Şimdi Ara

Xbox 360 YARDIMMM!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ilk olarak herkeze iyi günler.. Oyun tiryakisi olarak kendime bir tane Xbox360 almak istiyorum. Xbox 360 250GB fiyatı 630tl bunu almayı düşünüyorum ama bu fiyata yakın bir kinect + Xbox360 ' ım olmasını istiyorum.

link(Xbox360) :http://www.gold.com.tr/microsoft-xbox-360-250gb-kinect-ready-oyun-konsolu_u

link(Kinect) :http://www.gold.com.tr/microsoft-kinect-sensor-xbox-360-oyun-konsolu_u

Dolasıyla ikisinin fiyatı yaklaşık 950 tl ye geliyor ve bu fiyat beni biraz aşıyor..

Buda bana daha uygun gelen , ancak bunun hddsi 4 gb :/

link(Xbox360) :http://www.n11.com/xbox360-slim-4-gb-kinect-bundlehdmi-P13093554?cid=601003_KOT-BR-oyun_xbox-360_C738&gclid=CJDf2IXwt7gCFYy_3godfHUA8w

Bu 4 gb olan Xboxu hddsini artırabilirsem nasıl artırabilirin anlatıp yardımcı olursanız çok sevinirim..Ayrıca bu 4gb olan Xbox'ta headset bulunmuyor :/

• Sıfır Kinect'e o kadar para vermeyin, yazık günah. Forumun 2. el bölümünde 150 lira civarına bulursunuz. Kinect dahil paket de pahalı. 4 gb kesinlikle yetmez, çakma da olsa en az 100-120 lira hdd e vereceksiniz. 25-30 lira da kulaklığa.

Yine forumun 2. el bölümde Kinect'li paketler de satılıyor zaten. Aceleniz yoksa denk gelene kadar bekleyip, referansı sağlam birinden ya da aynı şehirdeyseniz görerek çok daha uygun fiyatlara alabilirsiniz.
  • yav arkadaşım herkez kafasına göre konuşuyor banada yığınla insan kinect alma yığınla ikinci el 150 tl ye bulursun diyor nerde arkadaşım satan nerde ben 1 haftadır arıyorum hep 200 tl ve üzeri bir tane 150 buldum o da nerdeyse çöp olmuş yani böyle gaza getirmeyin milleti.
  • cem650 kullanıcısına yanıt
    bende alıp almamakta kararsızdım dostum hatta bi ara iyi fiyatlara inmişti almadım ama alan akrabalarım oldu ve bir dahada evden dışarı çıkmadı kinect...
    ama satan arkadaşlarda sanırım benim gibi bi heves edip alıp hevesi geçtikten sonra satan arkadaşlardır..
    benim gibi hardcore oyunculara pek iyi hitap etmiyor.. tam ev işi anlayacağın.. eve girdimide o aileden çıkmaz o meret ve fiyatta sanırım 1-1,5 senedir hep aynı bu yüzden....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FFAC63F0 -- 18 Temmuz 2013; 15:39:31 >
  • dostum bende bu kinect'i evden çıkarmam. kinect ile ilgili videoları izledikten sonra zaten hayran kaldım
  • ismailcey İ kullanıcısına yanıt
    çıkarmak istesende çıkaramassın zaten dostum illaki her aile üyesini mutlu etmen lazımki bu da pek mümkün değil Klas-ik aile yapımız... eve giren şey bir daha çıkmazzzsen çıkarsın ama o cihaz çıkmazz
    anca kinectin yerine daha iyisini koyacaksınki cümle aile mutlu olabilsin ...
    artık kinect 2 ni alınca ,ben burdayım o zaman bana satabilirsin kinect 1i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FFAC63F0 -- 18 Temmuz 2013; 19:10:14 >

• ahahahaa hele bi alalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem650

yav arkadaşım herkez kafasına göre konuşuyor banada yığınla insan kinect alma yığınla ikinci el 150 tl ye bulursun diyor nerde arkadaşım satan nerde ben 1 haftadır arıyorum hep 200 tl ve üzeri bir tane 150 buldum o da nerdeyse çöp olmuş yani böyle gaza getirmeyin milleti.

Aşağıdaki 2 ürünü bulmam 1 dakikamı aldı;

http://www.sanalpazar.com/Kinect-Xbox-360__isp9495048

http://www.sanalpazar.com/Xbox-360-Kinect-Sensor-Tertemiz__isp9340592

Biri 180, diğeri 190 lira. Tamam 150 değil de, sıfırına 340 lira vereceğime, pazarlıkla 170 lira civarına alırım. Bu fiyatlara komisyonlu sitelere koyanların çoğu, forumun 2. bölümünde pazarlıkla 150-160 liraya çok bıraktılar. Arkadaşlarım da aldı, kendim de gördüm. "Kafana göre" yorum yapmadan önce, almayı düşündüğün ürünlerin piyasasını araştır biraz.

• http://www.gold.com.tr/microsoft-xbox360-4gb-oyun-konsolu_u

bunu almayı düşünüyorum arkadaşlar.. hem fiyatı uygun hem 4 gb olması bir yöntem sayesinde pek beni iplememeye başladı..500 gb lık bir usbem var onun içine saveleri kaydedeceğim. yinede herkeze çok teşşekür ederim . diğer almayı düşünenler için bu konuda paylaşım yapabilirsiniz
  • Kinect'e heveslisin merak ediyorsun tabi haliyle ama zamanla sıkılacaksın. Bu gerçeği kimse değiştiremez.

Önce konsolu özellikle HDD kapasitesi yüksek olandan almaya bak. Daha sonra Kinect almaya çalış derim.
  • kardeşim bir de kinect'de battfield 3 - 4 oynama hevesiyle almayı düşünüyorumda.. Sen hangi oyunlar oynayabiyorsun kardeşim , yardımlarını bekliyorum..
  • Kinect'in o dediğin oyunlar da pek bir numarası olmayacağına garanti verebilirim. Zaten belli başlı şeyleri Kinect ile yapmana izin veriyor çoğu better with kinect oyunları. Öyle ahım şahım birşey bekleme hayal kırıklığı yaşarsın. Ailen de ufak çocuk falan varsa onlar için alabilirsin Kinect'i, güzel ve hoş olur. Kendin için düşünüyorsan belli bir süre sonra oynamayacaksın bile Kinect'i. Son karar senin yinede.
  • çok haklısın dostum , sen bilinçli birine benziyorsun. beni aydınlattığın için çok teşşekür ederim
  • birde xbox360 250 gb alacağımda, rica etsem bana orjinal oyun tavsiyesi edermisiniz ? Battlefield 3 düşünüyorum ama sizde yardımcı olursanız sevinirim..Max 1-2 oyun .
  • Bende geçen hafta 4 gb li olanı Alacaktım. Tamamen kinect olayına hasta oldum.

Avm de gördüm ve beysbool oynadım nasıl hoşuma gitti araştırdım birisi 4 gb alma desi birisi kinect alma dedi hevesim kalmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlısı dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

Sıfır Kinect'e o kadar para vermeyin, yazık günah. Forumun 2. el bölümünde 150 lira civarına bulursunuz. Kinect dahil paket de pahalı. 4 gb kesinlikle yetmez, çakma da olsa en az 100-120 lira hdd e vereceksiniz. 25-30 lira da kulaklığa.

Yine forumun 2. el bölümde Kinect'li paketler de satılıyor zaten. Aceleniz yoksa denk gelene kadar bekleyip, referansı sağlam birinden ya da aynı şehirdeyseniz görerek çok daha uygun fiyatlara alabilirsiniz.

Kardeşim hddler bildiğimiz bilgisayar dahili hddler oluyor değil mi?
  • bende öyle biliyorum dostum

• beyler yardımlarınız için çok sağolun... kendime xbox360 250 gb + battfield 3 PREMIUM aldım.sanırım bu yaz bana hoş geçicek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.