Şimdi Ara

Xbox 360 Wireless Controller

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaslar bugün Atik Elektronikden almış olduğum Ntsc-j Xbox360 wireless controllerini bir türlü yapamadım.Öncelikle xboxı açıyorum daha sonra,ortadaki tuşdan padi açıyorum ,senkronize etme tuşuna basılı tutup bırakıyorum arıyor ve daha sonra ortasında ışık yanıp sönmeye başlıyor ve böyle devam ediyor.Ve padden başka yanıt alamıyorum.Orijinal pillerini takdım çıkartıp tekrar denedim olmadı,yeni pil aldım onlarda aynı şekilde sonuç verdi.Pad mi bozuk yoksa başka bişeymi var anlayamadım,çok asabım bozuldu.İlgilenirseniz sevinirim..Herkese iyi paylaşımlar.

• Arkadaslar konuyu gerekli yere taşıyabilirsiniz sorunu çözdüm benden kaynaklanıyormuş..Kolay gelsin herkese..
  • cihaz üzerindeki tuşa da basman gerekiyordu,halletmişsin
  • Önce Xbox 360 üzerindeki kızılötesinin yanındaki küçük tuşa, sonra gamepadde RB tuşunun yanındaki küçük tuşa basman gerek birbirlerini tanıyacaklar böylece. Tanıştırma faslından sonra ortadaki büyük tuşla açabilirsin gamepadi.

Gerçi çözülmüş ama olsun. :)
  • sırf gamepad teki deil aletin üstünde dvdromun yanındaki wireless tuşunada basıcan. :D
  • Çok saolun beyler halletim.Ya gamepad elini uzattıda konsol sıkmadı işte meğersem tuşa basılıomuş.Oynuyorum şu anda çok memnunum ya teşekkürler herkese ;)
  • konu ile alaklı değil ama ne dkara aldın bu arada bende tam aynı cevabı vericektim:D
  • Ehehe yani benimki tabiri caizse öle olmuş. Kardeş Atik Elektronikden 1 yıl garantili+soğutma sistemli aldım.(750ytl) Gayet güzel bir yer iyi niyetli insanlar var.İyi fiata aldım yani bence sonuçda garantili vede sistem kurdular yani.Tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.