Şimdi Ara

X7 MOUSE KASA güncel (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
0
Favori
50.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: zaferkivanc

quote:

Orjinalden alıntı: rachadell

Öncelikle süper bir fikir.Ancak polyester yerine sac kullansaydın.Polyesteri işlemek kolay gibi görünsede zımpara aşaması çok titizlik ister.ufacık o sinir eden boşlukların birini kapatırsın bir diğeri çıkar.

Ayrıca projede varsa bile ben göremedim.Soğutma sistemi nasıl olacak acaba.

hocam oncelikle tebrik ediyorum elinde bu ise yatkin mousenin seklini iyi vermissin her yigidin harcı degildir 10 nmara olmus
    mousede sogutma sistemi olmadigindan bundada olmaz islemciye aliminyum takar yada bakır fanı olmaz sessiz olur

arkadaşım alüminyum takıpta soğutulabilseydi hepimiz takardıkYahu en azından 2 tane 1 öne 1 arkaya fan takıp kasa içinden hava geçirmek gerekli.

• bence çok harika gidiyor yanına bi cisim koysanda orantılasak ya
  • arkadaşlar merak ettirdigim için özür diliyorum
    sogutmayı şu şekilde düşünüyorum
    ya 2 eksoz 1 giriş yada 2 giriş 1 eksozdenicez işte
     X7 MOUSE KASA güncel

X7 MOUSE KASA güncel

quote:

Orjinalden alıntı: zaferkivanc

quote:

Orjinalden alıntı: rachadell

Öncelikle süper bir fikir.Ancak polyester yerine sac kullansaydın.Polyesteri işlemek kolay gibi görünsede zımpara aşaması çok titizlik ister.ufacık o sinir eden boşlukların birini kapatırsın bir diğeri çıkar.

Ayrıca projede varsa bile ben göremedim.Soğutma sistemi nasıl olacak acaba.

hocam oncelikle tebrik ediyorum elinde bu ise yatkin mousenin seklini iyi vermissin her yigidin harcı degildir 10 nmara olmus
    mousede sogutma sistemi olmadigindan bundada olmaz islemciye aliminyum takar yada bakır fanı olmaz sessiz olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X7cengoviçX7 -- 17 Mayıs 2009; 23:36:07 >

• kadeş mousun normal boyutu 12 cm bunu 5 le çarptım 60 cm oldu uzunlugu sadece
    quote:

Orjinalden alıntı: Ř€ẄoL£Я

bence çok harika gidiyor yanına bi cisim koysanda orantılasak ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X7cengoviçX7 -- 17 Mayıs 2009; 23:54:21 >
  • Mükemmel
    3x tusunu power tusu filan yapsan süper olur
  • Renk değiştirme (Dpı tuşu) tuşunuda yapcanmı
  • aynen öyle olucak aklımı okudun
    quote:

Orjinalden alıntı: !KO

Mükemmel
    3x tusunu power tusu filan yapsan süper olur

oda olucak ama öyle bir devre arıyorun daha bulamadım
    quote:

Orjinalden alıntı: hondaa_civic

Renk değiştirme (Dpı tuşu) tuşunuda yapcanmı

• Mükemmel Oluyor.Aynı Hızla Devam Asla Yılmak Yok!
  • teşekkürler
    quote:

Orjinalden alıntı: Barısİnce

Mükemmel Oluyor.Aynı Hızla Devam Asla Yılmak Yok!
  • resimler ne zaman gelecek.Çalışma mükemmel ötesi
  • artık ne diyim bilmemki DH e gelen kendini aşıyor. Modu yapan arkadaşı caanıı gönülden kutluyorum.
    Hatta bekliyorum. Aslında nırmal mouse gibi üst taraftaki tuşlarıda yapsan süper olur. Sol tuş power, sağ tuş reset, orta tekerlek ise senin zevkine kalmış. Tekrardan tebrikler
  • süper bi çalışma muhteşem bitirdiğinizde satmak isterseniz direk talibim :d
  • havalandirmayi alltan dusunmustum bende ama egsozlari arkada diye dusunmustum
    acaba egzozlari anakartin tam altindan versen ne olur ? nasil olsa anakrt ile fare arasinda 1-2 cm bosluk var ordan cıkar diye dusunuyorum sogutmada da 1 nepzede hissedilmesede faydasi olacagini dusunuyorum ama takdir size kalmis spr gidiyor nazar degmesin maasallah
  • usta yarın fotolar elimde üst tekerlek vs hepsi olucak tıklamalar hariç 3x ve yan tuşlar kesin olucak ama
    quote:

Orjinalden alıntı: .brian.

artık ne diyim bilmemki DH e gelen kendini aşıyor. Modu yapan arkadaşı caanıı gönülden kutluyorum.
    Hatta bekliyorum. Aslında nırmal mouse gibi üst taraftaki tuşlarıda yapsan süper olur. Sol tuş power, sağ tuş reset, orta tekerlek ise senin zevkine kalmış. Tekrardan tebrikler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X7cengoviçX7 -- 19 Mayıs 2009; 22:40:19 >

• bana kalırsa havalandırma için önceden tasarlama yapınız.Gösterdiğiniz havalandırma yetersiz olacak.Kasa tabanından have emişi zaıf olur o nedenle dışardan taze hava alması için üst panellerden fan yuvaları ayarlamalısınız.Aksi halde kasa içi bayaca ısınacaktır.
  • süper peki sayfa ileri geri tuşları da olacak mı. Onların içine power ve hdd led koy. Dpi ayar düğmesini de reset düğmesi yap bence
  • Orta tekerleğe ses sistemini bağlarsan veya sistem içinden ses azalt çoğalt ayarlarsan güzel olabilir

quote:

usta yarın fotolar elimde üst tekerlek vs hepsi olucak tıklamalar hariç 3x ve yan tuşlar kesin olucak ama

quote:

Orjinalden alıntı: .brian.

artık ne diyim bilmemki DH e gelen kendini aşıyor. Modu yapan arkadaşı caanıı gönülden kutluyorum.

• baya büyük gözüküyo ya
  • evet bu kadar hızdan sonra yavaşlamaya karar verdim (ince işçilik hıza gelmiyor)
    işte yeni resimler

tekerlegin, 3x ve dpu ayarlama tuşu yerinin macunla kaba bir şekilde yaptım geriye zımpara ile düzeltmeye geldi.
     X7 MOUSE KASA güncel

X7 MOUSE KASA güncel

X7 MOUSE KASA güncel

BUDA Bİ NEBZE KAFANIZDA ÖLÇÜLERİ HESAPLAMAK İÇİN
     X7 MOUSE KASA güncel

• Yazıların hepsini okudum herkez gibi bende merakla bitmiş halini bekliyorum ve çalışmanızda başarılar diliyorum... Umarım istediginizden güzel bir kasnız olur yada fareniz olur
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.