kafayı yemiş bence. Bir iki seneye RAM yetersizliğinden kasım kasım kasıldığında çok pişman olursunuz. Bu ne be! Xperia Z2'den beri takmışlar kafaya 3 GB Ram'e o zamandan beri yerinde sayıyor bu mantık fakirleri !! Ben ömrümde bu kadar takıntılı bir firma görmedim, SONY'den telefon almayacağım arkadaşlarımada aldırmayacağım...
  • MeTaL_KnighT kullanıcısına yanıt
    2gb Z1 kullanıyorum 2.5 senedir ve hiç bir şekilde 3gb ram aramadım... Dediklerinize katiyen katılmıyorum

• MeTaL_KnighT kullanıcısına yanıt
    Kardeş marifet sadece donanımda değil önemli olan yazılımla daha çok performans üretebilmek

One plus 3 çıktı dimi ve şuan birçok amiral gemisi Telefonlara performans kıyaslamalarına baktım ya biraz daha yavaş yada aynı seviyede kalıyor, ee hani 6gb ram vardı?
    Demem o ki snapdragon 820 ve 6gb ram koyunca iş bitmez, işin sadece % 25'i hallolur gerisi yazılım ile mevcut batarya kapasitesine göre ve fiziksel donanımlar ile entegre ve uyumlu performanslı çalışacak yazılım üretmek

• Bu arada bende 2 yıl oldu Sony z ultra kullanıyorum

Snapdragon 800 4 çekirdekli 2.2ghz 2gb Ram 3050mah batarya

Bugün bile oturup düşünüyorum, yanlış anlaşılmasın paramda var ama yeni bir telefon almama hiç gerek kalmıyor
    Çünkü tüm uygulamalar ve oyunlar gayet akıcı, çünkü yazılım harika bir şekilde stabil

Açık ve net
    %50 %60 parlaklık ile 4-4buçuk saat ekran süresi alıyorum kii deli gibi oyun oynuyorum, biliyorum ki çok oynamasam normal kullanım (instagram facebook twitter whatsapta Cam vs vs) ile devam etsem rahat 7-8saat görebilirim
    Ve sony bunu 6,4inçlik bir ekranda yapıyor
    Yazılım stabil ve telefonunda büyük olması sebebi ile cihaz ısınmıyor

Şunu unutmamak lazım Sony'i SONY yapan yazılım mühendisliğidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: MeTaL_KnighT

Günümüzde akıllı telefonlar 4 ve 6 GB gibi RAM'lerle çıkarken SONY'nin inatla vasat 3 GB ile çıkması inanılır gibi değil. SONY'nin yönetici kadrosu kafayı yemiş bence. Bir iki seneye RAM yetersizliğinden kasım kasım kasıldığında çok pişman olursunuz. Bu ne be! Xperia Z2'den beri takmışlar kafaya 3 GB Ram'e o zamandan beri yerinde sayıyor bu mantık fakirleri !! Ben ömrümde bu kadar takıntılı bir firma görmedim, SONY'den telefon almayacağım arkadaşlarımada aldırmayacağım...

Sizin tutumunuz ekran kartını gb ile ölçmeye eş değer.
  • Parmakizi okuyucu var mı bunda ? Us modellerde yok mu okudum bir kaç yerde ?
  • parmak izi okuyucu değil telefonun kendisi bile olmıcak :D haziran bitiyor
  • Çözünürlük 1080p de hâlâ, harika! Yük GPU'ya ve bataryaya binmeyecek. Sony sen adamsın!

• Ne zaman gelecek bu telefon? Yoksa s7 alacam. Bekle bekle bıktım valla

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimgs88

Ne zaman gelecek bu telefon? Yoksa s7 alacam. Bekle bekle bıktım valla

X Performance ülkemize gelmicek diye biliyorum ben. Kaynak neresiydi hatırlamıyorum söylenti de olabilir.
  • bu telefon bence mükemmel olmuş bataryayi merak ediyorum ben o da iyiyse alınmamasi için bir sebep göremiyorum tüm telefonlardan hızlı çalışıyor kamerası da iyi olur muhtemelen bir de 2500den çıksa çok iyi olur

• FalanFilan78 F kullanıcısına yanıt
    Sence 2500 lük bir telefon mu eğer oyle ise neye göre

• Eylülden önce zor dedi bimeksteki eleman. 1 yıldır telefon almayı bekliyorum. Z5 compact biraz daha ucuzlasın derken piyasadan kalktı. Şimdi X Performance bekliyorum. Yeni TRT vergisi de geldi, çok pahalı olmasa bari...
  • Okadar vergi yetmezmiş gibi bide bu şimdi. Zaten paramız yeterince değersiz, böyle vergiler ile de alım gücümüzü iyice düşürüyorlar. Batarya testlerinde x performance x'in biraz gerisinde kalıyor. Sd 820 tüketimde oldukça fazla. Htc 10 ile benzer pil performansı sunuyor. Fakat qnovo bataryalar tabi daha uzun ömürlü oluyor. Ben sonynin tasarım ve kalitesini beğeniyorum. Xi mağazada görünce çok beğendim. Biraz daha bekleyecem. Gelmez ise mecbur s7 alırım. Htc almak istemiyorum. Belki de iphone 7 yi beklerim

• telefon sony mağazalarında da var hepsiburada.com'da da var
  • Katibim kullanıcısına yanıt
    X performance yok arkadaş x var

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.