Şimdi Ara

X Performance (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
5
Favori
10.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiye'de sadece Xperia XA, X ve XA Ultra modelleri satışa sunulacak.
  • tevfik20 T kullanıcısına yanıt
    Sebep?

Türkiye bir tüketim ülkesidir. Borç, harç, kredi, vatandaş telefonunu yeni modellerle upgrade etmek için her şeyi yapıyor. Bir, iki aylık telefonlarını "üst modele geçeceğim" ibareleriyle ikinci elden satıp, yeni modellere yöneliyorlar. Durum böyleyken yeni modellerin, özellikle amiral gemilerinin ülkede satışa sunulmaması gibi bir gereçke, bir neden göremiyorum.

Söylencelerle, duyumlarla değil; nedenlerle, nasıllarla geliniz.
  • evet 2500 tl verilmez ama naparsın diğer telefonlar pahalı iken yok satıyorsa bu neden 2500e alınmasın çektiği fotoğraf kalitesi 1000 lira 1500 liralık fotoğraf makineleri gibi kullanildigi işlemci ekran kartı ram hızı vs 2000 lira 2500 liralık bilgisayarlar kadar tabi onlar da çok pahalı ama dolar 3 lira iken 2500 lira o telefon için iyi gibime geliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • FalanFilan78 F kullanıcısına yanıt
    Dolar 3 lira değil zaten müdür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • motorsuz adam kullanıcısına yanıt
    2.90 ne farkeder sonuçta 3ü gördü hey Allahım ya ne insanlar var

simdi gelip 2.89 mudur deme de

İşte demişsin dolar 3 iyi gibime geliyor diye. Daha da iyi gibine gelsin diye diyorum.

daha da iyi gibime gelmesi için 3den fazla olması gerekirdi doların canımbiraz kafa

• quote:

Orijinalden alıntı: FalanFilan78

simdi gelip 2.89 mudur deme de

Kafa diyen vatandaş karşısındakini etiketlemekten aciz.

ay kardeşim çok özür dilerim ya taktiğin şeylere bak ikidır ağır sorunların var galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FalanFilan78 -- 30 Haziran 2016; 0:08:31 >
    Var yardımcı olabilecek misin?

ben yardımcı olamayacağım çok üzgünüm ancak tavsiye verebilirim: En yakın psikologa görün.

Oldu, teşekkürler.

ne demek rica ederim her zaman

• Haplo kullanıcısına yanıt
    Eyvallah. ..

• Bu telefon ne zaman cikicak beklemekten olduk bittik bu kadar sacma bir politika yok subatta tanit taa kac ay oldu hala satisa sunulucsk

• Yeni Amiral Gemisi X Şakası..Büyük Hayal Kırıklığı..Ben bu Telefonu Bekliyordum Almak İçin..:/..Z5 Premium Bile Testlerde Geçiyor Bu Telefonu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GRKM_ -- 7 Temmuz 2016; 14:29:12 >

• Sony'nin amiral gemisi halen z5 serisidir. X serisi z serisinin altında kalan bir telefon.. Sony aptal işler yapmaya başladı. Kimse telefonları almıyor batacak yakında ve telefonları ellerinde patlayınca 2500 tl ye satılan telefonları 1200 tl civarında satmaya başlayacaklar..

• quote:

Orijinalden alıntı: DreamRiver

Sony'nin amiral gemisi halen z5 serisidir. X serisi z serisinin altında kalan bir telefon.. Sony aptal işler yapmaya başladı. Kimse telefonları almıyor batacak yakında ve telefonları ellerinde patlayınca 2500 tl ye satılan telefonları 1200 tl civarında satmaya başlayacaklar..

aynen öyle ben koyu sony fanıyım..z - z2 - m5 kullandım..(M5 nasıl olduğunu herkes biliyor..Gına getirdi Telefon..) X serisine geçecektim ama rezalet..şubatta duyuruyorsun..hem geç çıkarıyorsun..hem özellik bakımından düşük oluyor..birde pahalı çıkıyor telefonlar..resmen "S.lık" Şu durumda Z5 Premium Almak daha mantıklı..
  • DreamRiver kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle çok yaşa

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.