Şimdi Ara

X Performance (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
5
Favori
10.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xperia XP türkiye pazarına sunulmayacak asya için üretilmiş telefondur kaynak: Sony mobile ülke pazarlama müdürünün açıklamasıdır
  • Arkadaşlar sony hayranı olarak, hala bu telefonu beklemekteyim. Çünkü sony gerçekten beğendiğim güvendiğim bi firma. 4 yıldır sony xperia s bile hiç bi sorun çıkarmadı. Ben müdürün dediğine aldırış etmiyorum, çünkü nasıl sadece asya için olabilir. Avrupada satılmaya başladı bile telefon. Dün sony mağazasında sorduğumda ise, 1 ay-1.5 ay içinde sitede yayınlanabilceğini söyledi. Yani ülkemize gelme ihtimali hala var. Onun dışında çalışan çok fazla Z6 haberi aldıklarını söyledi. Eğer öyle bişey olursa, Z6 elimden kurtulamaz :D
  • ibrahimgs88 İ kullanıcısına yanıt
    Tuvaletçiden müdür yaparsan öyle olur. Kendi ürünlerinin nerede satıldığından, müşterilerin taleplerinden, hangi ürünlerin daha çok talep gördüğünden bihaberler. Ben kişisel ayaklanmamı başlattım. Bundan böyle benim için Sony markası iyidir; bu markayı Türkiye'de hiç eden, rezil eden, mahveden içten pazarlıklı Sony Türkiye'dir.
  • Sony Xperia X için hazırladığım inceleme videosunu buradan erişebilirsiniz :))

https://www.youtube.com/watch?v=Vve1EWAdBqQ
  • Türkiye'de X Performance için aksesuar (özellikle kılıf) satan yer bilen var mı acaba? Telefonu aldım ama kılıf bulamıyorum. Arka yüzey biraz hassas sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Günal

Türkiye'de X Performance için aksesuar (özellikle kılıf) satan yer bilen var mı acaba? Telefonu aldım ama kılıf bulamıyorum. Arka yüzey biraz hassas sanırım.

Telefonu nereden buldunuz ve fiyatını öğrenebilir miyiz?
  • VESRAP kullanıcısına yanıt
    Yurtdışından aldım. Kayıt ücreti (138.80 TL) dahil 2500 küsür TL ye mal oldu.

Bu arada telefonun Türkiye'de resmi olarak satılmayacağı da kesinleşmiş.

http://shiftdelete.net/sony-ile-yeni-xperia-x-ailesini-konustuk-73095

1:04 ten itibaren Sony Türkiye Pazarlama Müdürünün cevabı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Günal -- 2 Ağustos 2016; 17:37:22 >
  • quote:

Hayırlı olsun. İyi fiyat güle güle kullanın.

• quote:

Formu tek başına yürütürsün dostum ozaman sen :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• suleymansrk S kullanıcısına yanıt
    Öyle olacak sanırım.
  • Şu telefonun Türkiye'ye gelmemesi Sony adına skandal.

• herkese merhaba madem bir konu acilmis bizimde tuzumuz olsun konuda.x performans videom sizlerle

https://www.youtube.com/watch?v=89IPNkEbyAg
  • Fuar mı ne varmış, ondan sonraki bir tarihte Türkiye'ye X Performance giriş yapacak diye bir dedikodu duydum. Aslı astarı var mıdır? Duyan eden?
  • Eski sony center çalışanıyım. Sony bölge müdürleri var bulunduğum bölgedeki müdürle karşılaştım geçen sony hakkında konuşurken x performansın ay sonuna doğru geleceğini söyledi. Şimdi z5 premium almaktan vazgeçtim ben bekliyorum.
    Ümidinizi kaybetmeyin (:
    Ağustos sonu , eylül başı x performans gelecek gibi...
  • ghostefe kullanıcısına yanıt
    Şimdi de fiyat konusu var. Bakalım 500 dolarlık telefonu kaç liradan kazıklayacaklar bize.
  • Minimum fiyatı 2800₺ olacağı kesin , beklentimde o konuda açıkçası. 3000-3200 bandından da girebilir ki sony kafasına sıkmış olur.
    Ne kadar iphone gibi bir cihazdan ya da diğer android cihazlardan bir çok konuda daha kaliteli olsa da fiyat olarak iphone sularında yüzmeye kalktığı an boğulur...
    O sulara z5 premium yaklaşmıştı sonra kaçtan sattılar cihazı gördük.
    Ama Z-Z2-Z3 maceramdan sonra elimde olmayan sebeplerden dolayı telefonumu sattım ve bir daha sony telefon alamadım. Bu kez z5 premium alacaktım o da piyasada istediğim renkleri kalmadı kalanda karaborsa oldu.
    Bu arada Xiaomi telefonlarından Mi4c kullandım uzun süre , arayüzü ve yazılımı gerçekten çok iyi ama sony tadını hiç bir telefondan alamadım maalesef...
    Hocam geleceği kesin mi peki sizce? Z4 kullanıyorum bende. Telefondan genel olarak memnunum ama sırf keyfi olarak aklımdan zaman zaman note-5 almak geçiyor. Sizin bu mesajınızı okuduktan sonra biraz daha bekleyip x performance almak konusunda ikilemde kaldım açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adiyamanmp3 -- 16 Ağustos 2016; 15:03:30 >
  • X Performance
    X Performance
    Yukarıda dediğim gibi eski sony center çalışanıyım ve eski çalıştığım yere her gün uğrarım. Patronla abi kardeş gibiyiz. Sony bölge müdürü bizzat kendi dedi gelecek diye. Patronda ay sonuna doğru gelmesini bekliyoruz dedi. Bence bekle biraz daha. X Performans beyazı çok güzel , arkası ve yanları gümüş gibi arkadaki metal kesim zaten efsaneeee. Siyahta çok güzel duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostefe -- 17 Ağustos 2016; 11:23:36 >

EyvAllah hocam, sağolun bilgilendirme için.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.