Bildirim
XBOX 360 Klavye Mouse
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Single playerda oynayabiliyor ama multiplayer da da oynanabiliyor mu onu bilmiyorum. -
Single-Multi ayrımı yok.Yalnızca XFPS adlı aparat ile klavye ve mouse kullanabilirsin.. -
quote:
Orijinalden alıntı: NexeLGiuS
Single-Multi ayrımı yok.Yalnızca XFPS adlı aparat ile klavye ve mouse kullanabilirsin..
Peki ben oyun haricinde internet explorer da falan klavye kullanabiliyorum aparat falan olmadan ama mouse u tanımıyor. Neden biliyor musun? İkisi de microsoft ve aynı alıcıdan takıyorum xbox a. Klavye çalışıyor ama mouse çalışmıyor? -
quote:
Orijinalden alıntı: Ryder1511
quote:
Orijinalden alıntı: NexeLGiuS
Single-Multi ayrımı yok.Yalnızca XFPS adlı aparat ile klavye ve mouse kullanabilirsin..
Peki ben oyun haricinde internet explorer da falan klavye kullanabiliyorum aparat falan olmadan ama mouse u tanımıyor. Neden biliyor musun? İkisi de microsoft ve aynı alıcıdan takıyorum xbox a. Klavye çalışıyor ama mouse çalışmıyor?
Bi nedeni yok onun.Dashboardda klavye kullanabilirsin herhangi bir aparat olmadan.Ama mouse çalışmaz..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X