Şimdi Ara

X7 MOUSE KASA güncel (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
0
Favori
50.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • işte yeni resimler ilerledigim kadar yaptım anakart,psu ve cd rom yerlerini ayarladım. yarın polyester ile kapatıcam
    telleri yerleştirdikten sonra elek teliyle bir güzel kapatıtım malum polyesteri tutması için.

X7 MOUSE KASA güncel

X7 MOUSE KASA güncel

yarın sabahtan polyester ve macunlamaya başlarım

X7 MOUSE KASA güncel

X7 MOUSE KASA güncel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X7cengoviçX7 -- 16 Mayıs 2009; 22:46:22 >

• Vay be.

Üstünü neyle kapatmayı düşünüyorsun?
  • komple polyester yapıcam hani otomobillerin tamponlarının kırık yerlerini kapatıyorlar ya onla
  • quote:

Orjinalden alıntı: cengoviç

komple polyester yapıcam hani otomobillerin tamponlarının kırık yerlerini kapatıyorlar ya onla
    Maantıklı bir fikirmiş, metalle falan yapmaya kalksan...
  • 3x tuşu süper olmuş
  • metal iyi olurda çok agır olacagını hesapladıgım için polyerter yapmaya karar verdim
    ayrıca şimdi bir fan kontrol devresi erittim parçalarını monte ediyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: The Fugitive

quote:

Orjinalden alıntı: cengoviç

komple polyester yapıcam hani otomobillerin tamponlarının kırık yerlerini kapatıyorlar ya onla
    Maantıklı bir fikirmiş, metalle falan yapmaya kalksan...

• teşekkürler sadece göstermelik kalıbın içinden görünsün diye
    quote:

Orjinalden alıntı: memoxm

3x tuşu süper olmuş
  • Ortaya güzel birşey çıkacak gibi görünüyor, kolay gelsin..
    Yalnız sakın aceleye getirme işi. Sindire sindire ve hakkını vererek yap ki, işin sonunda "keşke" ler olmasın.
  • saol abi hızlı yapmamdaki amaç 2 ay sadece kullanacagım magzemeleri araştırmakla geçti
    kalvaniz tel filan işte polyester olayına gelince 2 kilo polyesteri birtirinceye kadar antirenman yaptım(karışım oranlarının sn lik yapıyorum artık)
    ondan sonra başladım moda birde ölçüleri mousumdan aldım tam tamına 5:1 (1x5)oranında ölçek büyütüldü
    quote:

not :biraz yükseklik ölçüleriyle oynadım.

quote:

Orjinalden alıntı: AMFİBİ

Ortaya güzel birşey çıkacak gibi görünüyor, kolay gelsin..
    Yalnız sakın aceleye getirme işi. Sindire sindire ve hakkını vererek yap ki, işin sonunda "keşke" ler olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X7cengoviçX7 -- 16 Mayıs 2009; 23:29:55 >

• altına teker koy. Bi de farenin lazer kısmını. Düğmeler de gerçek işlevini görse manyak olur. Kasayı gezidiyorsun ekranda mause de geziyor

Ama bu biraz zor olur

•  X7 MOUSE KASA güncel

Bu desenden yap bence
  • Alev desenli de yapabilirsin kolay olur.

X7
  • haki yapıcam kendi mousemin renginde (yeşil alev) ama resimciyle anlaşabilirsek uçuk fiyat istiyo
    hiç sevmiyorum ama resim çizdiremessek reklamcıdan stacker bastırcaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X7cengoviçX7 -- 17 Mayıs 2009; 14:31:45 >
  • evet geceden polyesterle kapladıgım kasayı kurudugu gibi bi kaba poltester macunu ile macunladım.
    işte resimler

X7 MOUSE KASA güncel

X7 MOUSE KASA güncel

X7 MOUSE KASA güncel

X7 MOUSE KASA güncel

buda kasamızın kulp yeri
     X7 MOUSE KASA güncel

X7 MOUSE KASA güncel

X7 MOUSE KASA güncel

aynı hızla devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X7cengoviçX7 -- 17 Mayıs 2009; 14:52:38 >

• yokkk... artık.
    mükemmel birşey...
    bayıldım.
    çok zor bir çalışmaya benziyor...
    merakla devamını bekliyorum...
    iyi çalışmalar.
  • Yapım aşaması çok hızlı ilerliyor. Umarım acele etmiyorsun. Güzel bir şey çıkacağa benziyor.

Eline sağlık, kolay gelsin.
  • çok değişik bir çalışma olacağı kesin...eline sağlık güzel gidiyor

• Cesaretin ve aşkının peşinden gittiğin için teşekkür ve tebrik vs vs ederim:)

Kolay gelsin..
  • Öncelikle süper bir fikir.Ancak polyester yerine sac kullansaydın.Polyesteri işlemek kolay gibi görünsede zımpara aşaması çok titizlik ister.ufacık o sinir eden boşlukların birini kapatırsın bir diğeri çıkar.

Ayrıca projede varsa bile ben göremedim.Soğutma sistemi nasıl olacak acaba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rachadell

Öncelikle süper bir fikir.Ancak polyester yerine sac kullansaydın.Polyesteri işlemek kolay gibi görünsede zımpara aşaması çok titizlik ister.ufacık o sinir eden boşlukların birini kapatırsın bir diğeri çıkar.

Ayrıca projede varsa bile ben göremedim.Soğutma sistemi nasıl olacak acaba.

hocam oncelikle tebrik ediyorum elinde bu ise yatkin mousenin seklini iyi vermissin her yigidin harcı degildir 10 nmara olmus
    mousede sogutma sistemi olmadigindan bundada olmaz islemciye aliminyum takar yada bakır fanı olmaz sessiz olur

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.