Şimdi Ara

xbox 360 lcd monitör (yardım) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fel_x açıklamış.Artık 3k'yı ne kadar aza indirebileceğin bilinemez ama falcon almakta fayda var.Tabiki de 3k riski yok değil ama,daha az olduğu söyleniyor...Sen falcon al da için biraz daha rahat olsun en azından.
  • okey arkadaşlar hepinize verdiğiniz bilgiler için çok tşkkür ederim saolun
  • ha bide bende 2+1 kolon var o nasıl bağlanır xbox a
  • rica ederiz dostum. oyun yağmuru başlamadan alsan iyi edersin. zira bu sonbahar çok dolu geçecek.
  • ha bide bende 2+1 kolon var o nasıl bağlanır xbox a
  • elektronikcilerde ses ile ilgili kucuk parcalar oluyor.(cevirici)Kafanda kombinasyonunu kurup ses sisteminin ona gore elektronikciye gidip o parcayı bulman alman daha dogru olacaktır.Ezbere alınmaması lazım tabiki
  • bilgisayarının line in girişine elektronikçilerden alacağın ufacık bir aparat yardımı ile çok rahat ses alırsın, o konuda sıkıntısn olmasın. fotoğrafı olması lazım sanırım forumda. hmm konsollara ses sistemi bağlama rehberi vardı galiba orada vardı o aparat.
  • arkadaşlar bu pal ,ntsc olayı falan ne açıklar mısnız hangisini alayım
  • Arkadasım pal al gec.Bircok arkadas NTSC-U ve NTSC-J konsolundan FİFA09,PES2009 gibi oyunların bu bölgelere gec cıkacagı icin vazgecip,PAL alıyor.Tercihin PAL olmalı
  • 223bw'de hdmi yok... dvi var. ayrıca kablo almalısın. 720p görüntü alırsın. yalnız monitörün tepki süresi oldukça yüksek, (5 ms yazar ama 5 ms değil) ghosting problemi mevcut.

incehesap.com daki benq lara bir göz atmanı önerebilirim.
  • elite türkiyede satılıyor değil mi sanırım elite lerde 3 k resmi olarak şu an görülmemiş falcon anakartlı olduu için
  • arkadaşlar 5 ms de ghosting sorunu olur mu ki yav xbox için 8 ms maximum demişlerdi 5 ms az bence ben şu ana kadar hiç bişe yaşamadım pc de ki oyunlarda
  • Elindeki monitörde dvi girişi var (DVI sadece görüntüyü taşır); öncelikle Arcade Pack mi ? Elite mi ? Buna karar vermen gerek. Elite alırsan kutu içinden, HDMI-HDMI kablo ve ses sistemini bağlaman için bir aparat çıkıyor. Bununla ve elektronikçiden alacağın 1-2 liralık ara elemanla ses sistemini rahatlıkla bağlayabilirsin. HDMI - DVI dönüştürücü kullanarakta monitöründen 720p ve buna yakın çözünürlüklerde HD görüntü alırsın. Kasım update i ile gelecek 1680x1050 çözünürlüğüyle alacağın performans daha da iyi olacaktır.

Arcade Pack te sadece komponent ve kompozit bağlantılar içeren tek bir kabloyla geliyor. Hdmi-DVI kabloyu ve ses sistemini bağlamak için yukarıda yazdığım aparatı harici olarak alman gerekecek.

Ses sitemine bağlamak için Elite le gelen aparat.
     xbox 360 lcd monitör (yardım)

Elektronikçilerden bulabileceğin birleştirici eleman
     xbox 360 lcd monitör (yardım)

• arkadaşlar 5 ms de ghosting sorunu olur mu ki yav xbox için 8 ms maximum demişlerdi 5 ms az bence ben şu ana kadar hiç bişe yaşamadım pc de ki oyunlarda
  • quote:

Orjinalden alıntı: botancudi

arkadaşlar 5 ms de ghosting sorunu olur mu ki yav xbox için 8 ms maximum demişlerdi 5 ms az bence ben şu ana kadar hiç bişe yaşamadım pc de ki oyunlarda

olmaz arkadaşım, boşuna işkillenme.
  • eyw
  • ben Benq nun X2200W HDMI (5MS) Modelini kullanıyorum. gayette memnunum. geçen sene 700 YTL ye almıştım. şimdi fiyatı düşmüştür büyük olasılıkla. Bu arada monitör 5ms ama ghosting problemi de hiç yaşamadım.
    Ek olarak şunu da belirtmek istiyorum. Monitörün üzerinde hoparlör çıkışı var. 2+1 bağlıyorum oraya gayet güzel çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allochthonous -- 5 Ekim 2008; 13:28:21 >
  • valla bende de samsung 223 bw 22 inç var arkadaşlar xbox360 bağlayınca sorun olmaz dediler iyi görüntü alırsın dediler
  • botancudi al keyfine bak sorun yaşamazsın
  • elite maximum kaç lira olur arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.