|
★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (238. sayfa)
-
-
Konudaki sorunların niye hic biri yok bende ya
Bir tek pusula yürüyüş modundayken yönü sapitabiliyor -
https://xiaomitime.com/is-this-the-end-of-the-poco-launcher-moving-to-system-launcher-with-hyperos-2-19109/
10 güne hyperos 2 uyumluluğuna geçecekmişiz 🤣 -
İyi olur pocolauncherden hyperos2 launcher e gecilecekmis, ama Xiaomi Kasım dedi Çin'de Kasım 10 gün fazla sürüyor herhalde 😁
-
Aynı durumdayım
-
X6 prodan daha eski ve zayıf olan samsung A73 aldım elime, telefon yağ gibi akıyor aşırı hızlı tepki veriyor. Bizim cihaz yanında hantal kalıyor gibi hissettim. İlk zamanlar daha hızlıydı sanki. Samsung gibi stabil akıcı bir arayüz çok mu zor ya milyon dolarlık şirket için -
Onların takvimi farklı galiba hocam daha hyperos2 yi alamadık -
Telefonu fabrika ayarlarına döndürdüm sorunlar çözüldü bu ne arkadaş daha ilk hattın kullanım süresi dolmadan kaç defa telefon sıfırladım. Benim düşüncem daha öncede söylediğim gibi 512 lık hafızadan kaynaklı olduğunu düşünüyorum muhtemelen dandik aynı Çin'den alınan hard disk ve SD kartlardaki gibi saçma sapan hatalar başlıyor dolmaya başladıkça .Burada böyle konuşuyoruz kağıt üstünde abartılı gibi oluyor ama sürekli tekrar eden sorunlar olmasada ara sıra yapıyor çok can sıkıcı.Kesinlikle bu markaya bir lira bile para kaptırmamak lazım ne kullanıcıya saygısı var nede kendi marka değerine. Bu fiyata iş görecek bir telefon yaptikmi yaptık işte bu bile size fazla demişler resmen zaten poco diye marka ismimi olur arkadaş telefon dikkat çekiyor kılıfsız kullanıyorum marka soruyorlar çok sık X6 diyorum BMW telefonmu çıkarmış diyen oldu🤣 -
Hafıza birimi ovuluyordu ama ufs 4.0 diye -
Anlamadım demek istediğini.
-
Doğru ben defalarca kamera ve sosyal medya için standard bir kullanıcı iseniz A53 veya A55 bu telefondan daha iyi dedim . Telefonu yeni formatladim yinede ilk günkü hızı yok bazı uygulamalara girerken on yükleme aynen bu şekilde telefon performans kaybına uğradı 120 gün dolmadan. Bunu oyunlardada hissediyorum ayrıca sıfır bir poco X6 pro ile yan yana koyunca ekran ışığındada hafif bir düşüş görüyorum kısacası fiyatı aşağı çekmek için ne malzeme kalitesine dikkat etmişler nede yazılıma telefondaki kaliteli olan tek şeyin dimensty 8300 ultra olduğunu düşünüyorum onunda hakkını veremiyor zaten
-
Hikaye bence kalitesiz meteryal kullanmişlar LG ve HTC de asla böyle sorunlar yaşamadım son damlasına kadar doluyordu hafıza bir defa teklediklerini ön yükleme yaparken beklediklerini görmedim . Bu telefon benim yoğun kullanımima direnemiyor kesinlikle şimdiden zortlamaya başladı birde utanmadan 12+8 GB ram yazmışlar 3 4 GB telefonlar bundan seri açıyordu uygulamaları 😬
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 28 Kasım 2024; 15:43:14 > -
Servise yolladiniz mı telefonu
-
Servislik bir durum yokki yurt dışı global cihaz zaten
-
Pusula sorunu hariç bir sorun bende de yok
Samsung arayüzü daha akıcı ona katılıyorum
Ama a55 s24fe bu cihaza göre elde çok kaba. Malzeme kalitesi olarak iyi ama ergonomik değiller. Hyperos 2 güncellemesinde elle tutulur bişey olmazsa s24 e geçmeyi düşünüyorum -
Sorunlar bendede yoktu günde 10 saat FIFA oynamaya başlayıp 400 GB depolama alanını geçtikten sonra saçma sapan hatalar artmaya başladı yoğun kullanıma ciğeri dayanmadı heralde . Zaten bahsedilen sorunların çoğunu günluk kullanımda çoğu insan anlamaz. Whatsap görüntülü görüşmede iken mesela bölünmüş ekran yapıp başka bir uygulama aç WhatsAppin olduğu kısımda kameradan yazı yazma yerine dönmek istediğin zaman diğer uygulamayı kapatıp bölünmüş ekranın tekini konuşma tekini kamera yapıyor her zaman tekrar etmesede üç tane X6 proda denedim hepsinde yapiyor çoğu insan bu telefonun sorunlarını anlamıyor günlük kullanımda bende sorun yok diyor bakıyorum var işte diyorum 😬
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 28 Kasım 2024; 16:47:27 > -
Geç gitsin alışırsın büyük ekran daha keyifli bu telefon kibar ama yan çevirip biseyler izlerken ekran oranı benim hoşuma gitmiyor biraz daha geniş olsa uzunlamasına orantılı şekilde daha güzel olurdu Ama hakkinida yemeyelim görüntü kalitesi ve ses efektleri bir telefona göre oldukça güzel geceleri kaliteli yapımları izlemek keyif veriyor çağın gerisinde değil .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 28 Kasım 2024; 16:52:2 > -
mi mix telefonum artık 8 seneye dayanınca normalde flip alacaktım ama samsung aynı cihazı çıakrınca xiaomide ilk ürünü olunca seneyi bekleyecektim
Eski mi mix telefonum artık intihar edince tel arayışına girmek zorunda kaldım
seneyi bekleyene kadar fiyatı ve özellikleri sebebiyle dün hbden 17200e sarı olanı aldım bugün geldi
kurulum aşamasındayım ama bu getapps sinir etti bnei
bişey yükletmiyor
netteki videolarda eskidi herhal almanya vs yapmak işe yaramadı
başka çözüm varmıdır
-
Getapps neden kullaniyorsunuz playstore varken, getapps zorunlu mu tutuyor? -
Anladığım kadarıyla malzeme kalitesini mi serilerinde üstte tutuyorlar, redmi ve poco serilerinde önemsemiyor ama bu kadarda önemsememeleri saçma. Yahu bir telefonda ahize olmaz mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X