Şimdi Ara

x1800gto bu kadar kötü mü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • x1800gto yu xt nin seviyesine gelecek şekilde 630 630 oc ettim. Titan questi kurdum catalyst 6.8 i de tabi.
    Oyunda 1024*768 çözünürlükte tüm ayarları high a getirdim. çok şaşırtıcı bi şekilde takılmalar oldu. Ayarları mediuma düşürdüm ancak yağ gibi oynamaya başladım. İşlemcim 6600 anakartım dq6(f3 bios)

• arkadaşlar titan quest oynayan yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dewrim

arkadaşlar titan quest oynayan yok mu
    1280*1024 full detay 2*aa 4*fsaa mipmap high quality ayarlarıyla 25-40 fps arası ile oynuyorum. ama titan quest 1,08 yaması ile oynuyorum. sistemim imzamdaki sistem
  • quote:

Orijinalden alıntı: wings35

1280*1024 full detay 2*aa 4*fsaa mipmap high quality ayarlarıyla 25-40 fps arası ile oynuyorum. ama titan quest 1,08 yaması ile oynuyorum. sistemim imzamdaki sistem

Alıntıları Göster
    oyunda bir hata olmasın (most wanted'daki gibi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRQX

oyunda bir hata olmasın (most wanted'daki gibi)

Alıntıları Göster
    hocam takılmayı 10sn de bir yapmasa 1280 de de oynanıyor. Ama haritanın bazı kısımlarında atlama yapıyor donup. 1.08 yaması var bende de
    artı olarak fps yi nasıl görüyoz oyunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dewrim -- 23 Ağustos 2006; 0:00:42 >
  • quote:

hocam takılmayı 10sn de bir yapmasa 1280 de de oynanıyor. Ama haritanın bazı kısımlarında atlama yapıyor donup. 1.08 yaması var bende de
    artı olarak fps yi nasıl görüyoz oyunda

Alıntıları Göster
    fraps'ı indir
  • quote:

fraps'ı indir

Alıntıları Göster
    www.fraps.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resrous -- 22 Ağustos 2006; 22:12:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resrous

www.fraps.com

Alıntıları Göster
    hocam fpsler deli gibi yüksek 650 650 yaptım ama yok anlık takılmalar devam ediyor arkadaşın 9600xtsinde amd3000 denedim sorun yok. bu anlık takılmaların nedeni nedir
  • quote:

hocam fpsler deli gibi yüksek 650 650 yaptım ama yok anlık takılmalar devam ediyor arkadaşın 9600xtsinde amd3000 denedim sorun yok. bu anlık takılmaların nedeni nedir

Alıntıları Göster
    diskinde 2. bir partiton varsa oraya da bir sistem kur
    sadece oyunu ve minimum gerekli programları da kur(directx, driver, vs)

böylece hem sorunun yazılımsal olup olamdığını anlarsın
    hem de format atmak zorunda kalmamış olursun
  • quote:

diskinde 2. bir partiton varsa oraya da bir sistem kur
    sadece oyunu ve minimum gerekli programları da kur(directx, driver, vs)

böylece hem sorunun yazılımsal olup olamdığını anlarsın
    hem de format atmak zorunda kalmamış olursun

Alıntıları Göster
    sana aynen iletiyim, aşağıda açık olan Winamp agent;
    Açık unutulmuş Nokia(yada Sony ericsson herneyse) PC Suite,
    Fan hızı düşük Fatality(OO az çekmedim o sorunu)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanTasci

sana aynen iletiyim, aşağıda açık olan Winamp agent;
    Açık unutulmuş Nokia(yada Sony ericsson herneyse) PC Suite,
    Fan hızı düşük Fatality(OO az çekmedim o sorunu)

Alıntıları Göster
    arka planda "gigabyte ın easy tune 5" çalışıyorsa oyunlarda acayip kasılma yapıyor bu proğrama
  • quote:

arka planda "gigabyte ın easy tune 5" çalışıyorsa oyunlarda acayip kasılma yapıyor bu proğrama

Alıntıları Göster
    evet böyle programlar rami bol bulunca devamlı yerler.
    ---de o ban smilini niye koydun onu çözemedim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanTasci

Alıntıları Göster
    değerlerin bence normal o takılmalar oluyo dediğinde fps metredede düşüş oluyomu yoksa fps de bişey yokken donma türü bi takılmamı oluyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: multeci

değerlerin bence normal o takılmalar oluyo dediğinde fps metredede düşüş oluyomu yoksa fps de bişey yokken donma türü bi takılmamı oluyo

Alıntıları Göster
    quote:

böyle bir sistemle sırf arkada çalışan bu program yüzünden oyunlarda takıntılar yaşarsan ve bunu ancak bir iki gün sonra farkına varırsan sende benim gibi kızarsın. o yüzden arkadaşları uyarıyorum arka planda çalıştırmayın bu programı.

• Hocam formatladım dün gece makinayı baya bir düzelme oldu. gerçi sistem de yeni işletim sistemini kuralı da pek olmamıştı. arkada çalışan gigabyte etkilemiyor sanırım onu kapatınca da yapıyor fps 55teyken bile.
    Şu an çok ender yapıyor şöle ki; gezerken anlık fps değerinin çok oynadığı bölgelerde yürürken tık tık donmalar şeklinde oluyor ama sorun %90 çözüldü şu an için.
  • quote:

Hocam formatladım dün gece makinayı baya bir düzelme oldu. gerçi sistem de yeni işletim sistemini kuralı da pek olmamıştı. arkada çalışan gigabyte etkilemiyor sanırım onu kapatınca da yapıyor fps 55teyken bile.
    Şu an çok ender yapıyor şöle ki; gezerken anlık fps değerinin çok oynadığı bölgelerde yürürken tık tık donmalar şeklinde oluyor ama sorun %90 çözüldü şu an için.
    quote:

Orjinalden alıntı: Dewrim

Hocam formatladım dün gece makinayı baya bir düzelme oldu. gerçi sistem de yeni işletim sistemini kuralı da pek olmamıştı. arkada çalışan gigabyte etkilemiyor sanırım onu kapatınca da yapıyor fps 55teyken bile.

sistemden yani yazılımdan olduğu belliydi zaten

• quote:

quote:

sistemden yani yazılımdan olduğu belliydi zaten

Alıntıları Göster
    bende gigabyte ın proğramı açıkken dediğin sorunu bütün oyunlarda fps yüksek olmasına rağmen yapıyordu. bende kapattım bu programı düzeldi

• quote:

bende gigabyte ın proğramı açıkken dediğin sorunu bütün oyunlarda fps yüksek olmasına rağmen yapıyordu. bende kapattım bu programı düzeldi

Alıntıları Göster
    Bilgisayara hesapladım 5000 ytl harcamışım ve böyle bir sorun olunca da delirdim valla. Neyse mutlu sona ulaştık ama bu kart oc ile 3dmark tan 10000 puan alıyor ve titan quest gibi rpg türünde bir oyunda zorlanıyor anladım ki x1900xtx alanların bir bildiği varmış
    İlk fırsatta x1950xtx alacam 2 tane crossfire yapacam hayırlısıyla. 1280*1024 full detaylar açık 22 fpslere düşüyor kart arada.

• quote:

Bilgisayara hesapladım 5000 ytl harcamışım ve böyle bir sorun olunca da delirdim valla. Neyse mutlu sona ulaştık ama bu kart oc ile 3dmark tan 10000 puan alıyor ve titan quest gibi rpg türünde bir oyunda zorlanıyor anladım ki x1900xtx alanların bir bildiği varmış
    İlk fırsatta x1950xtx alacam 2 tane crossfire yapacam hayırlısıyla. 1280*1024 full detaylar açık 22 fpslere düşüyor kart arada.

Alıntıları Göster
    quote:

titan quest ne kıl bir oyun ki o sistemle bile fps yerlerde sürünüyor

• quote:

quote:

titan quest ne kıl bir oyun ki o sistemle bile fps yerlerde sürünüyor

Alıntıları Göster
    Sistem bileşenlerinin çok pahalı ve kaliteli olması, bu parçaların birlikte uyum içinde çalışacaklarını göstermez.
    Bence ramlerde veya anakartta vesaire, bir sorun olabilir.

quote:

Dewrim'in imzası:

Conroe e6600 Gigabyte DQ6 256 X1800gto zalman fatal1ty 2 Gb Dual DDR800 corsair, 36.7 Maxtor Atlas 15kII 15000rpm SCSI, Adaptec 29160 Scsi controller, Enermax 620W, Sb Audigy2 ZS, LG DVD-RW, Epson R300, Marantz sr7000, B&W 300, 22" 202P.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SavageWarrior -- 24 Ağustos 2006; 22:39:18 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.