Şimdi Ara

★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (239. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: matematikçi34 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.955
Cevap
158
Favori
296.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ona bende uyuz oldum

Ahize yok de mi bu cihazda ya sesi üstten veriyor sanki hoparlörden

• fiiliyol kullanıcısına yanıt
    Evet hocam bu durumda da mahremiyet diye birşey kalmıyor yani bunu yazılımla mı çözmeye çalışacaklar ama tabi tam bir bilgim olmadığı için mantığımda almıyor bu olayı. Hyperos 2 yi bekleyeceğiz el mahkum ama elle tutulur birşey gelmezse samsunga geçerim diye düşünüyorum.
  • general4242 kullanıcısına yanıt

getapps kullanmıyorum zaten ne olduğunu dahi bilmiyorum

ilk defa duydum

8 yıl önceki android versiyonu kullanıyorum yenilerden haberim yok yani

ama kaldıramıyorum

ayarlarda güncellemen var diyor birşey güncellemek istediğimde hata verdiriyor

sanırım varsıyaln uygulama bu

kaldırmak istiyorum kullanmak istemiyorum işin özü

• JackDaniels kullanıcısına yanıt
    Getapps i xiaomi koymus, playstore alternatifi kendi çakma uygulaması.
    Ben de kaldırmadim ama bana guncelleme diye diretmiyor, işim olmuyor getapps ile
  • myigitoguz M kullanıcısına yanıt

Bu telefonu ben araba piyasasındaki renault olarak görüyorum daha az fiyata daha çok donanım renodan tek farkı reno gibi sorunsuz değil woswagen kadar sorunlu bir telefon 😬

• koray_a K kullanıcısına yanıt

yaw sorun olarak bişeyle karşılaşmadım ama reklam panosu gibi telefon

ilk kurarken bile zorunlu uygulama kurdurdu okey oyunu ve bibnnace programı

hatat dedim yanlış bişeymi seçtim neden zorla kurduruyor

geri gittim ileri yaptım yine çıktı mecburen kurudm sonra kaldırdım

duvar kağıdını zil sesini bile uygulamayla değiştirebiliyorum bu nedir be

eski telin gözünü seveyim ne basit şeydi kullanması

iyice paragöz olmuş mi

teli satıyor bide reklam parası kazanıyor

bunları kapama kaldırma vs için bir kılavuz varmıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackDaniels -- 29 Kasım 2024; 17:49:29 >

Özel dns kullanın. dns.adguard.com

Bide Universal debloater yapın zorunlu saçma uygulamalar kalkar. Bunlar çok basit.

bi youtube vs videosu vardır ona bakıp yaparım

Bilgisayara bağlayıp mi uygulamalarını kaldıran bir rehber vardı ona bak istersen . Biraz uğraştırici son formattan sonra bende yapamadım ama telefon ciddi şekilde rahatlıyor. Ayrıca bu telefon arka plan verilerinin tamamını kapatmama rağmen ne yaptıysam boşta internet kullanmaya devam ediyor bir ara sıfırda sabit kalmıştı ama ne yaptım ne ettim hiç hatırlamıyorum bidaha yapamadım 0.09 kbs en düşük değer zaman zaman oldukça artıyor

★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★

• koray_a K kullanıcısına yanıt

şöyle birşey var ama şuan cesaret edemem

biraz kullanıp araştırayım

ilk günden teli göçertmeyeyim

adb appcontrol by cyber.cat
    ADB AppControl
    https://adbappcontrol.com/en/
  • Merhabalar,

Son yorumları okuduğumda genellikle sorunlardan bahsediliyor fakat bu cihaz video platformlarında ve bazı web sayfalarında da bir o kadar övülüyor, açıkçası kafam çok karıştı. Bu fiyat aralığında alınmalı mıdır ? Uzun bir süre düşürüp kırmazsam kullanmaya niyetliyim.

• Rigelgeuse kullanıcısına yanıt
    Bahsedilen sorunlar doğru, önemli olan bu sorunlar telefon kullanımında kullanıcıyı rahatsız edip etmediği.
    Eğer sen Instagram a bakarken ekran ışığının azalması yada arada mi video reklamı popup olarak çıkması seni rahatsız etmezse ne ala. Bahsedildiği gibi telefon güçlü, donanım üst segment ama yazılım malaasef açıklarla dolu.
  • Hyperos 2 çinde k70e ye geldi. Yakın zamanda globale de gelir galiba
    Android 15 e geçince var olan uygulamalarda uyumsuzluk sorunu yaşar miyiz acaba? Banka uygulamalari falan
    Normalde global içinde kasım ayında diyordu ama bugün kasımın sonu. Bakalım ne zaman ve nasıl verecekler? Bu arada benim 1.0.14 güncellemesi halen gelmedi
  • myigitoguz M kullanıcısına yanıt

Aynen 1.0.14 gelmedi daha bizim 2tele de

• Cmhrsfk kullanıcısına yanıt
    Normalde 2 hafta felan olmuş yayınlanalı
  • Rigelgeuse kullanıcısına yanıt

Bende kılıf koruma camı falan hic birsey yok kac defa düştü sayısı belli değil enteresan şekilde düşmeye bağlı çizik bile olmadı henüz sadece ekran kapalı yandan baktığın zaman sigara basmıssın gibi 3 tane leke oldu oda ekran içinden belli üstüne bastırınca ortası düzeliyor bırakınca yine leke geliyor sanki ekran koruyucu jelatin varmışta hava kabarcığı kalmış gibi. Neyse ki kullanımda fark edilmiyor. Yanlız arka kapak koruma kılıfını hiç çıkarmadığım dönemde nokta nokta su damlar silmezsin kuruyunca bir iz bırakırya o tip lekeler oldu çok saçma . Oyun oynamayacaksan yurt dışı 11 12 bin bandına almayacaksan alma bence bu telefonun cok uzun ömürlü olacağını düşünmüyorum yoğun kullanıyorum çok fazla saçmalamaya başladı daha dört ay olmadı oyun içinde iyi bir telefon olduğunu düşünmüyorum fiyatına göre sınıfında yüz güldürüyor işte okadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 30 Kasım 2024; 18:43:14 >

• juveline J kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam,

Yorumunuz için teşekkür ederim. Açıkçası benim oyunla işim yok. Sosyal medya ve telefon uygulamaları için uzun vadeli bir cihaz arıyordum ama arkadaşlar yoğun kullanım ve oyun amacıyla satın alıyor sanırım.

Xiaomi ADB Fastboot Tools Java kurup

Adb driver ile beraber çalıştırırsın işini görür

Uygulama Adlarını bilirsen dos komutu ilede kaldırabilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.