Şimdi Ara

X550jk da karar kildim sonunda yardim!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun uğraşlar araştırmalar sonucu X550jk almaya karar verdim birde 250 GB SSD takarim diye düşünüyorum sizden istediğim ,
    Forumda epey X550jk kullanan olduğunu gördüm tecrübelerini paylaşabilir misiniz kasası klavyesi kamerası o kadar kotu mu k555ln mi almalıyım yoksa X550jk nin eksileri artıları nelerdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kasa ve klavye açıkcası kendini belli ediyor ben ilk 2 hafta alışamadım hala bazen space tuşuna tam basamıyorum ama bir yandan da elim o kadar alıştı ki klavye ye başka klavye de bu kadar hızlı çalışamıyorum Isınma şarj süresi ses sistemi olması gereken düzeyde özellik bakımından ise kullandığı Parçalar çok kaliteli ve 3000 tl üstü laptoplar da gördüğümüz Parçalar ben açıkcası çok memnunum laptoptan şimdi kenarıya para atıp önce ram ilavesi daha sonra da ssd düşünüyorum böylece rahat 5 yıl daha sorunsuz gider diye umuyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teornek

Kasa ve klavye açıkcası kendini belli ediyor ben ilk 2 hafta alışamadım hala bazen space tuşuna tam basamıyorum ama bir yandan da elim o kadar alıştı ki klavye ye başka klavye de bu kadar hızlı çalışamıyorum Isınma şarj süresi ses sistemi olması gereken düzeyde özellik bakımından ise kullandığı Parçalar çok kaliteli ve 3000 tl üstü laptoplar da gördüğümüz Parçalar ben açıkcası çok memnunum laptoptan şimdi kenarıya para atıp önce ram ilavesi daha sonra da ssd düşünüyorum böylece rahat 5 yıl daha sorunsuz gider diye umuyorum

Hocam ısınması ve şarj süresi olması gerektiği kadar demissiniz yani ortalama sarji ne kadar gidiyor ve ısınma sorunu oluyor mu bu işlemci lenova da ısınma sorunu oluşturuyor asus da yoktur diye tahmin ediyorum ne diyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: bznesm

quote:

Orijinalden alıntı: teornek

Kasa ve klavye açıkcası kendini belli ediyor ben ilk 2 hafta alışamadım hala bazen space tuşuna tam basamıyorum ama bir yandan da elim o kadar alıştı ki klavye ye başka klavye de bu kadar hızlı çalışamıyorum Isınma şarj süresi ses sistemi olması gereken düzeyde özellik bakımından ise kullandığı Parçalar çok kaliteli ve 3000 tl üstü laptoplar da gördüğümüz Parçalar ben açıkcası çok memnunum laptoptan şimdi kenarıya para atıp önce ram ilavesi daha sonra da ssd düşünüyorum böylece rahat 5 yıl daha sorunsuz gider diye umuyorum

Hocam ısınması ve şarj süresi olması gerektiği kadar demissiniz yani ortalama sarji ne kadar gidiyor ve ısınma sorunu oluyor mu bu işlemci lenova da ısınma sorunu oluşturuyor asus da yoktur diye tahmin ediyorum ne diyorsunuz

Office dosyaları vs ortalama 3.5-4 saat oyun 1-1.30 saat..söyle diyim 2 saat aralıksız ghost oynuyorum dizinin üstüne sıcaklık sadece elinizi fan çıkışına goturdugunuzde en çok kendini belli ediyor dizinize çok yansimiyor isinma

• quote:

Arkadaşlar uzun uğraşlar araştırmalar sonucu X550jk almaya karar verdim birde 250 GB SSD takarim diye düşünüyorum sizden istediğim ,
    Forumda epey X550jk kullanan olduğunu gördüm tecrübelerini paylaşabilir misiniz kasası klavyesi kamerası o kadar kotu mu k555ln mi almalıyım yoksa X550jk nin eksileri artıları nelerdir

delirdin mi kardeşim ,

ekran kartı dısında hiç bir sekılde k555 serısıne yaklasamaz,

ekran kartı farkı da o kadar ağımşahım değil...Al metal kasa k555 ,ıcınde wındows yuklu+8gb ram +1 tb dısk bak keyfıne , x550jk eger duzgun yapılandıramazsan derttır , ustelık refurbıshed urunu alman da olası...

mutsuz olmayasın dıye onceden uyarayım ıstedım ...

• quote:

Orijinalden alıntı: sendemail

quote:

Arkadaşlar uzun uğraşlar araştırmalar sonucu X550jk almaya karar verdim birde 250 GB SSD takarim diye düşünüyorum sizden istediğim ,

delirdin mi kardeşim ,

ekran kartı dısında hiç bir sekılde k555 serısıne yaklasamaz,

ekran kartı farkı da o kadar ağımşahım değil...Al metal kasa k555 ,ıcınde wındows yuklu+8gb ram +1 tb dısk bak keyfıne , x550jk eger duzgun yapılandıramazsan derttır , ustelık refurbıshed urunu alman da olası...

mutsuz olmayasın dıye onceden uyarayım ıstedım ...

Dostum yorumları da okuduktan sonra k555 e kayiyorumda tek sıkıntı SSD takmak daha zor x550jk ya gore
    K555 de komple çıkarmak lazim arka kapağı ya ssd takmak garanti dışı birakirmi acaba videosunu izledim 2 dk da yapilacak bir işlem ne dersin k555ln + 250 GB SSD super olur gibi ne diyorsun yardim

• bznesm B kullanıcısına yanıt
    ssd aldığında servise taktırırsın...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.