Şimdi Ara

x1800gto bu kadar kötü mü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • zaten o bılgısayar nasıl 5 mıylar yapıyor anlamadım nese onmlı deıl guzel sıstmeın war ancak onu tanıman ona gore davranman lazım bız aranıza gırmıyelım
  • quote:

Orjinalden alıntı: SavageWarrior

Sistem bileşenlerini çok pahalı ve kaliteli olması bu parçaların birlikte uyum içinde çalışacaklarını göstermez.
    Bence ramlerde veya anakart vesairede bir sorun olabilir. PSU da da problem olabilir. Her parça kaliteliyse 600 watt bir enermax veya silverstone alınabilirdi.

quote:

Dewrim imza sirküleri:

Conroe e6600 Gigabyte DQ6 256 X1800gto zalman fatal1ty 2 Gb Dual DDR800 corsair, 36.7 Maxtor Atlas 15kII 15000rpm SCSI, Adaptec 29160 Scsi controller, Enermax 620W, Sb Audigy2 ZS, LG DVD-RW, Epson R300, Marantz sr7000, B&W 300, 22" 202P.

arkadaşta zaten liberty 620 var

ama 1800GTO arkadaşın sistemde sırıtıyor!!!
    geçenlerde de aynı başlıkla (1800GTO bu kadar kötü mü!!!) açılan bir topictede anlattığım gibi 1800gto 200$ civarında alınabilecek en iyi kart ama alan kişilerin bu karttan beklentileri fazla olunca ters tepki oluşuyo!!!
    yani sonuçta bu kart orta sınıf bir kart
    ve
    bu kartı o/c ile 1800XT seviyesinde O/C ettim yinede sonuç kötü demek olmaz çünkü bu kart asla bir 1800XT olamaz en başta GPU farkları var
    bence arkadaşımız her parçaya aynı önemi gösterip dengeli bir sistem kurmalıydı!!!
    5000ytl harcayıpta hayal kırıklığına uğramamak için!!!

• Haklısın ben de görmemiştim ama sonra mesajımı editledim.
  • oyunda atlama yapan yerler zindan girişleri,,gece gündüz arası geçiş ise bu oyunun hatası sistemin deil oyun böle oluyor düzelmeyen bi durum 1.08 yamasıyla oynuyorum bnde..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozee2505

bence arkadaşımız her parçaya aynı önemi gösterip dengeli bir sistem kurmalıydı!!!
    5000ytl harcayıpta hayal kırıklığına uğramamak için!!!

+5000
  • hayır tabiki o kadar kötü değil.. sorunu başka yerde aramalısın.. (oyunun kendisi, sistem driverlar gibi)
    full AAA, AF, HDR açmadığın sürece her oyunu 1280 de tam kalite oynayabilirsin
  • DQ6---------450 ytl
    e6600-------650
    rem----------500
    x1800--------360
    scsı kontrol--300
    Audigy2------200
    scsi disk------450
    dvdrw--------70
    hız kontrol---50
    fatal1tyx2----200
    enermax-----375
    250 sata------160
    monitör-------960
    bluetooth mouse 200
    wireless modem 170

Sanırım 5 i geçiyor

Evet sırıtan ekran kartı ama oc potaansiyeli yüzünden toparlar dedim bir de indirim olucak tüm kartlarda dediler iyi bir kart sonra alırım dedim. Şu an 1024*768 te herşey açık ancak oynanıyor.
  • ya 1800gto yu beğenmiyonuz ama benim imzamdaki sistemle 1280*1024 2xaa 4xfsaa mipmap high quality oyundaki ayarlarda full açık olmasına rağmen kesinlikle takılma olmadan 25-40 fps arası oynuyorum. üstteki postlarda belirtiğim gibi sadece easy tune 5 arka planda açıkken takılmalar oluyordu onuda kapattım sorun ortadan kalktı. bence Dewrim senin sistemde arka planda çalışan bişeyler var ve hatayı bu yapıyor. yoksa elindeki sistemle herşeyi yaparsın.
  • Çift çekirdekli bir sistemde arkada bişi çalışmasının sorun yaratıyor olmasını bir türlü anlamıyorum. Derdimiz ne ki 2 çekirdekli işlemci aldık arka plandakileri bi işlemci oyunu bi işlemci çalıştırmıyormu hay bu teknolojinin allah belasını versin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dewrim

Çift çekirdekli bir sistemde arkada bişi çalışmasının sorun yaratıyor olmasını bir türlü anlamıyorum. Derdimiz ne ki 2 çekirdekli işlemci aldık arka plandakileri bi işlemci oyunu bi işlemci çalıştırmıyormu hay bu teknolojinin allah belasını versin

şu an kullandığın windows xp çift çekirdek teknolojisini desteklemiyor windows vista ile performansı daha iyi görebileceksin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dewrim

DQ6---------450 ytl
    e6600-------650
    rem----------500
    x1800--------360
    scsı kontrol--300
    Audigy2------200
    scsi disk------450
    dvdrw--------70
    hız kontrol---50
    fatal1tyx2----200
    enermax-----375
    250 sata------160
    monitör-------960
    bluetooth mouse 200
    wireless modem 170

Sanırım 5 i geçiyor

Evet sırıtan ekran kartı ama oc potaansiyeli yüzünden toparlar dedim bir de indirim olucak tüm kartlarda dediler iyi bir kart sonra alırım dedim. Şu an 1024*768 te herşey açık ancak oynanıyor.

seni o scsi yakmış, keşke wd raptor ile idare etseydin

• scsi ye canım kurban 4 lü raid0 da denedim bunun tadı ayrı
  • titan questte performans sorunu var mağaralara girince yada oyunda gece olunca fps düşüşleri görülüyor. bunun gibi bir performans sorunu olduğu an Alt + TAB tuşlarıyla masaüstüne dön ve sonra tekrar oyuna geri dön böyle düzeliyor. eğer hala düzelmezse sistemden kaynaklanıyor büyük ihtimalle.

bir de başka oyunda deneme şansın varsa dene derim.
  • dostum mağara girişlerinde ve çıkışlarında gölge değişimi yüzünde 1-2 sn oluyor bu olay oyüzden masaüstüne dönmeye gerek yokta,,gece olunca hep oluyor gündüz olana kdr burda masaüstüne dönsemde fps değişmiyor bnde yine gündüz 30oldugu yerde 20fps oluyor gece olunca..sen masaüstüne dönüp girince gündüz olan fpsyi yakalıyomusun yine?
  • evet mağaralardada aynı. mağaraya girince kasılıyor masaüstüne geri dönüp oyuna dönünce düzeliyor. gecede fps düşüyor aynısını yapıyorum düzeliyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.