Şimdi Ara

xbox 360 lcd monitör (yardım)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • meraba arkadaşlar xbox 360 almayı düşünüyorum fakat bende hd tv yok samsung 223BW 22 inç lcd monitör var arkadaşlar buna bağladığım zaman görüntü kalitesi hd olur mu yoksa ps 2 oyunları gibi mi gösterir lütfen deneyen ve gören arkadaşlar yazsın resim falan da koyabilirseniz çok sevinirim arkadaşlar bide 3K elite lerde olmuyormuş onu mu alayım

• HD görüntü alırsın hdmi'dan bağlarsan(Not:Bu monitörde Hdmi oldugunu sanıyorum)

İleriyi düşünürsen ve şu anki piyasayı düşünürsen Elite al derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erkka

HD görüntü alırsın hdmi'dan bağlarsan(Not:Bu monitörde Hdmi oldugunu sanıyorum)

bad company teşekkür ederim monitörde hdmı olduunu nerden anlıcam söler misin
  • quote:

HD görüntü alırsın hdmi'dan bağlarsan(Not:Bu monitörde Hdmi oldugunu sanıyorum)

Elite 3k görmez diye birşey yok arkadaşım.Var ama daha az diyorlar.Ne kadar doğru daha belli değil ama...
    Ana konudan devam et:
    http://forum.donanimhaber.com/m_20293078/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: Mickey~

Elite 3k görmez diye birşey yok arkadaşım.Var ama daha az diyorlar.Ne kadar doğru daha belli değil ama...
    Ana konudan devam et:
    http://forum.donanimhaber.com/m_20293078/tm.htm

Alıntıları Göster
    saol mickey peki hdmı oldunu nerden anlıcaz monitörde

• quote:

Orijinalden alıntı: botancudi

Alıntıları Göster
    Zaten vardır merak etme.
  • quote:

Alıntıları Göster
    kardeşim internette bi araştır almadan önce her lcd monitörde hdmı girişi olmaz öncelikle buna dikkat et yada bulundugun yerde büyük elektronik magazaları varsa bizzat kendin bakarak anlarsın hdmı girişi oldugunu satıcıya sorarak yada ürünün özelliklerine bakarak
    http://www.hipernex.com/Pro.aspx?CID=323&IID=120620 örnek burdaki monitör hdmı girişli lakin fiyatı tuzlu artısı 26 inç olması daha uygunda bulunabilir...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Monitör PC / AV Modu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mickey~

Zaten vardır merak etme.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Mickey~

Zaten vardır merak etme.

Mickey~ laf arasında sorayım dedim FİFA09 oynadın mı

• quote:

quote:

Zaten vardır merak etme.

Alıntıları Göster
    http://www.hipernex.com/Pro.aspx?CID=308&IID=103806 mesela buda 22 inç daha uygun fiyatlı hdmı girişli

• quote:

quote:

Zaten vardır merak etme.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar hdmı çıkışı bulamadım fakat şöle bişe var bende bi ucu dvı erkek diğer ucu dişi hdmı bunu monitörün dvı na bağlarsam hdmı çıkışı oluyor galiba oluyormu aynı kaliteyi alır mıyım ya bi arkadaş ded ki hd oynayamassın dedi ps 2 gibi oynarsın dedi

• quote:

arkadaşlar hdmı çıkışı bulamadım fakat şöle bişe var bende bi ucu dvı erkek diğer ucu dişi hdmı bunu monitörün dvı na bağlarsam hdmı çıkışı oluyor galiba oluyormu aynı kaliteyi alır mıyım ya bi arkadaş ded ki hd oynayamassın dedi ps 2 gibi oynarsın dedi

Alıntıları Göster
    bnm monitör 22 inç 223 bw samsung bu arada
  • quote:

quote:

Zaten vardır merak etme.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Bad-Company

quote:

Zaten vardır merak etme.

Hayır daha oynamadım.Benim makine J olduğundan...
    Noldu ki?

• quote:

bnm monitör 22 inç 223 bw samsung bu arada

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

quote:

Zaten vardır merak etme.

Noldu ki?

Yok sordum sadece.Oyunla ilgili o guzel fikirlerini almak istedim

@botancudi
    hdmi to dvi ile bu işi halledebilirsin.Yani dedigin kabloyla.

Ben olsam biraz daha kasar (zaten bu monitore 400lira sayacaksın )LCD TV alırım.Goruntu farkı gercekten cok cok belli oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkka -- 5 Ekim 2008; 11:24:01 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Zaten vardır merak etme.

Noldu ki?

Yok sordum sadece.Oyunla ilgili o guzel fikirlerini almak istedim

@botancudi
    hdmi to dvi ile bu işi halledebilirsin.Yani dedigin kabloyla.

Ben olsam biraz daha kasar (zaten bu monitore 400lira sayacaksın )LCD TV alırım.Goruntu farkı gercekten cok cok belli oluyor.

Alıntıları Göster
    kardeş monitör almıcam ki zaten bende şu an var bu monitör hd oynayamazmıyım şimdi yani

• quote:

kardeş monitör almıcam ki zaten bende şu an var bu monitör hd oynayamazmıyım şimdi yani

Alıntıları Göster
    oynarsın dostum merak etme. en olmadı hd vga kablo alıp vga dan oynarsın. zaten hdmi bağlantı ile vga bağlantısı arasındaki farkı farketmen çok zor. fark edilmiyor yani. bilgisayara da dvi dan bağlarsın, tek tuşla pc ile x360 arasında geçiş yaparsın.. ayrıca yeni update ile de ara çözünürlük desteği de gelecek. ama imkanın varsa hd tv alman yararına olur. zira renkler o kadar canlı oluyor ki gerçekten konsolda oyun oynadığını hissediyorsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: haqoco

oynarsın dostum merak etme. en olmadı hd vga kablo alıp vga dan oynarsın. zaten hdmi bağlantı ile vga bağlantısı arasındaki farkı farketmen çok zor. fark edilmiyor yani. bilgisayara da dvi dan bağlarsın, tek tuşla pc ile x360 arasında geçiş yaparsın.. ayrıca yeni update ile de ara çözünürlük desteği de gelecek. ama imkanın varsa hd tv alman yararına olur. zira renkler o kadar canlı oluyor ki gerçekten konsolda oyun oynadığını hissediyorsun...

Alıntıları Göster
    peki bnm dediim monitör 223 bw 22 inç samsung arkadaşlar ve şu an elimde buna xbox 360 taksam görüntü çok mu kötü olur eer diosanız ki playstation 2 gibi görünür o zaman almam xbox360 bi resim falan yokmu ya

• quote:

peki bnm dediim monitör 223 bw 22 inç samsung arkadaşlar ve şu an elimde buna xbox 360 taksam görüntü çok mu kötü olur eer diosanız ki playstation 2 gibi görünür o zaman almam xbox360 bi resim falan yokmu ya

Alıntıları Göster
    tabiki ps2 den çok daha kaliteli görüntü alırsın. aslında alcağın görüntü seni hayli hayli tatmin edecektir merak etme. bende 1,5 sene boyunca monitör ile oynadım x360ı. ayrıca forumda yine birçok kişi x360'ı monitör ile kullanıyor. gönül rahatlığı ile alabilirsin xbox 360

• quote:

tabiki ps2 den çok daha kaliteli görüntü alırsın. aslında alcağın görüntü seni hayli hayli tatmin edecektir merak etme. bende 1,5 sene boyunca monitör ile oynadım x360ı. ayrıca forumda yine birçok kişi x360'ı monitör ile kullanıyor. gönül rahatlığı ile alabilirsin xbox 360

Alıntıları Göster
    Ben de LG 22' monitör kullanıyorum.

• quote:

Alıntıları Göster
    peki kardeş son bi soru soracağım hangi versiyonu nu alayım 3k olayı beter ya o kadar para vercez bana alabileceğim mekan fiyat bilgi verir misiniz

• quote:

peki kardeş son bi soru soracağım hangi versiyonu nu alayım 3k olayı beter ya o kadar para vercez bana alabileceğim mekan fiyat bilgi verir misiniz

Alıntıları Göster
    fw li oyun oynamak istiyorsan ve 3k riskini en aza indirgemek istiyorsan tercihin falcon boardlı x360 olmalı. daha sonra; arcade mi pro mu elite mi alacağına karar vermen gerek. almışken 100 lira daha fazla verip 60 gb lık hdd si olan pro almak daha mantıklı. tabi elite de alınabilir. valla bildiğim kadarıyla atik'te satılıyor hala.onun yeri de kadıköy yazıcıoğlu iş hanının karşısındaki handa.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.