Şimdi Ara

Xa Ultra almalı mıyım? siz memnun musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben baya inceledim. Kararımı aslında verdim. Bugün vatanbilgisayardan gidip alacağım.

Hepsiburada sitesinde daha ucuza satılıyor (resmi garantili) ama güvenmediğim için oradan almayacağım.

Siz nerden aldınız bu arada? hepsiburada da alan var mı?

Telefondan memnun musunuz? eve yada hayır.

Teşekkür ettim. Bugün için yorumlarınızı bekliyorum.

Ayrıca bu yeşil karışımı renk nasıl sizce..

• Cihazi aldiniz mi nasil memnun musun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: warkingtr61

Cihazi aldiniz mi nasil memnun musun?

Cihazı aldım. Oldukça memnun kaldım. Biraz büyük geldi. Kamerası oldukça kaliteli.
  • Telefonu bende almayi dusunuyorum ilk kullaniminizdan biraz bilgi verirmisiniz

• Cihazı 1 haftadır kullanıyorum. Başka bir konuda da yorum yapmıştım. Cihaz gayet güzel. Cihazda şu da olmalıymış diyebileceğim 2 şey var dahili hafıza 16 gb yerine 32 olmalıymış çünkü cihazla gelen uygulamalar hafızanın bir bölümünü dolduruyor. Allahtan gelen uygulamaların çoğu kullandığım uygulamalardı da sorun çıkmadı. Hernekadar uygulamaların çoğu sd karta taşınabilse de cihazın hafızasında gelen uygulamalar ve bazı uygulamalar için bu geçerli değil. Bunun haricinde suya dayanıklı yapıda üretilseymiş fena olmazmış.
    Cihazın tasarımı en çok hoşuma giden yönü oldu. Ekran kalitesini beğendim. Oyunlar akıcı olarak çalışıyor bu konuda problem yok. Cihazda herhangi bir takılma yada yavaşlama söz konusu değil. Bataryanın 2700 ma olması beni korkutuyordu fakat normal kullanımda (konuşma, mesajlaşma, müzik) şarj etmeden günü tamamlamaya yetiyor (stamina moda almadan) ve en önemlisi cihaz çok ama çok kısa bir sürede şarj oluyor. Kamera kalitesi çok iyi özelikle selfie çekme gibi bir merakınız varsa ön kamera fazlasıyla iyi diyebilirim. Fiyat yönünden muadili cihazlarla karşılaştırmadım tasarım olarak bu cihaz hoşuma gittiği için ve istediğim her şeyi bu cihaz ile yapabileceğimden ben bunu tercih ettim. Çünkü ben benchmark puanlarıyla değil gerçekte ne yapıp ne yapamadığımla ilgileniyorum. Xa Ultra modeli xa modeline göre çok daha iyi bir cihaz olmuş sadece bunu söyleyebilirim. Alırsanız pişman olmayacağınızı düşünüyorum.

• Merhaba ben dün hepsiburadadan sipariş verdim yarın elimde olur diye düşünüyorum telefonda sinyalizasyon sorunu yaşıyomusun?
  • Eveeet 15 ekimde aldığım telefon hakkında bilgi girme vakti geldi...

Telefon 1 ay önce ekran sararması sorununu gösterdi.. Araştırdım anlaşılan sony ürünlerinde kronik bir sorunmuş. Eğitimimden dolayı garantiye vermeye fırsat bulamadım. Götürüp vereceğim. Ekran sararmasında garanti sorun çıkarmıyorumuş. Kabullenmişler...

Bunun haricinde telefonumda hiçbir sorun yaşamadım. Herşeyi güzel. Boyutu artık çok normal geliyor. Telefonum eğer oyun oynamazsam ki ben oyun oynamam 2 gün boyunca açıktı. Telefon konuşması, mesajlaşma, whatsapp, web gezintisi yapıldı. Az bir süre için mobil veri, uzun süre için wifi kullanıldı. 2 gün sağlamca açık kaldı...

Kamerası hoş güzel. Florasan ışıklarında biraz kötü göstersede manzaralı havalarda mükemmel..

Sesini ise çoğu kişi kıskandı açıkçası. Arkadaşımın laptopundan fazla ses çıkarıyor haliyle... Hoparlör kalitesine değinmeye gerek yok..

Hızlı, akıcı, sağlam. Tüm hafızayı doldurduğum halde web gezintilerime video izlemelerime devam etmiştim. Hafıza tamamen doluydu uyarırım. O halde gösterdiği tek tepkime klavyede yazarken duraksaması oldu.

Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

• Evet benimde cihazı alalı 5 ay olmuş bu süre zarfında hiç bir sıkıntı yaşatmadığını söyleyebilirim. Cihaz her durumda çok hızlı, kameradan çok çok memnunum özellikle ön kamerası tam istediğim gibi bir kalite sunuyor. Gear s3 ve Samsung Level U Pro kulaklıklarla da uyum konusunda hiç bir problem çıkarmadı. Gerek sağlamlık hissi gerekse tasarım olarak gerçekten çok memnunum. Tek sıkıntı benim için ilk aldığımda da söylediğim gibi hafıza boyutu oldu. 16 gb benim için yeterli olsa da sony nin beraberinde getirdiği kaldırılamayan ve benimde çoğunu kullanmadığım çöp uygulamaları mevcut. Bunlar gereksiz yer kaplıyor. Kurulan uygulamaların hepsinin sd karta taşınamaması yüzünden bu alan yetersiz gelebiliyor. Çok fazla oyun yükleyen biri değilseniz tabiki sorun olmayacaktır. Sık kullanmama ve Gear S3 ile sürekli bağlantı halinde olmasına rağmen şarjı günü tamamlamasına yetiyor ve çok çabuk bir şekilde şarj olabiliyor. Şimdilik ekran sararması ile karşılaşmadım. Garantide sorun çıkarmıyor olmaları iyi olmuş şayet böyle bir şeyle karşılaşırsam en azından destek alabilirim. Normalde mobil cihazlarda Samsung tercih eden biri olarak bu fiyat seviyesinde Samsung telefonların tasarım ve sağlamlık hissi hoşuma gitmediğinden xa ultra yı tercih etmiştim. Hala önerebileceğim bir telefon.

• Benim yaşadığım tek sıkıntılı durum konuşurken sesimin karşı tarafa bazen çok kısık gitmesi veya hiç gitmemesi.

Şebeke sorunu mu netleştiremedim ama şikayet edenler tarafından da azımsanmayacak şikayet var.

Sizlerden bununla karşılaşanınız var mı acaba?
  • aktassa A kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun var.
  • teslaninarkadasi kullanıcısına yanıt
    Herhangi birsey yaptınız mı acaba?
    Hayır, aldığım ilk aylarda sorun vardı. Daha sonraları kendiliğinden yok oldu. Son aylar hiç rastlamadım bu soruna daha. Belki hafıza doluluğundan bir etkiydi bilemiyorum. Belkide telefona reset çekmemle son bulmuşta olabilir.
  • Bende benzer bir işlem yaptım. Uygulamaları sd karta aktardım. Ram üzerindeki gücü azalttım. Hata daha az oluyor gibi.

Format atınca telefondaki rehber de full gidiyor mu acaba?
    Değişir. Sime kayıtlı benim rehberim ayrıca google hesabıma da kayıtlı o yüzden silinmiyor. Telefona kayıtlıysa silinir. Eski ayarlarına geri döndüğünde rehbere girip seçenekler kısmında içe aktara tıklayacaksın. Simden telefona aktaracaksın rehberi. Tabi dediğim gibi rehberdekiler simde yer alıyorsa.
  • Memnunum.
  • Ya şu post kasan kekoların banlanması gerek. İsterse 3 bin mesajı olsun bunlar halen post kasıyor. Konuyu hiç okumadan direkt gelip tek bir kelime ile ''memnunum'' demek nedir arkadaş? Sinir bozuyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teslaninarkadasi

Ya şu post kasan kekoların banlanması gerek. İsterse 3 bin mesajı olsun bunlar halen post kasıyor. Konuyu hiç okumadan direkt gelip tek bir kelime ile ''memnunum'' demek nedir arkadaş? Sinir bozuyorsunuz.

Soru : siz memnun musunuz?
    Cevap: Memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Louis Van Gaal -- 10 Şubat 2017; 8:46:7 >
  • Anneme hediye olarak yaklaşık 2 hafta önce aldım.Belli bir süre sonra ses karşı tarafa uzaktan gelmeye başlıyor ve telefonu kapatıp açmak gerekiyor.Çok can sıkıcı yazılımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum.Ve sürekli tekrarlıyor.Sorunu çözen veya fikri olan varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FA5T -- 25 Şubat 2017; 11:14:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FA5T kullanıcısına yanıt
    Hatla ilgili bir problemde olabilir. Ben karşılaşmadım fakat çok sık bu problemi yaşıyorsanız servisin test etmesinde yarar var. Bu arada geçen hafta yeni güncelleme gelmişti bu güncellemeden önce seyahat halindeyken farklı baz istasyonlarına geçiş sırasında gecikme oluyordu güncelleme ile bunun düzeldiğini gözlemledim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cloud35

Hatla ilgili bir problemde olabilir. Ben karşılaşmadım fakat çok sık bu problemi yaşıyorsanız servisin test etmesinde yarar var. Bu arada geçen hafta yeni güncelleme gelmişti bu güncellemeden önce seyahat halindeyken farklı baz istasyonlarına geçiş sırasında gecikme oluyordu güncelleme ile bunun düzeldiğini gözlemledim.

Yeni yazılım güncellemesini yaptık.Ama annemin hattı büyük olduğundan ben kestim birde yeni hat ile deneyelim olmadı garanti yolu gözüküyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.