Şimdi Ara

xbox 360 lcd monitör (yardım) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 750 liraya ATİK ELEKTRONİK'de satılıyor sanırım.ikinci el bölümüne bir bak istersen
  • monitöründe hdmi girişi yok ama ps2 gibi kötü bir görüntüde almazsın tabiki
  • arkadaşlar bende bu var dvı yı monitöre takarsam olur sanırsam dişi hdmı ya da xbox360 tan gelen kabloyu sokucam heralde :D

xbox 360 lcd monitör (yardım)

xbox 360 lcd monitör (yardım)

• arkadaşlar deneyen var mı lcd monitörle mesela gta ıv oynayan varsa bi foto çekip upload etse de bende iice tatmin olsam
  • quote:

Orjinalden alıntı: botancudi

arkadaşlar deneyen var mı lcd monitörle mesela gta ıv oynayan varsa bi foto çekip upload etse de bende iice tatmin olsam

Dostum bu kadar ince eleyip sık dokursan konsol monsol alamazsın.Al keyfine bak.Bu kadar öneriden sonra hala GTA IV resmi vs. istiyorsun.GTA IV konusuna bak.Forumdaki ör olarak 1000 kullanıcının yaklasık 400-500'u monitörde kullanıyor bu kullanan kisiler goruntuden tatmin oluyorlar ki demekki monitör kullanıyorlar.Eskiden 17" CRT'de kullanıyordum XBOX360'ımı beni tatmin ediyordu.Samsung 22" DVI'lı bi monitoru dusunemiyorum bile.
  •  xbox 360 lcd monitör (yardım)

@botancudi aslında HDMI ucu erkek DVI ucu dişi olsa daha iyi olur diye düşünüyorum, bende çünkü yarın gidip öyle alacam ama tabi birşey farketmez. Şu anda HDMI to DVI olarak kullanıyorum. Birde yeri gelmişken soriyim bu kablonun ucunun 18 pin ya da 24 pin olması farkeder mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 5 Ekim 2008; 17:06:42 >
  • @F@ruk evet farkeder.Ona gore almalısın DVI girisini
  • F@ruk nasıl farketmez biri dişi biri erkek ikiside olur diosun kardeş nası :)
  • botancudi yanlış bir görüşün var düzelteyim;
    Elite'ı olup ta 3k görenler var tabikide.Sadece bu forumdan 3 kişi falan gördü...Ki yeni çıkmasına karşın Dünya çapına vurursak gayet korkutucu boyutlara ulaşabiliyor.
  • arkadaşlar bende samsung 2232gw model monitör var ve buna bilgisayarda bağlı xboxda bilgisayarı hdmi dan xboxuda vga ile bağladım sorum şu,
    ben şuan xbox ile hd görüntü alabiliyormuyum? yoksa bunu yapmam için illaki xboxu monitöre dvi ile bağlamammı lazım?
  • sen bilmionmu hd olduunu görmüo musun :D:D mickey microsoftun kendi istatistiği şu an yok sen bizim forumda 3 kişi gördü diosun 3k şu an yüzde 1 denecek kadar az dünya genelinde
  • quote:

sen bilmionmu hd olduunu görmüo musun :D:D mickey microsoftun kendi istatistiği şu an yok sen bizim forumda 3 kişi gördü diosun 3k şu an yüzde 1 denecek kadar az dünya genelinde

Zaten Elite yeni çıkmış daha istatistikler için çok erken...Hem Microsoft'ün kendi istatistiğine bakarsan,Microsoft kendi namını neden zedelesin ki?Tabiki de 3k çok az diyecek.
  • microsoft u sen atik elektronik yada exa la falan mı karıştırdın dünyanın en büyük firmalarından biri yalan istatistik mi yapacak ayrıca istatistikleri insanlar belirlio öle bişe olsa insanlar der yok 3k verio falan heryerde yazıo elite falcon anakartı xboxlar eski sürümlerin 5 katı daha güvenli
  • quote:

F@ruk nasıl farketmez biri dişi biri erkek ikiside olur diosun kardeş nası :)

Senin dediğin ile yaparsak dvi girişi monitöre takıp hdmi-hdmi kablo aracılığıyla görüntüyü alacaz. Benim dediğimle ise hdmi girişi xbox'a takıp dvi-dvi kablo ile görüntüyü alacaz.
  • quote:

microsoft u sen atik elektronik yada exa la falan mı karıştırdın dünyanın en büyük firmalarından biri yalan istatistik mi yapacak ayrıca istatistikleri insanlar belirlio öle bişe olsa insanlar der yok 3k verio falan heryerde yazıo elite falcon anakartı xboxlar eski sürümlerin 5 katı daha güvenli

Kardesim bastan beri ms'un bu kadar guvenilir bi firma oldugunu biliyosan niye bizi ugrastırıyosun?Git bi Premium al keyfine bak o zaman

Veya bilmedigin seyler hakkında yorum yapma.Madem soruyorsun sorunun arkasında dur.Bilmislik yapma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkka -- 5 Ekim 2008; 19:56:24 >

• quote:

microsoft u sen atik elektronik yada exa la falan mı karıştırdın dünyanın en büyük firmalarından biri yalan istatistik mi yapacak ayrıca istatistikleri insanlar belirlio öle bişe olsa insanlar der yok 3k verio falan heryerde yazıo elite falcon anakartı xboxlar eski sürümlerin 5 katı daha güvenli

Microsoft'ün ne dolaplar çevirdiğini ne sen ne de ben biliyoruz...Her şeyden nasıl para kazanacaklarını iyi biliyorlar.
    Ayrıca şu istatistiği bana da yollar mısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mickey~ -- 5 Ekim 2008; 19:46:51 >
  • siteyi hatırlamıorm şimdi de bad company sadece falcon anakartlı xboxlarda rpemiumu falan bilmiorm ben ayrıca 3k hakkında bişe sormadım lcd ye bağlarsam ne olur die sordum sende bilmeden yorum yapma
  • quote:

siteyi hatırlamıorm şimdi de bad company sadece falcon anakartlı xboxlarda rpemiumu falan bilmiorm ben ayrıca 3k hakkında bişe sormadım lcd ye bağlarsam ne olur die sordum sende bilmeden yorum yapma

Sormadın ama yanlış bir bilgiyi savunuyorsun.Elite'ler 3k görmezmiş.
    Tamam arkadaşım görmez.Bu mu istediğin.Ben sadece yanlışını düzelttim...Ama yok ben illa yanlışımla kalıcam diyorsan o senin seçimin,o da olur.
    Bu arada sen nerden geldin bilmiyorum ama burada birisi yanlış birşey söyledimi başka bir insan yanlışını düzeltmeye çalışır...
  • kardeş ben 3k görmez demedim diğer versionlara göre görme oranı 4 kat daha az mış resmi bişe de yokmuş şu an gördü die nerden geldin ne demek onu anlamadım ama nese tartışma yaratmak istemedim ben sen dedinki bu forumda bile üç kişiyse dünyayı düşünemiorm bende deim ki dünya genelinde yüzde 1 den az microsofta giden yani anladın mı yukarda tkrr okuyabilirsin art niyet yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: alyozcan

arkadaşlar bende samsung 2232gw model monitör var ve buna bilgisayarda bağlı xboxda bilgisayarı hdmi dan xboxuda vga ile bağladım sorum şu,
    ben şuan xbox ile hd görüntü alabiliyormuyum? yoksa bunu yapmam için illaki xboxu monitöre dvi ile bağlamammı lazım?

benim sorum kaynadı arada :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.